Čím je vláda neúspešnejšia, tým je brutálnejšia
30 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Wochenblick

Prepustený profesor z viedenskej Lekárskej univerzity odkryl „rozprávky“ koronového režimu

Líder rakúskej opozičnej strany FPÖ Herbert Kickl spolu s profesorom Andreasom Sönnichsenom usporiadali tlačovú konferenciu. Podnetom bolo odvolanie profesora, odborníka na verejné zdravotníctvo na Lekárskej univerzite vo Viedni. Kickl hovoril o  bezohľadnom umlčiavaní a „likvidácii“ kritikov. Lekára Sönnichsena vyhodili z práce, pretože presadzoval slobodu názoru, vedy, terapie a alternatívne myslenie.

WHO: „Booster“ pandémiu skôr predlžuje, než by ju ukončoval. Nie je vstupenkou „na slobodu“ (VIDEO)
Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) varovala, že posilňovacie očkovanie pandémiu skôr predlžuje, ako ukončuje. Uviedla, že „boostrové“ kampane nie sú vstupenkou na „slobodu“, píše de.euronews.com. „Boostrové kampane pravdepodobne pandémiu skôr... Čítať ďalej
25 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Tým, ktorí majú iný názor, hrozí vyhodenie z práce a vylúčenie zo spoločnosti

S odkazom na prenasledovanie ľudí s iným názorom v stredoveku Herbert Kickl nazval súčasný koronový režim a jeho prisluhovačov „inkvizíciou".  Tá presadzuje dogmu neomylnosti a každému, kto sa vzprieči, hrozí „exkomunikácia“, teda vylúčenie zo spoločnosti.

Profesor Sönnichsen sa režimu nepodvolil a naďalej si zastával svoje názory. Jeho argumentačná sila bolo presne to, čo bolo po dvoch rokoch koronovej propagandy potrebné viac ako kedykoľvek predtým.

Prečo odstupujú nemocnice a firmy v USA od povinného očkovania zamestnancov? (VIDEO)
Čoraz viac nemocníc a firiem v USA sa dištancuje od povinného očkovania svojich zamestnancov. Dôvodom je nedostatok pracovníkov a súdne spory kvôli novému nariadeniu, informuje epochtimes.de. Len pred pár dňami napríklad spoločnosť Amtrak zrušila... Čítať ďalej
29 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Obete koronovej politiky: potláčanie slobody názoru

Za obete vládnej koronovej politiky Kickl označil slobodu názoru, rozhodovanie o vlastnom tele, vedu a terapiu. Všetky tieto veci sa stali „K.O.  kritériom" v Rakúsku.

Ak ide o zamestnanie na univerzite, či ako školského lekára alebo zdravotnej sestry v nemocnici, vzpriečenie sa režimu je dôvodom na prepustenie z práce či zo strany zdravotnej poisťovne na odmietnutie uzavrieť zmluvu s „neposlušným“ lekárom.

Predseda rakúskej Lekárskej komory Szekeres de facto vydieral vlastných členov. Každý, kto nereprezentoval jeho názor, prišiel o prácu. Dotklo sa to tisícov lekárov.

Po očkovaní proti koronavírusu: 1 919 úmrtí a približne 200 000 nežiaducich účinkov (Susanne Ausicová)
Komentár Susanne Ausicovej (The Epoch Times) Myokarditída, trombóza, Guillainov-Barrého syndróm. Po očkovaní vakcínou proti COVIDu sa opakovane vyskytujú závažné vedľajšie účinky. Podľa najnovšej bezpečnostnej správy Inštitútu Paula Ehrlicha... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

"Čím je vláda neúspešnejšia, tým je brutálnejšia"

Situácia v Rakúsku je dramatická a vyvoláva rozruch už aj v zahraničí. Podľa Herberta Kickla sa v krajine zaviedol „nespravodlivý režim“, ktorý postihol milióny ľudí. Povedal,, že „čím je vláda neúspešnejšia, tým je brutálnejšia“. Narážal na chaos vo vládnutí tyrkysovo-zelenej koalície. V zdravotníctve neurobila vôbec nič. Lockdown nič nevyriešil. V skutočnosti sa krajina vrátila na začiatok, kde bola pred dvoma rokmi.

Ako si IT magnát „kúpil" verejnú mienku: Médiá a vedci tancujú, ako im Bill Gates píska 
Podľa prieskumu amerického mediálneho portálu MintPress Bill Gates „investoval" prostredníctvom svojej nadácie takmer 320 miliónov amerických dolárov do „produkovania“ názorov vo svoj prospech, píše rakúsky Wochenblick. Peniaze údajne prúdili do... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ohrozenie demokracie a rozštiepenie spoločnosti

Vláda ohrozila demokraciu a spoločnosť je rozštiepená. Sloboda sa stala v očiach vlády a jej prisluhovačov nepriateľom. Lockdown je kontraproduktívny. Ukazuje to aj porovnanie krajín s ním a bez neho.

Profesor Sönnichsen sa zaoberal aj nebezpečnými vedľajšími účinkami experimentálnych vakcín genetického inžinierstva. Podľa neho očkovanie je opodstatnené len v prípade ohrozených osôb. Vyjadril poľutovanie nad nedostatkom údajov o vakcínach a konštatoval, že masové očkovanie má charakter štúdie.

Neočkovaní - ľudia druhej kategórie. Sú všetci ľudia slobodní a rovní?
Názor Bernadette Conradsovej (Wochenblick) Hraničné kontroly. Horní Rakúšania nesmú cestovať do Salzburgu. Podmienky ako v bývalej NDR. Deň ľudských práv vyznieva v Rakúsku zlomyseľne až groteskne. Zatiaľ čo Rakúšanom čoraz ráznejšie odoberajú... Čítať ďalej
11 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Očkovacia inkvizícia Lekárskej komory

Profesor tiež ostro kritizoval Lekársku komoru. List, ktorý ešte začiatkom decembra komora poslala praktickým lekárom, považuje za očkovaciu agitáciu. V liste vyzvala lekárov, aby dodržiavali odporúčania Národného grémia pre očkovanie. Pravdepodobne to malo zabrániť lekárom, aby upozorňovali na nebezpečné vedľajšie účinky, a aby sa obávali odobratia licencie, dodáva Wochenblick.

(Medzititulky red. HD.)

Dánsko: Nechráni ani „booster“ - 83 percent osôb infikovaných omikronom je zaočkovaných 2- či 3-krát
Zo 785 osôb v Dánsku s pozitívnym testom na omikron ich 655 malo už dve dávky vakcíny, či dokonca aj „booster“. To zodpovedá 83,1 percentu, čo je približne rovnaká miera zaočkovanosti v krajine. Vzhľadom na nový variant sa preto zdá, že stav... Čítať ďalej
23 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.