PRAVDA SA DERIE NA POVRCH! Čokoľvek menšie ako nenávisť k Putinovi je VLASTIZRADA!
26 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Demokrati z Washingtonu vám povedali, že je vašou vlasteneckou povinnosťou nenávidieť Vladimíra Putina. To nie je len návrh. Je to mandát. Čokoľvek menšie ako nenávisť k Putinovi je vlastizrada. Skonštatoval to vo svojom komentári austrálsky politický a ekonomický komentátor Mike Whitney.

Tucker Carlson – Američania boli vycvičení na nenávisť k Putinovi a budú kvôli tomu trpieť.

Má Tucker Carlson pravdu, nenávidia Američania Putina, pretože im to nariadili médiá a politická trieda vo Washingtone?

Áno aj nie. Áno, médiá a politici zohrali veľkú úlohu v démonizácii Putina. Ale nie, nie sú hlavnými hýbateľmi tejto očierňujúcej kampane. Toto označenie patrí plutokratom v zákulisí, ktorí využívajú médiá na útoky na Putina, aby presadili svoju vlastnú globalistickú agendu. To je to, o čo v skutočnosti ide; správy sú utvárané tak, aby presadzovali záujmy elít.

Koniec koncov, čo  Američania  o Putinovi skutočne  vedia? Počúvali niekedy jeho prejavy alebo čítali jeho vyhlásenia po stretnutiach s inými svetovými vodcami? Sledovali niekedy jeho štvorhodinové maratóny otázok a odpovedí? Čítali niekedy prepisy jeho rozhovorov, v ktorých otvorene hovorí o zásadných politických otázkach, kultúre alebo náboženstve?

Nie, samozrejme, že nie. Všetko, čo Američania vedia o Putinovi, sa dočítali v médiách. A to je ten problém, pretože  médiá Putinom pohŕdajú. A pohŕdajú ním z rovnakého dôvodu ako Trumpom, pretože bohatí majitelia médií v ňom vidia hrozbu pre svoju politickú agendu. To je v skratke celý problém. 

Po mesiacoch VOJNY začína PUTIN LÁMAŤ ZÁPAD!
Európa konečne začala obviňovať USA, že profitujú z vojny! Predstavitelia EÚ útočia na Joea Bidena pre závratne vysoké ceny plynu a obchod so zbraňami. Vojna na Ukrajine už vážne hrozí zničením jednoty Západu, píšu korešpondenti portálu POLITICO -... Čítať ďalej
25 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Putin nie je nenávidený preto, že je „zločinec z KGB“ alebo „nový Hitler“; to sú len bláboly public relations. Je nenávidený preto, že je prekážkou v dosahovaní geopolitických cieľov globalistov. To je motív, ktorý poháňa túto ohováračskú kampaň. Putin im bránil v Čečensku, Južnom Osetsku, Sýrii  a teraz na Ukrajine. Zmaril ich veľkolepý plán „obratu k Ázii“ a obkľúčeniu Číny americkými vojenskými základňami. 

Bol im tŕňom v oku po väčšinu dvoch desaťročí a prekazil ich šialený plán na rozdrvenie novo vznikajúcich centier moci a ovládnutie sveta na budúce storočie. Preto ho nenávidia, a preto využívajú svoje médiá, aby ste ho nenávideli aj vy. Pozrite sa na tento graf popularity Putina z nedávnej správy Pew Research:

PutinPopularityMW

Čiarový graf ukazuje, aký rekordne vysoký podiel Američanov hovorí, že Putinovi nedôveruje.

Pew Research: Ruský prezident Vladimír Putin má neutešené hodnotenie. Po jeho rozhodnutí napadnúť Ukrajinu mu vyjadrilo dôveru iba 6%  dospelých Američanov, čo je historicky najnižšia hodnota v prieskumoch za posledných takmer dvadsať rokov. Prevažná väčšina Američanov (92% ) má k Putinovu postupu vo svetových záležitostiach  malú  alebo žiadnu  dôveru, z toho 77%  ju nemá vôbec. (Zelenskyj  vzbudzuje u americkej verejnosti  širokú dôveru,  názory na Putina sú na novom  minime,  Pew Research Center)

Ste prekvapení?

Asi nie, veď prieskum Pew len potvrdzuje to, čo už vieme, že Putin je v USA aj na celom Západe široko nenávidený. Správa však nespomína, do akej miery je Putin v Rusku a vo zvyšku sveta obdivovaný. Pozrite sa na to:

Podľa Štatistu má  Putin medzi Rusmi  veľmi priaznivý rating, ktorý sa v auguste 2022 pohyboval v priemere medzi  84 % a 79 %  u ruských občanov a občanov s dvojitým občianstvom, ktorí majú ruský aj americký pas, a to aj napriek ruskej invázii na Ukrajinu. ( Wikipédia ).

84% je v sekcii krvácanie z nosa! Žiadny iný vodca na svete sa dnes nemôže pochváliť 84% súhlasom verejnosti. A čo je ešte neuveriteľnejšie, je to, že ho – po 20 rokoch vo funkcii – stále podporuje drvivá väčšina Rusov. Ako je to možné? Ako sa zo skromného, ​​do seba zahľadeného úradníka stane najobdivovanejším a najpopulárnejším ruským vodcom všetkých čias?

ŠOK pre USA a celý svet! TAJNÉ DOHODY v rusko-ukrajinskom konflikte?
Vzájomná obranná Rusko-čínska zmluva je na svete! Preto USA pred pár dňami tajne dohodli s Ruskom rozdelenie Ukrajiny! Vo svojom komentári to tvrdí český historik a autor Michael Svatoš. Súhlas Washingtonu s rozdelením Ukrajiny je dôsledkom... Čítať ďalej
25 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Tu je viac informácií z rovnakého článku:

Pozorovatelia považujú  Putinovu  vysokú  popularitu  za dôsledok výrazného zlepšenia životnej úrovne a opätovného presadenia Ruska na svetovej scéne, ku ktorému došlo počas jeho funkčného obdobia….

Spoločný prieskum  World Public Opinion v USA a Levada Center v Rusku z júna a júla 2006 uvádza, že "ani ruská, ani americká verejnosť nie je presvedčená, že sa Rusko uberá antidemokratickým smerom" a "Rusi všeobecne podporujú Putinovu koncentráciu politickej moci a silne podporujú opätovné znárodnenie ruského ropného a plynárenského priemyslu“. Rusi všeobecne podporujú politický kurz Putina a jeho tímu. Prieskum z roku 2005  ukázal, že trikrát viac Rusov sa domnieva, že krajina je za  Putina „demokratickejšia“  ako za Jeľcina alebo Gorbačova, a rovnaký podiel si myslí, že ľudské práva sú za Putina lepšie ako za Jeľcina“. ( Wikipédia )

Podľa Rusov je teda Putin z veľkej časti zodpovedný za ekonomickú prosperitu Ruska, vyššiu životnú úroveň, zdieľanie príjmov z ropy, lepšie dodržiavanie ľudských práv a silnejšiu demokraciu. V drvivej väčšine tiež podporujú Putinovu vojenskú operáciu na Ukrajine. ( 87 % ) Ako si teda vysvetliť obrovský rozdiel medzi názorom ruského ľudu na Putina (viac ako  80 %  súhlasu) a názorom Američanov? ( 92%  mu dôveruje málo alebo vôbec) Buď sú Rusi úplne extrémne zabednení a dôverčiví, alebo sú Američania najslabomyseľnejšie ovce s vymytými mozgami na svete? Čo z toho je pravda?

Médiá už zhruba 17 rokov chrlia rovnaké  ohováranie  (namierené proti Putinovi), na ktorom sa usadili v rokoch  2005 a 2006 . Vedeli ste to? Vedeli ste, že kedysi mali západné elity a ich médiá Putina skutočne rady a mysleli si, že je to vodca, s ktorým „môžu  spolupracovať“? Inými slovami, mysleli si, že  Putin bude ďalším poslušným sluhom a poskokom, ako bol večne opitý  Jeľcin, ktorý krajinu uvrhol do „šokovej terapie“ a dovolil západným ekonómom rozfofrovať najcennejšie národné aktíva, priemysel a zdroje krvilačným oligarchom. Presne v to dúfali, v ďalšieho  bezchrbtového poskoka, ktorý bude ochotný zapredať svoju krajinu, aby sa zavďačil strýkovi Samovi. Namiesto toho dostali Putina, zbožného kresťana, neochvejného konzervatívca a zúrivého  ruského vlastenca.

Spamätajú sa SLEPÍ europoslanci? NIE! Až keď sa EÚ stane ÚPLNE ZÁVISLOU od USA
Alebo to je zámer európskych poskokov Ameriky? V každom prípade, presahujúcim efektom rusko-ukrajinského konfliktu je nárast ďalších a ďalších problémov EÚ. Bežní Európania majú obavy z toho, aká tuhá môže byť táto zima, no napriek tomu niektorí... Čítať ďalej
25 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Už chápete, prečo ho tak nenávidia?

A pretože ho nenávidia, nariadili svojim médiám, aby ste ho nenávideli aj vy, rovnako ako to urobili so Saddámom, Kaddáfím, Kim Yong Unom a s každým, kto sa im pripletie do cesty. Všetci to poznáme. Vždy to začína vraždou charakteru, maximálnou ohováračskou kampaňou, ktorá má za cieľ presvedčiť verejnosť, aby nenávidela nepriateľov elít.

Ale je tu niečo, čo ste pravdepodobne nevedeli. Zrejme neviete, že démonizovanie Putina možno vysledovať presne v čase a mieste. Pred rokmi som sa tým zaoberal a zistil som toto.

Bývalý senátor  John Edwards  a kongresman  Jack Kemp  boli vymenovaní do čela pracovnej skupiny  Rady pre zahraničné vzťahy (CFR), ktorá mala určiť, či je „strategické partnerstvo“ s Ruskom stále možné vzhľadom na politiku, ktorú Putin zaviedol a ktorá bola v rozpore so širšími geopolitickými cieľmi Washingtonu. Keď sa Kemp a Edwards vrátili z Moskvy, publikovali článok s názvom „Zlý smer Ruska“ (marec 2006).

Autori usúdili, že „strategické partnerstvo“ s Ruskom už nie je možné, pretože vláda pod  Putinovým  vedením sa stáva stále viac „autoritárskou“ a ruská spoločnosť je stále menej „otvorená a pluralitná“. Irónia týchto poznámok neušla analytikom, ktorí si uvedomili, že USA nemajú problém udržiavať dobré vzťahy aj s najautoritárskejšími krajinami sveta vrátane Saudskej Arábie, ktorá len za jeden víkend  (v roku 2022) vykonala hromadnú  popravu 81 mužov. To je pôsobivý úspech aj na saudské pomery. A mali by sme tiež poznamenať, že všetkých 81 mužov bolo sťatých, čo ešte viac podčiarkuje barbarstvo vodcov, ktoré Washington považuje za svojich najlepších priateľov.

Poukazujeme na to, že „nenávisť k Putinovi“ a vraždenie charakteru možno vysledovať až od určitej doby a na určité miesto, kedy sa zahraničnopolitické elity USA rozhodli, že Putin nebude „zodpovedným  poskokom “, v ktorého dúfali. Nehodlal sklapnúť podpätky a zaradiť sa do radu ako mnohí iní spojenci. V skutočnosti Putin preukázal ochotu dopustiť sa toho, čo globalisti považujú za jediný neodpustiteľný zločin – to znamená, že nadradil národné záujmy svojej krajiny nad záujmy medzinárodnej bankovej kabaly. To je, samozrejme, najväčšie „e-e“ zo všetkých. 

Správa uvádza presný čas, kedy sa západné elity vzdali  Putina  a (v podstate) ho hodili pod autobus. A dôvodom, prečo sa ho vzdali, je to, že videli, že je skutočným ruským vlastencom. Vlastnectvo je smrteľným nepriateľom globalizmu, pretože vlastenca nemožno „ prevrátiť “ a elity to vedia. Vedia, že človeka, ktorý miluje svoju krajinu, nemožno zásadne zmeniť. Títo muži nie sú „ na predaj “ a sú neúplatní. Každý, kto stavia krajinu nad globalistickú agendu –  vrátane Američanov s MAGA  – je smrteľným nepriateľom globalistov. A práve preto elity vždy získavajú do svojich radov fraškovité dievčatá, ako sú Justin Trudeau a Emmanuel Macron, pretože táto práca vyžaduje slabých, bezcharakterných mužov, ktorí sú ochotní sa ponížiť, aby slúžili svojim pánom.

ŠOKUJÚCE! Europoslancom NEJDE o mier, chcú predlžovať vojnu na UKRAJINE
Aktuálne rozhodnutia bruselských úradníkov skutočne neprispievajú k mieru na Ukrajine. Príkladom je schválená rezolúcia Európskeho parlamentu o zaradení Ruska medzi štáty, ktoré sponzorujú terorizmus. Spomínané vyhlásenie nemá vôbec žiadnu právnu... Čítať ďalej
24 | 11 | 2022 | Emanuel Orban

Ale čo konkrétne presvedčilo elity, že  Putin je stratený prípad, ktorý bude vždy hrozbou pre ich agendu?

Odpoveď na túto otázku našťastie poznáme, pretože autori svoje námietky uviedli v štyroch hlavných bodoch.

1) De-demokratizácia:  Správa konštatuje, že ruské politické inštitúcie sa stávajú skorumpovanými a krehkými. V dôsledku toho sa „znižuje schopnosť Ruska riešiť bezpečnostné problémy zásadného významu pre Spojené štáty a ich spojencov. A mnoho druhov spolupráce, od zabezpečenia jadrových materiálov po zdieľanie zásadných spravodajských informácií – je oslabených“. ( Môj komentár  – inými slovami, Putin nebol ochotný uvaliť ďalšie sankcie na Irán, nepodporil nezávislosť Kosova (ktorá nikdy nezískala súhlas OSN) a odmietol podporiť vojnu v Iraku. Zrátané a podčiarknuté: Odmietol súhlasiť s genocídnymi vojnami Washingtonu a svojvoľným prerozdelením, preto ho prezývali „nespoľahlivý spojenec“).

2) Dodávky energie:  „Rusko používa vývoz energie ako zahraničnopolitickú zbraň, zasahuje do politiky Ukrajiny, vyvíja tlak na jej zahraničnopolitické rozhodnutia a obmedzuje dodávky do zvyšku Európy. Opätovné posilnenie vládnej kontroly nad ruským energetickým sektorom zvyšuje riziko, že táto zbraň bude použitá znova.“  ( Môj  komentár – je to pravda, Putin sa zmocnil kontroly nad najväčším ruským verejným statkom – ropou – a využil ju na plošné zvýšenie životnej úrovne. Privatizácia je svätým grálom západného kapitalizmu, takže Putin bol prirodzene odsúdený za chybné správanie. Bol tiež odsúdený za „obmedzenie dodávok do zvyšku Európy“, čo je tiež pravda. Prerušil dodávky plynu Ukrajine po tom, čo Ukrajina opakovane odčerpávala plyn z plynovodov a odmietala platiť za už spotrebovaný plyn. Autori si zrejme myslia, že Rusko by malo rozdávať svoj plyn zadarmo, ale tak kapitalistické ekonomiky nefungujú).

3) Vojna proti terorizmu:  Pracovná skupina konštatuje „snahu Ruska obmedziť prístup vojenských síl USA a NATO na stredoázijské základne“, čo je známkou toho, že Rusko ustupuje od myšlienky, že „úspech v Afganistane slúži spoločnému záujmu“. ( Môj komentár  - Putin bol nesmierne ústretový, keď umožnil americkým vojakom a zbraniam prechádzať Ruskom na ceste do Afganistanu. Proti čomu sa však hlavne postavil,  boli farebné revolúcie podporované CIA, ktoré Washington podporoval v celej strednej Ázii, aby nastolil vlastné bábkové vlády, ktoré boli otvorene nepriateľské voči Rusku. Postavil sa proti skrytej podpore Washingtonu čečenským teroristom.  Bolo to nerozumné?)

Chmelár: Mediálny obraz vojny na Ukrajine je EXTRÉMNE skreslený!
Pri nedávnom takmer partizánskom spomínaní na 17. november 1989 a minulú éru, som si aj ja spomenul na zopár skutočností, ktoré sa dnešným papalášom nehodia do celkového obrazu tej doby. Touto vetou začína svoj komentár na sociálnej sieti historik... Čítať ďalej
23 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

4) Rusko hostí G8:  „Krajina, ktorá počas jediného roka podporila masívne podvody vo voľbách svojho najväčšieho európskeho suseda a potom ho za zlé hlasovanie potrestala zastavením dodávok plynu, musí byť na stretnutí priemyselných demokracií sveta prinajmenšom v neformálnej podmienke.“  ( Môj komentár – Rusko sa riadi prísnou politikou nevmiešavania sa do vnútorných záležitostí iných krajín. Žiadne z obvinení zo zasahovania do volieb nebolo nikdy preukázané. Naopak, počas trojročného vyšetrovania ruského zasahovania do prezidentských volieb v roku 2016 nebol Robert Mueller schopný nájsť jediný dôkaz, ktorý by tieto falošné tvrdenia podporil. Naproti tomu tajné intervencie Washingtonu, štátne prevraty, cielené atentáty a plnohodnotné vojenské invázie boli široko zdokumentované a doložené. Žiadna krajina na svete nikdy nezasahovala do záležitostí iných suverénnych vlád viac ako Spojené štáty.)

To sú z veľkej časti otázky, na základe ktorých autori usúdili, že sa  Vladimír Putin  vydal „zlým smerom“. Nepodporoval by ich bezohľadné vojenské intervencie, a hlavne by neodovzdával ruskú ropu dravým oligarchom, nepozeral by sa inam, zatiaľ čo vlády v jeho susedstve by Washington zvrhával jednu po druhej, a nesklápal by podpätky, keď by dostal z Washingtonu rozkazy k pochodu. To sú dôvody, prečo je v médiách zúrivo napádaný a považovaný za úhlavného nepriateľa Washingtonu. Jednoducho odmietol byť ich poskokom, a preto sa ho snažia posledných 17 rokov zničiť.

AUTOR: Mike Whitney, zdroj cz24

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

V USA OTVORENE: Spolupracujme s Afrikou, samozrejme pod zámienkou boja proti terorizmu, lebo príde Rusko a Čína
Na americkom portáli National Interest sa objavil zaujímavý názor. Jeho autorka, Natasha Louis je expert v globálnych záležitostiach so zameraním na nadnárodnú bezpečnosť z New York University. Je špecialistkou na africkú bezpečnosť vrátane... Čítať ďalej
20 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik