Lukašenko ŠOKUJE! TÍTO si objednali popravu ruských vojnových zajatcov
26 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Lukašenko informoval o objednávateľoch, ktorí si objednali popravu ruských vojnových zajatcov na Ukrajine.

Bieloruský prezident Alexander Lukašenko uviedol, že poprava ruských vojnových zajatcov ozbrojenými silami Ukrajiny bola vykonaná na príkaz Spojených štátov.

Objednávka?

Poprava zajatcov sa udiala na príkaz Spojených štátov amerických, v záujme vyhrotenia situácie na Ukrajine. Túto verziu o objednávateľoch vojnových zločinov vyslovil prezident Bieloruska Alexander Lukašenko. Video s jeho komentárom zverejnil telegramový kanál Pool of the First.

Na čo to bolo dobré?

„Čo vyriešila poprava ruských chlapov? Chceli ešte raz nabudiť ruského človeka? Urobili to! Robia všetko pre to, aby eskalovali situáciu a to je alarmujúce! Vyzerá to ako maličkosť, ale ako to ľudí znepokojuje! To zanamená, že Američania ich silne držia „za jedno miesto“. Nezávislí, inteligentní ľudia sa takto nesprávajú,“ povedal Lukašenko.

Nezáujem

Lukašenko predtým vyhlásil, že USA nemajú záujem o dialóg o konflikte na Ukrajine. Len hrozba jadrového konfliktu môže prinútiť Američanov, aby si sadli za rokovací stôl s Ruskom. Zároveň povedal, že Minsk  nevidí potrebu posielať svojich vojakov na územie Ukrajiny.

Ukrajinská raketa v Poľsku nebola ukrajinská!
Ukrajina avizuje nové údaje o incidente s raketou v Poľsku. Ukrajinský minister zahraničných vecí Dmitrij Kuleba informoval o údajoch, potvrdzujúcich, že Ukrajina nemá nič spoločné s pádom rakety v Poľsku Popiera Kyjev má údaje, ktoré... Čítať ďalej
26 | 11 | 2022 | Milan Laca

Čo hovorí Ukrajina

Samozvaný bieloruský prezident Oleksandr Lukašenko povedal, že jeho 40-tisícová armáda nebude schopná pomôcť Rusku v jeho agresii proti Ukrajine, hoci priznal, že sa na vojne zúčastňuje iným spôsobom. Napísala to  Bieloruská provládna informačná agentúra Belta. „Naše ozbrojené sily, no, koľko ich tam môžeme použiť, 35-40 tisíc, ten problém nevyriešia„, povedal Lukašenko.

Nebude bojovať

Bieloruský prezident vyhlásil, že priame zapojenie ozbrojených síl Bieloruska len všetko „zhorší“. „Toto nie je úloha Bieloruska v tomto konflikte,“ povedal podľa Ukrajinskej Pravdy Lukašenko. „Aj keď som nikdy nepopieral, že sa zúčastňujeme na špeciálnej vojenskej operácii a to v mnohých smeroch. Ale neangažujeme sa, nikoho nezabíjame, neposielame tam živú silu. Pretože to nie je potrebné,“ dodal Lukašenko.

Vyhlásil, že s Ruskom je potrebné „rozumne rokovať a hovoriť o mieri. Prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj by sa mal zastaviť a ísť na mierové rozhovory s krajinou agresora, Ruskom, ak sa chce vyhnúť obrovským stratám a úplnému zničeniu Ukrajiny“ vyhlásil podľa novín Lukašenko.

ZDROJ: cz24

Na Ukrajinu sa ženie ARMAGEDON! (VIDEO)
Obrovské kolóny ruských tankov s bielou zimnou kamuflážou mieria do Charkovskej oblasti a do Bieloruska! Kyjev horúčkovito buduje sústavu betónových opevnení! Generálny štáb Ruskej armády rozhodol po štvrtkovom rokovaní Bezpečnostného výboru... Čítať ďalej
26 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik