Dvaja homosexuáli v Čechách umučili trinásťročného chlapca. Prečo médiá mlčia
15 | 11 | 2022 I Mária Škultétyová

Kde ste, mienkotvorné médiá? Kde ste, novinári? Prečo mlčíte, že dvaja mladí gejovia v Čechách zo žiarlivosti umučili len trinásťročného chlapca. Na smrť ho utýrali krutým spôsobom. K umierajúcej obeti sa správali nechutne, zvrhlo. Fotili si jeho nahé genitálie, do úst, už takmer bez života, mu dali cigaretu. Nedojíma vás to?  Prečo o tom čušíte?

Všetci traja sa spolu stretávali, boli kamaráti. Vrahovia boli sexuálni partneri. Jeden mal osemnásť, druhý pätnásť. Starší sa zaľúbil do obete, tá mu lásku neopätovala, mladší žiarlil, potreboval sa zbaviť soka. Riešili to vraždou, ktorú dopredu naplánovali.

Tak čo, médiá? Čo pani prezidentka, čo vy, pán premiér?  Čo Cigániková a ostatní liberáli? Kde máte dúhové stužky, dúhové vlajky? Ešte ste ticho? Netrápi vás, že tu dvaja mladí gejovia nožom, kameňmi, kliešťami a päsťami na smrť utýrali dieťa?

Každý deň tu už mesiac počúvame o vražde na Zámockej, a o tomto nič?

Na jednej strane hovoríte, ako LGBT komunite odmietame  ľudské práva, nenávidíme jej príslušníkov len preto, že sú iní.  Ale prečo na strane druhej zatajíte, že aj oni vedia byť zlí a krutí? Že aj oni vedia vraždiť.  Aj oni sú ľudia, neupierajme im ľudské práva pre ich inakosť. Ale neglorifikujme, aj oni majú  ľudské chyby. Ako každý z nás. Aj medzi nimi sa nájdu vrahovia. Prečo o tom čušíte? Nehrá  vám do LGBT karát?

Uplatnil sudca Patrik Števík svoju slobodu prejavu, keď poslal Čaputovej otvorený list s tvrdou kritikou?
Len nedávno, aktívny sudca na súde Okresný súd Bratislava II Patrik Števík odoslal Čaputovej odkaz, ktorý prezidentka len ťažko nesie. Sudca sa už viac nedokázal pozerať na jej správanie a konanie a poslal jej otvorený list. Po jeho zverejnení sa... Čítať ďalej
14 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Nebyť alternatívnych médií, tak sa o tom nedozvieme. Lebo nie je novinár ako novinár.

Dobrý novinár musí hľadať a písať pravdu. Odkrývať a kritizovať choroby spoločnosti. Musí poznať etický kódex a riadiť sa ním. Musí mať svoju novinársku česť.  Musí vedieť majstrovsky písať a mať rozhľad.

A čo nesmie? Nesmie klamať a zatajovať pravdu. Nesmie mať nad sebou nikoho, komu slúži. Ani vládu, ani politikov, ani svojich mecenášov. Jediný, komu by mal  slúžiť, je čitateľ a poslucháč.

Autor: Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/11/08/doktor-cicala-ked-ludia-zomierali-na-covid-tak-sa-predbiehali-v-straseni-ked-ludia-zomieraju-po-ockovani-je-ticho

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik