Jane Kaufman: LEN PRE SILNÉ POVAHY! Ukrajinský problém, Rusko, NATO a USA (VIDEO)
27 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Práve bolo potvrdené, že Ukrajinci skutočne zabíjajú ruských vojnových zajatcov. Nie že by sme to nevedeli z minulosti. Už pred časom vyšlo na verejnosť, že Rusi, ktorí upadli do zajatia boli nielen vraždení, ale mnohí boli aj mučení. Tentoraz to ale vyvolalo riadne pohoršenie. Vyskytlo sa totiž video, kde leží skupina ruských vojakov bez zbraní, tvárou k zemi a potom sú všetci postrieľaní. 

Vraždenie vojnových zajatcov je vraj medzi kyjevským vojskom bežné

To sa stalo v luganskej dedine Makejevka. Ukrajinská jednotka, ktorá vraždy vykonala bola údajne 80. zvláštna útočná brigáda, ktorá sa na túto činnosť špecializuje. Podľa očitých svedkov, mená a priezviska vrahov sú známe a boli odovzdané ruskej armáde.

Ruské Ministerstvo zahraničia vydalo vyhlásenie, v ktorom požadovali od medzinárodných organizácií, aby tento zločin odsúdili a začali okamžité vyšetrovanie. Tiež sa zmienili, že dobre vedia, že vraždenie vojnových zajatcov je medzi kyjevským vojskom bežné.

Takže také chladnokrvné zločiny pácha armáda, ktorá je podporovaná Spojenými štátmi a Európskou úniou, ktorá je vynášaná až do neba kvôli kvalitám, ktoré naozaj nemá. Je to armáda vrahov a zločincov. A my všetci ich v ich zločinoch podporujeme!

Ukrajinský Ombudsman, Dimitrij Labunec sa vyjadril, že vraždy boli opodstatnené, pretože ruskí vojaci neboli zajatcami, ale boli to bojovníci, ktorí iba predstierali, že sa Ukrajincom vzdali. Také tvrdenie je ťažko obhájiteľné, pretože na filmovom zábere je zjavné, že všetci z nich boli neozbrojení. Keby mali zbrane, tak by ľahko vybavili tých pár Ukrajincov, ktorí sa v ich okolí nachádzali.

NEVHODNÉ pre maloletých! Nové dôkazy o VOJNOVÝCH ZLOČINOCH Ozbrojených síl UKRAJINY (VIDEO)
Na internete sa objavilo nové video, v ktorom ukrajinskí militanti dobíjajú bezmocných zranených ruských vojakov. Existujú nové dôkazy o porušovaní Ženevského dohovoru militantmi Ozbrojených síl Ukrajiny. Na záberoch z nového videa natočeného... Čítať ďalej
23 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Žiadajú vyšetrenie

Hovorca ruského prezidenta Dimitrij Peskov povedal, že  „Rusko urobí všetko, čo je v jeho silách, v rozsahu medzinárodných možností, aby na tento zločin upozornilo a v rozmedzí práva pohnalo na zodpovednosť všetkých, ktorí boli zúčastnení.“

Rohini Haar, medikálny poradca popredných amerických novín „The New York Times“ vydal vyhlásenie, že „zabíjanie alebo ublíženie na tele bojovníkom, ktorí zložili zbrane a dobrovoľne sa vzdali, a tým pádom nemajú žiadnu možnosť obrany, je previnenie proti zákonom, týkajúcich sa ozbrojených konfliktov.“  Podľa neho boli vojaci strelení do hlavy a v záverečných záberoch ležia v kalužiach krvi. Noviny preverovali vierohodnosť videa a vyhlásili ich za pravé.

OSN si vyžiadalo okamžité vyšetrovanie Kyjevom. Zástupkyňa ukrajinského premiéra, Olga Stefanišina na to odpovedala, že Ukrajina bude, samozrejme, celú záležitosť vyšetrovať. Ale dodala, že je veľmi nepravdepodobné, že išlo o skutočnú popravu.

Všetci na Západe príliš ľahko zabúdajú, že už v marci sa vyskytlo video, kde boli ruskí zajatci strieľaní zblízka do nôh, zatiaľ čo iní ruskí vojaci, tiež zranení, niekedy aj mŕtvi, ležali okolo po zemi. Ukrajinci sa tiež fotografovali s ich mŕtvolami. V tom čase sa vyskytlo niekoľko ďalších videí o neľudskom zaobchádzaní s vojnovými zajatcami ukrajinských vojsk.

Aj Ukrajinskí vojaci sa sťažujú

Na Twitteri  sa objavil krátky záber s vojakom ukrajinskej armády, ktorý jazdí s tankom. Je to mladý chlapec a vo videu plače. Sťažuje sa, že sa s nimi zaobchádza neľudsky, že sú braní len ako potrava pre kanóny. Nie sú považovaní za ľudí a ich velitelia sa k nim správajú akoby boli surové mäso. 

„Tu, na fronte ste nikto; nemáte ani meno,“  hovorí. „A straty na životoch sú obrovské.“

Čo je naozaj Ukrajina

Na prvý pohľad, keď budeme Ukrajinu posudzovať podľa zakladajúcich dokumentov, sa táto krajina javí ako skutočne demokratický európsky štát, čo môže byť dôvod, prečo nikto neverí ruskému prezidentovi Putinovi, keď hovorí, že sú to neonacisti. Ale keď prihliadneme na to, koho celá krajina uctieva ako hrdinu, ktorým je Štefan Bandera, vedúci bandy profašistických militantov, sám hromadný vrah a zločinec, tak sme nútení zmeniť názor. Na Ukrajine po Banderovi pomenovali ulice, sú mu vztyčované pomníky, ľudia o ňom spievajú piesne a pri oslavách vystavujú jeho portréty. Bývalý prezident Juščenko mu dokonca udelil titul „Hrdina Ukrajiny.“

TOTO NIKTO NEČAKAL! Putina podporia elitní afganskí vojaci, vycvičení NATO
Správa o tom, že Vladimíra Putina podporia elitní afgánski vojaci, vycvičení NATO, prešla jednotkami NATO ako nárazová vlna. Rusko regrutuje elitných afganských vojakov – vycvičených samotným NATO, na výcvik ktorých USA počas vojny v Afganistane... Čítať ďalej
27 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Oslava Banderových narodenín, je veľmi podivná udalosť a vyzerá skôr ako čarodejnícky rituál. Ľudia s pochodňami kráčajú za tmy ulicami a niektorí nesú jeho portrét. Prečo?

Bandera bol už od mladosti činný v rôznych nacionalistických spolkoch a získal značný vplyv v jednom z nich, zvanom „Organizácia ukrajinských nacionalistov.“ Nakoniec ju rozložil na dve časti, OUN-B, ktorú sám viedol a ktorá bola veľmi radikálna, zatiaľ čo miernejšia odnož, OUN-M, bola vedená Andrijom Melnikom. Obe spolupracovali s fašistickým Nemeckom.

Mimochodom, ukrajinský vyslanec v Nemecku bol až do nedávna prostoreký Andrij Melnik! Pravdepodobne syn, alebo vnuk. Dnes je zástupcom ukrajinského Ministra zahraničia.

 

Ukrajinská, pronacistická propaganda začína už v školách. Ukrajinské deti sa učia históriu z učebnice, vydanej v r. 2005, kde je zdôrazňovaný „árijský“ pôvod Ukrajincov, ktorých vývoj môže byť údajne sledovaný od paleolitického obdobia. Druhá svetová vojna v ukrajinských učebniciach nie je, sú iba zmienky o sovietsko-nemeckej vojne bez toho, aby bol spomenutý Hitler. V iných učebniciach je spomínaný Hitlerov výrok, kedy chválil Ukrajincov.

Čo nie je učené v školách, je doplnené v táboroch pre deti, ktoré vedú Azovovci a ktoré sú roztrúsené po celej krajine. Deti od 7 rokov sú v nich učené používať zbrane a sabotáž. Tábory sú prešpikované nacistickou propagandou, symbolmi a sloganmi. Dokonca aj pieseň „Ukrajina nadovšetko“ je priamo odvodená z „Deutschland über Alles.“

Vymývanie mozgov nezačalo po puči v r. 2014. Vychovávanie mládeže v nacistickom duchu malo svoj pôvod oveľa skôr. Už v r. 2006 boli organizované kurzy pre mladých ľudí, kde boli učení terorizmu a sabotážam. Kurzy boli prevádzkované v Estónsku, pod dohľadom správcov z NATO. Tie isté kurzy boli priebežne organizované aj inými organizáciami. V roku 2013 sa tejto úlohy chopila organizácia UNA-UNSO. Je to najstaršia organizácia svojho druhu a jej členovia bojovali proti ruskej armáde vo vojne v Gruzínsku (1992) a v Čečensku (1999).

Lukašenko ŠOKUJE! TÍTO si objednali popravu ruských vojnových zajatcov
Lukašenko informoval o objednávateľoch, ktorí si objednali popravu ruských vojnových zajatcov na Ukrajine. Bieloruský prezident Alexander Lukašenko uviedol, že poprava ruských vojnových zajatcov ozbrojenými silami Ukrajiny bola vykonaná na príkaz... Čítať ďalej
26 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Za 30 rokov od pádu Sovietskeho zväzu zvládli na Ukrajine vychovať celú generáciu, možno aj dve, nacisticky zmýšľajúcich provokatérov a prípadných teroristov. Možno to bol ďalší skrytý zámer za rozpútaním vojny na Ukrajine, že títo ľudia, dnes už mnohí dospelí, opustia krajinu, pôjdu do sveta a budú ďalej rozširovať tieto zákerné myšlienky.

Počas 8 rokov od nacistického puču v r. 2014, Azov batalion, Aidar, Pravý sektor, Tornado, ale aj ukrajinská Štátna bezpečnosť (SBU) páchali nespočetné zločiny na ruskej etnickej populácii Donbasu. Ako píše autor  Phil Butler, na základe DNA boli vyhľadávaní Poliaci, žijúci na Ukrajine a strieľaní.

V mnohých tajných mučiarňach mučili títo militanti nevinných občanov elektrošokmi, topili ich, tĺkli a znásilňovali ako ženy, tak mužov a deti. Príšerné zverstvá boli prevádzkované v týchto miestach a veľa uväznených z nich nikdy nevyšlo von živých. Mnohí zajatci, ktorí sa vôbec ničím neprevinili, iba sa ocitli na ulici v čase, keď práve niektorá z týchto pochybných skupín vyzerala ďalšie obete, boli väznení celé týždne, mesiace a aj dlhšie.

Štátna SBU tieto tajné mučiarne kryla, takže sa dá povedať, že ich aktivita bola prevádzkovaná so súhlasom vedenia krajiny. Neskôr sa zástupca vedúceho Azov bataliónu Vadim Trojan stal zástupcom Ministra vnútra a Azov batalion bol začlenený do Národnej gardy. Trojan prepustil veľkú časť zamestnancov ministerstva a nahradil ich svojimi vlastnými ľuďmi, vybranými z Azovovej skupiny.

Ukrajinskí teroristi boli čoskoro po štátnom prevrate v r. 2014 posilnení prílivom neonacistov z celého sveta. Prišli tam z Francúzska, Talianska, Kanady, Švédska, Poľska, Estónska, Chorvátska, USA, Nemecka a z iných krajín. Mnohí z nich boli už v r. 2015 cvičení v Portugalsku.

A svet o tom mlčal, svet to nevidel, pretože to vidieť nechcel.

Podľa Bezpečnostného výboru OSN, došlo v rokoch 2015-2020 celosvetovo k 320% navýšeniu teroristických útokov, ktoré boli v spojení s pravicovými (nacistickými) ideológiami. Do značnej miery je za to vinná Ukrajina, kde boli títo ľudia cvičení a všemožne podporovaní.

Na Ukrajinu sa ženie ARMAGEDON! (VIDEO)
Obrovské kolóny ruských tankov s bielou zimnou kamuflážou mieria do Charkovskej oblasti a do Bieloruska! Kyjev horúčkovito buduje sústavu betónových opevnení! Generálny štáb Ruskej armády rozhodol po štvrtkovom rokovaní Bezpečnostného výboru... Čítať ďalej
26 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Američan na Ukrajine potvrdzuje

Americký neonacista  Kent McLellan, syn vedúceho neonacistickej rokenrollovej skupiny „Brutal Attack“ sa vyjadril, že Američania sú zle informovaní ohľadom ukrajinského konfliktu, takže si myslia, že Rusko vtiahlo na Ukrajinu bezdôvodne. Kent prišiel na Ukrajinu v r. 2014 a pridal sa k Pravému sektoru, neskôr k Azov bataliónu. Hovorí, že keby sa niekto čudoval, kam zmizli všetci skinheadi, tak že sú priamo tam, na Ukrajine.

Podľa jeho výpovede, v r. 2015 preniklo na verejnosť strašné video, v ktorom Azov batalion ukrižoval ruského občana z východnej Ukrajiny a potom kríž s jeho skrvaveným telom zapálili. V inom zábere obesili tehotnú ženu a jej manžela, vraj to boli Židia.

Štátni vyšetrovatelia, ukrajinskí aj západní, vyhlásili videá za podvod. Aj Azovovci opakovane popierali účasť na zločinoch a ako dôkaz používali skutočnosť, že odznaky Azov bataliónu na uniformách popravcov boli väčšie, než tie ich vlastné. Ale McLellan dosvedčuje, že videá boli pravé. Naozaj sa jednalo o vraždy týchto ľudí. Azovovci a členovia Tornado oddielu sa potom dokonca fotografovali s mŕtvolami oboch obesených.

O Tornáde hovorí McLellan, že sú to tí najhroznejší zločinci, akých kedy zažil. Vyšetrovanie západnými humanistickými jednotkami potvrdilo, že tento oddiel vykonával tie najhnusnejšie mučenia zajatých donbasských bojovníkov, aké si kto dokáže predstaviť. Nahí väzni boli odvlečení do pivnice, kde boli elektrické šoky používané na ich pohlavné orgány a iné miesta na tele. Niektorí boli pod hrozbou smrti donútení znásilňovať jeden druhého, čo členovia Tornáda nahrávali na videá.

OSN : Videá so streľbou na ruských zajatcov sú zrejme autentické, UKRAJINA si IDE SVOJE
Videozáznamy, ktoré majú zachytávať ukrajinských vojakov strieľajúcich na ruských vojnových zajatcov, sú podľa predbežnej analýzy "s vysokou pravdepodobnosťou autentické", uviedla v piatok Organizácia Spojených národov (OSN). Záznam podľa všetkého... Čítať ďalej
25 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

McLellan sa tiež zúčastnil na niektorých ich „vyšetrovaniach“ a naznačil, že to, ako s vyšetrovanými zaobchádzali, bolo zhodné s tým, ako neskôr zaobchádzali s ruskými zajatcami.

Niektorí členovia Tornáda boli neskôr ukrajinskou vládou uväznení. Ich zločiny zahŕňali znásilňovanie a mučenie civilistov v Donbase, vrátane detí a chladnokrvné vraždy. Napriek tomu neboli odsúdení a po krátkom čase boli z väzenia prepustení. Napríklad, sám vedúci, Ruslan Onišenko je sadistický pedofil a v r. 2017 dostal iba 11 rokov väzenia. Bol prepustený po tom, čo Rusko vtiahlo na Ukrajinu. Potom bol vyzbrojený a poslaný do vojny.

McLellan neskôr z Ukrajiny odišiel, ale tento rok sa znova vrátil, keď začala vojna. Pridružil sa k Azov bataliónu a zúčastnil sa bojov o Mariupol, kde údajne videl veľa hnusných činov, napáchaných jeho oddielom. Občania Mariupolu boli rozdelení na proukrajinských a proruských. V tom čase rokoval Azov so CIA a s Pentagonom, ktorí tam vykonávali špionážnu činnosť.

Hovorí, že to, čo spôsobilo ruskú inváziu bolo zasahovanie US do ukrajinských záležitostí. Nevidí síce Rusko ako obeť, ale hovorí, že boli rozhodne vyprovokovaní Kyjevom a Západom na to, aby vtiahli do zeme. Možno preto McLellan neuznáva ani Európsku úniu, ani NATO. Hovorí, že boli obrovské oslavy, keď bola zamietnutá žiadosť Ukrajiny o vstup do NATO.

Neskôr bol z Ukrajiny vypudený a poslaný domov. Došlo k tomu potom, čo sa zistilo, že zamestnanci ukrajinskej Bezpečnosti (SBU), ho skúšali v nemocnici zabiť. Napriek tomu ďalej podporuje Azov. Hovorí, že keby sa NATO zamiešalo do bojov na Ukrajine, potom by národné záujmy stratili všetok význam a nestáli by za ďalšie boje.

Podľa neho, Kyjevská vláda nakoniec všetky pronacistické zložky zradí, pretože už pre nich nebude mať použitie, keď NATO režim skončí. Vraj najlepšie by bolo, keby Rusi krajinu opustili a pretože slabé ukrajinské vedenie by nepredstavovalo veľkú prekážku, potom by bolo dobré usporiadať ďalšiu revolúciu, ďalší Majdan.

PRAVDA SA DERIE NA POVRCH! Čokoľvek menšie ako nenávisť k Putinovi je VLASTIZRADA!
Demokrati z Washingtonu vám povedali, že je vašou vlasteneckou povinnosťou nenávidieť Vladimíra Putina. To nie je len návrh. Je to mandát. Čokoľvek menšie ako nenávisť k Putinovi je vlastizrada. Skonštatoval to vo svojom komentári austrálsky... Čítať ďalej
26 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

NATO potrebuje nepriateľov

Naozaj, NATO nutne potrebuje nepriateľov, aby obhájilo svoju existenciu. Bez nepriateľov by boli zbytoční, nepotrební, a tak sa radi zamiešajú do každého konfliktu, na ktorý narazia. Na Ukrajine pomáhajú ako môžu a svoje taktiky skúšajú aj v severovýchodnej Ázii, kde sa zamerali proti Číne a Rusku, len aby mali stále v zálohe nejakého nepriateľa.

A keď nepriateľa nemajú, tak si ho vyrobia sami. Rozdúchavajú konflikty po celom svete a podarilo sa im zamiešať do najrôznejších vojen a útokov, kde sa dalo. Takže v skutočnosti prestali byť obranná organizácia a stali sa útočnou zložkou americkej nadvlády.

Súčasná funkcia NATO už nie je chrániť európske štáty pred útokom zvonku. Dnes sú poverení posilňovať a podporovať americkú nadvládu v Európe, v Ázii a po celom svete. Na tento účel ničia odporcov Spojených štátov, ktorí by im mohli v akomkoľvek smere konkurovať, alebo oponovať, či ohrozovať ich vedúcu pozíciu. V krajinách týchto oponentov spôsobujú rozbroje a ohrozujú ich stabilitu.

Pritom do nekonečna zdôrazňujú, že na Ukrajine nie sú súčasťou konfliktu. Podľa nich zrejme nie je vycvičenie ukrajinskej armády, jej vedenie, zásobovanie zbraňami, obsluha vyspelého technického zariadenia, dodávanie špionážnych správ, súčasťou konfliktu.

Zrušte NATO a je po vojne!
Americký časopisThe Hill označil rozpustenie NATO za spôsob riešenia konfliktu na Ukrajine. Riešeniu ukrajinskej krízy by pomohlo, okrem iného, aj vystúpenie Spojených štátov zo Severoatlantickej aliancie, napísal Bruce Fine, zástupca generálneho... Čítať ďalej
26 | 11 | 2022 | Milan Laca

Earl Rasmussen, zástupca vedúceho Eurasia Center vo Washingtone povedal, že tým pádom  „Studená vojna nikdy neskončila, iba zmenila formu.“

V minulom storočí to bol Sovietsky zväz kvôli obhájeniu pozície NATO a prílivu peňazí na zbrojenie. Dnes zaujali jeho miesto Čína a Rusi, ktorí sú všetkým neustále predkladaní ako „smrteľní nepriatelia.“ To umožňuje Washingtonu zvyšovať výdavky na zbrojenie a tým pádom aj na NATO.

Západné krajiny úplne nechápu hrozbu Číny. A čo sa týka Ruska, tak aj napriek tomu, že celý Západ nesmierne utrpel sankciami a podporou podivnej vojny na Ukrajine, napriek tomu boli ľudia postupne dotlačení k názoru, že Rusko je ten skutočný nepriateľ. Podľa odborníkov, Európania v podstate odovzdali zaistenie ich bezpečnosti NATO organizácii, čiže Spojeným štátom.

Avšak ak sa vojna na Ukrajine potiahne dlhšie, potom ochota európskych štátov trpieť za americké záujmy stratí na príťažlivosti.

Už teraz, postrieľanie  neozbrojených ruských zajatcov Ukrajinci je skvelá príležitosť pre Európu a pre Ameriku, ako sa odtiahnuť od Ukrajiny a prestať ich podporovať. Niečím takým sa predsa previnili proti medzinárodným vojnovým zákonom a proti ľudstvu.

Ukrajinci tušia, že sú tým ohrození a preto sa rozhodli, že na to, aby udržali Západ na svojej strane, musia vinu zviesť na zastrelených Rusov. Prišli s ťažko uveriteľnou historkou, že Rusi iba predstierali, že sa vzdávajú, ale v skutočnosti začali strieľať. Lenže video je veľmi dobrý svedok. Aj keď veľa skáče a časti sú z neho odstránené, tak zreteľne ukazuje ruských vojakov s rukami hore a bez zbraní, ako si ľahajú na zem, tvárou dole. Dvaja guľometčíci strážia celú scénu: jeden je za červeným autíčkom, druhý kdesi pri stene. Strieľanie samo zachytené nie je, iba jeho začiatok. Ale mŕtvi vojaci potom ležia v rovnakom poradí a zhruba v rovnakých pozíciách ako keď boli živí.

AUTOR: Jane Kaufman, zdroj: cz24

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

ŠOK pre USA a celý svet! TAJNÉ DOHODY v rusko-ukrajinskom konflikte?
Vzájomná obranná Rusko-čínska zmluva je na svete! Preto USA pred pár dňami tajne dohodli s Ruskom rozdelenie Ukrajiny! Vo svojom komentári to tvrdí český historik a autor Michael Svatoš. Súhlas Washingtonu s rozdelením Ukrajiny je dôsledkom... Čítať ďalej
25 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik