Prečo odstupujú nemocnice a firmy v USA od povinného očkovania zamestnancov? (VIDEO)
29 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Čoraz viac nemocníc a firiem v USA sa dištancuje od povinného očkovania svojich zamestnancov. Dôvodom je nedostatok pracovníkov a súdne spory kvôli novému nariadeniu, informuje epochtimes.de.

Len pred pár dňami napríklad spoločnosť Amtrak zrušila povinnosť očkovania pre svojich zamestnancov - ide o posledný takýto prípad. Približne 500 z viac ako 17 000 zamestnancov nie je očkovaných. Generálny riaditeľ William Flynn skonštatoval, že neprítomnosť mnohých zamestnancov narušila rozpis služieb. Podľa pôvodného nariadenia mali byť pracovníci do 4. januára kompletne zaočkovaní, alebo odísť na neplatené voľno.

Začiatkom tohto mesiaca spoločnosť AdventHealth na Floride, ktorá má približne 83 000 zamestnancov, zrušila povinnosť očkovania. Hospital & Care Network citoval nedávne súdne rozhodnutia, ktorým sa ruší nariadenie vlády o očkovaní.

Pediater Steffen Rabe: „Deti nepotrebujú očkovanie proti COVIDu“
Na základe odporúčania Stálej očkovacej komisie (Stiko) sa v Nemecku naplno spustilo očkovanie detí vo veku od 5 rokov. Komisia sa ale nevyslovila za plošné očkovanie detí. Všíma si to v komentári Susanne Ausicová v The Epoch Times. Uvedené... Čítať ďalej
22 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Tenet Healthcare, HCA Healthcare a Cleveland Clinic tiež nedávno oznámili, že z dôvodu nedostatku pracovných síl rušia povinnosť očkovať sa. Títo traja poskytovatelia zdravotnej starostlivosti spolu s AdventHealth prevádzkujú 300 nemocníc s viac ako 500 000 zamestnancami.

Neočkovaní - ľudia druhej kategórie. Sú všetci ľudia slobodní a rovní?
Názor Bernadette Conradsovej (Wochenblick) Hraničné kontroly. Horní Rakúšania nesmú cestovať do Salzburgu. Podmienky ako v bývalej NDR. Deň ľudských práv vyznieva v Rakúsku zlomyseľne až groteskne. Zatiaľ čo Rakúšanom čoraz ráznejšie odoberajú... Čítať ďalej
11 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Pred pár dňami Školský úrad Los Angeles Unified School Board odhlasoval odklad povinného očkovania žiakov z januára 2022 na jeseň 2022. Pôvodnú požiadavku by totiž nesplnili desaťtisíce detí, čo by znamenalo, že by nemohli navštevovať vyučovanie.

Huntington Ingalls Industries, najväčší staviteľ námorných lodí v USA, oznámil, že nariadenie Bidenovej administratívy nenaplní. Spoločnosť zamestnáva približne 44 000 ľudí. Federálny súd neskôr rovnako zablokoval rozhodnutie vlády, dodáva epochtimes.de.

Stále pri sebe: Implantácia COVID pasu pod kožu prostredníctvom mikročipu? (VIDEO)
Istá švédska spoločnosť propaguje implantáciu mikročipov, na ktorých môže byť uložený COVID pas, píše de.euronews.com. Keďže sa stále objavujú nové vlny koronavírusu, mení sa aj prístup ku COVID pasu či Green pasu. Boli by ste ochotní nechať si ho... Čítať ďalej
26 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.