PROBLÉMY EÚ začínajú narastať! Už nie je tajomstvo, že únia je PROTIDEMOKRATICKÉ, totalitné zriadenie
18 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Dnes už by už nemalo byť žiadne tajomstvo, že Európska únia je proti-demokratické zriadenie.  Už len samotná štruktúra celej organizácie, kde vedenie nie je volené, ale jednotlivé hlavné osoby sú vybrané z vopred určených kandidátov, ukazuje na to, že je to elitársky spolok. 

Ako taký, samozrejme necíti s bežnými ľuďmi a nemá záujem o ich prosperitu. Robia všetko tak, ako si to tí, ktorí ich tam dosadili želajú, pretože ich hlavná snaha je za každú cenu si udržať dobre platené pozície.

A pritom sa hoľadbajú tým, že sú vo vojne Demokracie proti Autokracii, pričom nie je isté, na ktorej z týchto dvoch strán stoja. Prezidentka, Ursula von der Leyen to nedávno potvrdila, keď hovorila k Parlamentu. Bola oblečená do „európskych“ farieb, modrej a žltej, čím mohla byť ľahko považovaná za náruživú obdivovateľku ďalšieho vysoko nedemokratického režimu, čo je Ukrajina.

Leyenová a ostatní bruselskí vandali, ktorí si hovoria nadnesene Európska komisia, sa považujú za ochrancu demokracie, oháňajú sa demokraciou kde môžu a pritom tú demokraciu udržujú len sami pre seba; všetkým ostatným v ich členských krajinách je nedostupná.

To isté sa dá povedať o prevažnej väčšine vlád členských štátov únie, kde pokrytectvo vládne ďaleko pádnejšími zbraňami, než spravodlivosť.

Problém: Maďarsko

Maďarsko je byrokratom v Únii tŕňom v oku, pretože nielen že odmietlo súhlasiť so sankciami na Rusko, ale ešte ďalej sa previnilo, keď otvorene vystúpilo proti rôznym drobným zákernostiam tohto spolku. Tak napríklad, v súčasnosti je Maďarsko súdené Európskou komisiou kvôli údajnému obmedzovaniu práv homosexuálov, lesieb a im podobných.

V rámci maďarského zákona na ochranu detí, ktorý bol vlani rozšírený o zákaz homosexuálne zameraného obsahu a návodov na zmenu pohlavia v školách a v médiách, kde túto propagandu môžu vidieť deti, mladšie ako 18 rokov. To, samozrejme, Európsku komisiu, ktorá práve tieto nemravnosti propaguje, urazilo do hĺbky duše. Vyhlásili, že  „Ochrana detí je to hlavné, na čo sa EÚ a jej členské štáty sústredia. Ale maďarský zákon obsahuje časti, ktoré nie sú obhájiteľné z hľadiska tohto záujmu...“

Vrtieť Putinom! Podivné NÁHODY za posledné dni
Najnovšiu stratégia NATO proti Rusku a podivné náhody za posledné dni predstavil vo svojom komentári pre portál cz24.news redaktor Michael Svätoš. V utorok 15. novembra dopadla na územie Poľska raketa, zabila dvoch poľských poľnohospodárov, a v... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Takže to, že Maďari nechcú vystavovať malé deti pohlavným námetom a nemravnostiam, vrátane homosexuality, nie je v súlade s ochranou detí, ako si ju Európska komisia predstavuje. A tak ich súdia kvôli tomu, že diskriminujú ľudí na podklade ich pohlavnej orientácie a pohlavného zamerania. To je silne prekrútené, ale pri rovnako prekrútenom európskom zákonodarstve im to môže celkom dobre prejsť.

Tu by sme sa ale mali zamyslieť: keďže Česká republika kvôli tomu istému súdená nie je, tak zjavne súhlasila s predkladaním sexuálnych a zvrhlých námetov českým deťom v školách a v médiách? 

Maďarom tiež odmietli vyplatiť 7,5 miliardy eur z peňazí, ktoré mali dostať, pretože vraj tieto peniaze potrebujú sami pre seba. Takže Maďarsko platí a platí a späť nedostáva nič. Údajne bol tento trest nutný, pretože Maďarsko nekoná v súlade s „európskymi hodnotami.“

Čo sú „európske hodnoty?“ Sú to záležitosti, ktoré EÚ propaguje, ako LGBT, potraty, zaplavenie krajiny nezlučiteľnými emigrantmi z krajín tretieho sveta, zastavenie dodávok surovín kvôli vnútorným záležitostiam hlavného dodávateľa (Rusko) a následné zničenie ekonomiky členských štátov? Obsahujú „európske hodnoty“ násilné nútenie k testovaniu a očkovaniu, ktoré sa neskôr ukážu byť priam zhubné? A tak by sme sa mohli pýtať stále ďalej.

A to ešte členovia Európskeho parlamentu súhlasili s tým, že maďarská vláda Viktora Orbána nemôže byť naďalej považovaná za demokraciu, ale že je to „hybridný režim volebnej autokracie.“ Vraj sa ukázali neschopní zastať sa základných práv a zákona.

Pubertálna hra s ohňom nevyšla
K zlyhaniu bezpríkladnej provokácie, ktorá v horúcich mysliach nacistickej kyjevskej junty, zbláznených Poliakov a našich vládnych zväzákov mala viesť k vyšponovaniu vojnového napätia na maximum, pripája svoj komentár pre cz24 český novinár a... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Problém: Taliansko

Keď tento rok v polovici júla odstúpil taliansky Premiér Mario Draghi, politickí manipulátori v Davose (WEF) tým stratili jedného cenného prikyvovača, ktorý skákal presne ako mu pískali. Davos nutne potreboval Draghiho pri vesle, pretože mal pre nich zariadiť zničenie Talianska, čomu súčasná energetická kríza len pomáhala. Draghi zaviedol povinné očkovanie, zelené pasy a skúšal aj inak narušiť udržateľnosť krajiny. Druhá najväčšia a najdôležitejšia krajina v Európe po Nemecku totiž nie je Francúzsko, ale Taliansko.

Tým, že Draghi odstúpil, ešte viac narušil plán Davosu, podľa ktorého chceli držať Taliansko nad vodou ďalšími pôžičkami, až do polovice Bidenovho vládnuceho obdobia (tento rok v novembri), kedy ich chceli použiť, aby nejakým spôsobom zachránili veľmi nepopulárnu americkú Demokratickú stranu. Aj to im zlyhalo.

Taliansko prešlo viac ako desiatimi rokmi nevolených vlád, ktoré väčšinou propagovali zmenu klímy a už spomínané „európske hodnoty.“ Analytik Tom Luongo vidí tieto hodnoty ako to isté, ako často propagovaný „poriadok na základe príkazov.“ Inými slovami, my vytvoríme príkazy a vy sa podľa nich musíte riadiť. My sa podľa nich riadiť nemusíme, pretože jednak si to môžeme dovoliť a za druhé, my sme tí správni.

Taliansko uvažovalo už skôr o vystúpení z EÚ a taliansky politik Matteo Salvini otvorene volal po odstránení eura. Lenže potom naňho urobili Sorosovi stúpenci nátlak, keď ho obžalovali, že nekonal správne s člnom utečencov z Afriky a postupne ho vinili zo všetkého, čo bolo zlé.

Dvaja homosexuáli v Čechách umučili trinásťročného chlapca. Prečo médiá mlčia
Kde ste, mienkotvorné médiá? Kde ste, novinári? Prečo mlčíte, že dvaja mladí gejovia v Čechách zo žiarlivosti umučili len trinásťročného chlapca. Na smrť ho utýrali krutým spôsobom. K umierajúcej obeti sa správali nechutne, zvrhlo. Fotili si jeho... Čítať ďalej
15 | 11 | 2022 | Mária Škultétyová

Tesne pred voľbami

Bolo zaujímavé, že tesne pred nedávnymi voľbami v Taliansku, skúšala sama Ursula von der Leyen ovplyvniť výsledky a vyhrážala sa, že EÚ má k dispozícii „nástroje“, keby voľby vyhrala nevhodná strana.

Keď sa jej novinár na Princetonskej univerzite v Amerike pýtal, aký je jej názor na talianskych kandidátov, ktorí by mohli byť zástancami Putina a ako by na to Európska únia reagovala, Ursula mu odpovedala:  „Ak sa budú veci vyvíjať ťažkým smerom, ako som hovorila o Maďarsku a o Poľsku, máme (proti tomu) „nástroje“.“

Samozrejme, majú „nástroje,“ ktoré neváhajú použiť a podľa ľubovôle odrezať členským krajinám finančnú podporu, ktorú si samy predplatili. Takže Brusel sa tým stavia do pozície nadvlády nad samostatnými celkami ich členských štátov. Koná akoby mal právomoc súdu, čo v žiadnom prípade nemá. Pôvodne mala byť EÚ obchodné spoločenstvo, ale s postupom času skúšajú členské krajiny úplne otvorene ovládať.

Matteo Salvini okamžite na vyhrážku Leyenovej reagoval, keď napísal na Twitter:  „Čo je toto? Vyhrážka? To je hanebná arogancia.“ Požadoval, aby Leyenová rešpektovala voľnú, demokratickú a samosprávnu voľbu talianskeho ľudu. V talianskej televízii uviedol, že „ak si niekto v Bruseli myslí, že môže Taliansku odrezať fondy, ktoré im prináležia, len preto, že určitá strana vyhrala voľby... to je inštitučné šikanovanie.“

Naša HLAVA štátu je HROZBOU pre demokraciu, tvrdí analytik.
Jedným z kľúčových výdobytkov novembra 1989 bolo slobodné šírenie informácií bez ohľadu na to, či sú pravdivé alebo falošné. Žijeme v pluralitnej spoločnosti, v ktorej sloboda prejavu nesmie byť obmedzovaná cenzúrou. Toto nariadenie deklaruje aj... Čítať ďalej
15 | 11 | 2022 | Emanuel Orban

Vyhrala Giorgia Meloni 

Giorgia Meloni a jej strana „Bratia Talianska“ (Fratelli d'Italia) nakoniec voľby vyhrala a je ťažké povedať, či to bol vývoj dobrým smerom podľa Leyenovej, alebo nie. Zdá sa, že Meloni zastáva názory maďarského Premiéra Orbána, aspoň pred voľbami sa k nim hlásila.

Má v úmysle starať sa o rodiny, zaistiť slobodu a obhájiť Boha pred všetkými, ktorí ním dnes opovrhujú. Žiadne LGBT spolky a žiadne násilnosti Islamu nebudú. Chce zaistiť hranice, nechce hromadnú emigráciu, chce pracovať pre ľud a nie pre finančné inštitúcie. Ako dlho sa týchto plánov bude držať, to sa uvidí.

Už teraz sa vynorili pochybnosti. Nielenže súhlasila s očkovacími preukazmi, ale tiež schvaľovala nezákonné karantény. Ukázalo sa, že je členkou sporného „Aspen inštitútu,“ ktorý je podporovaný Sorosom a Rockefellerovou, Fordovou, Carnegieho a Gatesovou nadáciou. Aspen inštitút má tiež príliš veľa spoločného so Schwabovým WEF (World Economic Forum, alebo tiež Davos). Obe organizácie používajú podobné programy na vycvičenie svojich globalistických bábok.

Meloni je prívrženec Zelenského, ktorému napísala na Twitteri: „Drahý Zelenský, ty vieš, že sa môžeš spoliehať na našu podporu slobody pre ukrajinský ľud. Zostávaj silný a udržuj vieru!“

Bolo tiež pozoruhodné, že jej politická kampaň používala plameň ako symbol, čo silne pripomínalo skoršieho fašistického vládcu Talianska, Benita Mussoliniho. Takže opäť fašizmus?

Podľa niektorých správ volili talianski občania Meloniovú preto, že bola zásadným odporcom NATO. Lenže hneď po zvolení napísala Generálnemu sekretárovi Stoltenbergovi, že je  „Pripravená spolupracovať s NATO, ktoré je viac ako vojenský zväzok: je to val na ochranu spoločných hodnôt, za ktorými budeme vždy stáť.“

Peter Weis: Držte si klobúky! Kde skončila finančná pomoc Ukrajine?
"Logická odpoveď by mala znieť asi takto: Za túto pomoc sa nakúpili zbrane a munícia a tieto sa následne použili na obranu proti Rusku. Omyl!" Tvrdí právnik Peter Weis a v blogu vysvetľuje, ako to teda je. Názorový článok "Kde skončila finančná... Čítať ďalej
13 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Antony Blinkenovi, americkému ministrovi napísala, že „USA a všetci naši NATO partneri sa môžu spoľahnúť, že budeme podporovať ako najlepšie vieme odvážnych ľudí na Ukrajine a budeme presadzovať naše strategické partnerstvo.“

Takže sa zdá, že Giorgia Meloni to raz povie tak a po druhýkrát onak. Je pravda, že odmietla povoliť pristátie pri talianskych brehoch trom lodiam neziskových organizácií, ktoré boli plné nelegálnych migrantov z Afriky. Lode plávali pod nemeckými vlajkami a Taliani sa vyjadrili, nech si ich teda Nemecko ponechá. Nemci odporovali, vraj je nutné pomôcť druhým ľuďom v núdzi, ale Taliani nezmenili stanovisko a odmietli byť "prístav pre všetkých prichádzajúcich."

A to ešte títo migranti nie sú utečenci pred nejakou persekúciou alebo vojnou, ale sú to ekonomickí migranti, ktorí si chcú v Európe polepšiť – čo sú prakticky všetci z nich.

Podľa súčasných názorov,  Meloni je iba ďalšia kontrolovaná opozícia, rovnako ako sú sociálni demokrati vo Švédsku. Bude predstierať, že je na strane ľudu, ale v skutočnosti bude vykonávať príkazy tých, ktorí ju zo zákulisia manipulujú. 

Belgický liberálny politik: Musíme odmietnuť Zelenského a rokovať o rozdelení Ukrajiny
Belgický liberálny senátor Alain Destexhe, ktorý pred niekoľkými rokmi tvrdo kritizoval migračnú politiku, tentokrát vyjadril diametrálne odlišný názor v porovnaní s názorom, ktorý má západný mainstream. Alain Destexhe tvrdí, že musíme odmietnuť... Čítať ďalej
13 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Problém: Švédsko

Potom, čo švédska premiérka Magdalena Andersonová odstúpila, vlády sa zmocnila koalícia pravicových strán, takzvaných konzervatívnych. Švédi boli predtým snáď najviac ľavicovo zameraný národ v Európe, takže si s nadšením nabrali do krajiny neuveriteľné množstvo migrantov z Afriky a z moslimských krajín.

Rozčarovaní z toho, čo im to vynieslo, kedy sú dnes ohrozovaní strieľaním, vraždami, predajom drog, súbojmi medzi kriminálnymi gangmi, útokmi na ženy, zabíjaním zo cti, pohlavnými zločinmi – to všetko túto skôr mierumilovnú krajinu úplne šokovalo. Preto sa upli k Demokratickej strane, ktorá propagovala staré, dobré hodnoty, rodinný život a všetko ostatné, čo predtým mali a čo navždy stratili.

Demokratická strana, aj keď všetkými ostatnými stranami zavrhovaná, získala najväčší počet hlasov. Vytvorila koalíciu s troma ďalšími stranami, takže ľahko vo voľbách prevládli. Ale aj tie strany, s ktorými sa spojili, nie sú im príliš naklonení a preto asi nebudú mať možnosť dosadiť premiéra a ministrov zo svojich radov. Ďalší členovia koalície sú Kresťanskí demokrati, Liberálna strana a takzvaní Moderátni.

Zelenského ČIERNA DIERA: Utratených 66 miliardách dolárov!
Prečo boli realistickí republikáni označovaní za putinistov a fašistov, keď argumentovali tým istým, čo robí Bidenova administratíva? Túto otázku si kladie pracovník pre národnú bezpečnosť v Centre for National Interest a člen Kráľovskej... Čítať ďalej
12 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ani táto koalícia nepredstavuje vyriešenie švédskych problémov. Moderátna strana, ktorá aj keď je menšinová, tak s najväčšou pravdepodobnosťou obsadí všetky hlavné miesta v štáte, bola pred rokom kritizovaná maďarským Premiérom Orbánom, nasledovne:  „Vzdali sme sa modelu rodiny, ktorý je založený na manželskom zväzku jednej ženy a jedného muža a padli sme za obeť rodovej ideológii. Namiesto podporovania narodenia detí, vidíme prínos v hromadnej emigrácii, ako vyriešenie našich demografických problémov...“

Švédski Demokrati sa majú v úmysle sústrediť na emigráciu a kriminalitu. Chcú zastaviť príjem všetkých migrantov, s výnimkou Ukrajincov. V tomto smere môžu mať problémy nielen s opozíciou vo Švédsku, ale aj s úradmi Európskej únie, ktorá by najradšej nabrala do Európy celú Afriku, Indiu a priľahlé krajiny, len aby vyhladili pôvodných, bielych Európanov.

Švédsky prístup môže mať pozitívny vplyv na iné európske krajiny, tiež propagujúce neviazanú emigráciu, ako napríklad Nemecko, ktoré by v súčasnej dobe najradšej nabralo do krajiny ešte viac ďalších, nezlučiteľných elementov, uľahčili im naturalizačný postup a zaviedli pre nich hromadnú amnestiu.

Pokrytectvo USA poháňané mentalitou STUDENEJ VOJNY!
USA sa pokrytecky obávajú jadrovej vojny a zároveň podporujú šírenie zbraní! Podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničia Neda Pricea sa USA a Rusko dohodli, že v blízkej budúcnosti budú viesť rozhovory o obnovení inšpekcií v rámci zmluvy New... Čítať ďalej
12 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Prípad: Nemecko

Ľavicovo zamerané vedenie Nemecka sa dokonca dostalo do konfliktu s čisto pro-nemeckou stranou AfD (Alternative für Deutschland), ktorá tvorí neústupnú opozíciu proti emigrácii. S tým, ako popularita AfD medzi ľuďmi stúpa, a zároveň všetky zostávajúce politické strany sa od nich odťahujú, je celkom možné, že švédsky príklad nastolí podobnú zmenu, ku akej došlo vo Švédsku a dôjde k obratu myslenia. Malo by to prísť čoskoro, pretože súčasné vedenie Nemecka chce postaviť AfD stranu mimo zákona.

EÚ robí nátlak na nemeckého Kancelára Scholza, aby pustil k vláde stranu Zelených, čo by úplne vybavilo ten úbohý zvyšok nemeckej strednej vrstvy, ktorý tam ešte je. V Amerike, Bidenova snaha izolovať Rusko a zabrániť za každú cenu ich rokovania s Európou, to je Davos, to je WEF, to je Klaus Schwab v celej svojej škaredosti.

Takže boj o to, kto povedie Západ naďalej pokračuje. Zostáva sa pýtať, či to budú Anglo korporátni fašisti, alebo Eurokratickí komunisti? Žiadni z nich nestoja za nič.

A čo keď sa to vyvinie úplne inak?

Historik a autor, Eric Zuesse vidí celú situáciu odlišne od optimistov v EÚ. Nemecko, ktoré v minulosti nanútilo na niektoré slabšie európske ekonómie, ako je Grécko, Španielsko, Taliansko a Portugalsko prílišné vyšetrovanie, dnes bude samo potrebovať pomoc, aby sa aspoň čiastočne dostalo cez škody, napáchané sankciami, ktoré podľa amerického diktátu uvalili na svojho hlavného dodávateľa energie a dôležitých surovín, čo je Rusko.

Nezmyselné a stále navyšované sankcie boli všetky založené na falošných informáciách z Ukrajiny, kedy to, čo v súčasnej dobe a počas predchádzajúcich 8 rokov páchali Ukrajinci na obyvateľoch Donbasu, bolo zvádzané na Rusov. Ako dôvod to zjavne poslúžilo, pretože ľudia napospol nepátrajú po pravde, obzvlášť keď to vyžaduje vlastnú snahu.

Skutočná demokracia znamená demokraciu informácií
Médiá nám klamú, o čom svedčí skutočnosť, ktorá sa nikdy nezhoduje s ich príbehmi, píše nezávislá novinárka z Melbourne Caitlin Johnstone vo svojom najnovšom príspevku. Politici nám klamú, čoho dôkazom je, že nikdy neplnia svoje sľuby.... Čítať ďalej
12 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Nemecko bolo vždy ten skutočný pohon Európskej únie a tá tiež stratí nedostatkom energií a ich zvýšenými cenami. Strata ruského dovozu bude akosi nahradená dovozom z iných krajín, hlavne z Ameriky, ktorá už na to čaká, ale všetko bude stáť oveľa viac, než lacné a kvalitnejšie suroviny z Ruska.

Zrejme postupne dôjde ku konfliktu medzi Nemeckom a ostatnými štátmi Únie, ktoré nebudú ani schopné, ani ochotné Nemecku pomôcť, čo vyústi v priame nepriateľstvo, na ktorého podklade sa môže celá Únia rozpadnúť.

K tomu neprispeje skutočnosť, že Európania, ktorí budú sledovať na ruby ​​prevrátenú stratégiu Únie, kedy predtým zavrhované fosílne palivá budú náhle vyzdvihované a uhlie sa razom stane palivom budúcnosti. Tiež to, že premena na tieto skôr zavrhované zdroje energie nebude taká rýchla, ako by bolo potrebné, a mnoho Európanov bude tento rok v zime mrznúť, neprispeje k ich nadšeniu celým európskym spoločenstvom.

Jednotlivé krajiny začnú spomínať na staré dobré časy samostatnosti a začnú si uvedomovať škodlivosť amerického vedenia Bruselu a celej Únie, s jeho proti-Ruskou nenávisťou, ktorá zničila všetko dobré, čo tu bolo. Niektoré štáty, ktoré záviseli od ruskej energie na sto percent, to ponesú obzvlášť ťažko. Medzi ne patria hlavne pobaltské štáty, Bulharsko, Slovensko, Fínsko, Česká republika, Rakúsko. 

Zahoďte akékoľvek ilúzie! Washington nikdy nepodporí mier na Ukrajine
Washingtonu nejde o mier v Európe a na Ukrajine, ale o to, ako zvrhnúť Rusko pomocou Ukrajiny ako pešiaka a využiť výhody Európy. Ako aj ako upevniť svoju hegemóniu v Európe a na celom svete. Medzinárodné spoločenstvo by sa malo zbaviť ilúzií o... Čítať ďalej
10 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Takže výsledok zastavenia dodávok lacnej a kvalitnej energie z Ruska bude to, čo zničí Európu ako ekonomicky, kultúrne, priemyselne a aj inak. A ak sa vedenie v Bruseli včas nespamätá, tak sa Európa premení na otrockú kolóniu Ameriky, ktorá cez svojich agentov povedie jednotlivé štáty tak, aby jej nikdy, v žiadnom prípade nekonkurovali. Európa potom bude úplne vybavená, schudobnená a zničená nepriateľským režimom vo Washingtone DC a jeho poverencami, podporovanými najatými žoldniermi z NATO.

A pritom mohla byť Európa ako žiarivá perla, už z dôvodov svojej výhodnej polohy, cennou súčasťou Eurázie, kedy spolu s Ruskom mohla tvoriť ten najväčší svetový kontinent. To samo mohlo zabezpečiť európskym národom spokojný a blahobytný život, bez starostí o to, čo zajtrajšok prinesie.

Čo spôsobili sankcie v Rusku samotnom

Možno sa vám ešte nestalo, že ste prišli do obchodu a veľa políc už bolo poloprázdnych. Ale to príde, s prichádzajúcou zimou to tiež budete mať. Nám už sa to bežne deje. Ak chcete vidieť, ako vyzerajú dnes obchody v Rusku, po všetkých sankciách, vyhrážaní, ohrozovaní a napádaní, pozrite sa na krátke video TU. Jedná sa o Globus supermarket v Moskve a aj ceny môžete porovnať. Ďalšie ruské supermarkety, menšie, väčšie, rôzne, môžete nájsť TU .

AUTOR: Jane Kaufman, zdroj: čt24

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Je čas, aby sa AMERIKA vzdala ILÚZIE, že MÁ VŽDY PRAVDU
Dlhodobá prosperita nielenže poskytla Američanom pohodlný život, ale aj povzbudila americké elity k tomu, aby si mysleli, že „Amerika má vždy pravdu“ pokiaľ ide o zahraničnú politiku, myslenie, ktoré sa stalo druhom politickej korektnosti, ktorú... Čítať ďalej
18 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik