Kamenický: Matovič by neprešiel psychologickým testom
14 | 01 | 2021 I editor01hd
Igor Matovič si neuvedomuje, že ako predseda vlády a človek s najsilnejšími kompetenciami v štáte je zodpovedný za celé Slovensko. Premiéra usvedčujú jeho výroky, psychotestami by neprešiel, píše na sociálnej sieti poslanec Smeru Ladislav Kamenický.

Opozičný politik tvrdí, že pôvodne nesúhlasil požiadavkou niektorých psychológov a psychiatrov, aby sa verejní činitelia podrobovali psychotestom ako napríklad vodiči autobusu.

"Vodič autobusu totiž zodpovedá za životy niekoľkých desiatok ľudí, pričom predseda vlády zodpovedá za životy všetkým 5,5 milióna občanov Slovenska! Žiaľ a je to veľmi smutné, predseda vlády Igor Matovič ma jednoznačne presvedčil o tom, že by sa mal takýmto psychologickým testom podrobiť. Som si istý, že by nimi neprešiel," vyhlásil Kamenický.

Poslanec svoje presvedčenie opiera o prebiehajúcu hádku Igora Matoviča s ministrom hospodárstva Richardom Sulíkom. "Matovič si neuvedomuje silu vyhlásení príčetného premiéra akéhokoľvek iného štátu sveta. Ani na miestnom trhovisku si nemôže nikto robiť z úst žumpu, a nie to ešte premiér Slovenska," zdôraznil Kamenický.

 

Fico: Matovič je blázon, nech povie čokoľvek, ľudia si spravia po svojom
Predsedovia samosprávnych krajov najlepšie vedia zhodnotiť situáciu, pandémiu koronavírusu treba riešiť na regionálnej úrovni, hovorí predseda Smeru-SD Robert Fico. Čítať ďalej
03 | 01 | 2021 | tasr