Európske metropoly sa zmietajú vo vlne masových protestov. Bratislava mlčí (VIDEO)
10 | 01 | 2022 I Ingrid Vrabcová

Odporcovia očkovania v Bruseli kritizovali „totalitný systém v čínskom štýle", informoval de.euronews.com. Podľa de.euronews.com vo Francúzsku vyšlo do ulíc 100-tisíc ľudí. Rakúsky spolkový kancelár tvrdí, že povinné očkovanie od 1. februára bude, a to aj napriek protestom, píše epochtimes.de. Bratislava mlčí.

Brusel: Protest proti „totalitnému systému v čínskom štýle“

Niekoľko tisíc demonštrantov protestovalo v Bruseli proti koronovým opatreniam v Belgicku. Medzi demonštrantmi a políciou došlo k ostrým zrážkam. Niekoľko osôb bolo zadržaných. Protestujúci niesli transparenty odsudzujúce „diktatúru očkovania".

Protesty boli zamerané najmä proti povinnému očkovaniu zdravotníckych pracovníkov a používaniu digitálneho COVID certifikátu Covid, ktorý dokumentuje stav očkovania, alebo negatívny test proti koronavírusu.

PODVOD: tretina pacientov, oficiálne evidovaných ako covidoví, je v nemocnici z úplne iných dôvodov (Peter F. Mayer)
Komentár Petra F. Mayera (TKP) S cieľom udržať tvrdenie o pandémii neočkovaných, musí byť v nemocniciach a na jednotkách intenzívnej starostlivosti čo najviac neočkovaných. Na tento účel sa údaje falšujú, alebo sa aspoň už neuvádzajú, ako sa to... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Jeden z demonštrantov hovorí: „Krízový manažment je naozaj absurdný. Totalitný systém čínskeho typu nám berie slobody. Nie je to o očkovaní alebo neočkovaní. Ide o slobodu. Je to o krízovom manažmente, ktorému by malo ísť v prvom rade o zdravie ľudí, a nie o finančné záujmy s politikmi v pozadí.

Francúzsko: 100 000 ľudí demonštrovalo proti koronovým opatreniam a prezidentovi Macronovi

Len v Paríži vyšlo do ulíc 18 000 ľudí. Po celej krajine sa v mnohých mestách konali protestné pochody, ktoré sa opäť stretli s výrazne väčšou podporou ako v predchádzajúcich týždňoch. Polícia musela na niektorých miestach zakročiť proti nepokojom. Protesty sa zameriavajú na plánované drastické obmedzenia pre neočkované osoby. Čoskoro už nebudú mať prístup do kín, barov ani do diaľkových vlakov.

Čoraz viac štúdií ukazuje väčšie ohrozenie Omikronom po očkovaní
Názor TKP Od začiatku decembra sa neustále objavujú nové štúdie o účinkoch nového variantu Omikron. Ukazujú, že očkovaní sa dokonca nielenže podstatne častejšie nakazia než neočkovaní, ale aj reálne ochorejú. Imunitný únik Štúdie ukazujú... Čítať ďalej
03 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Parlament však návrh zákona ešte neschválil. V Dolnej komore parlamentu prebiehali búrlivé diskusie. V súčasnosti pandémia tvrdo zasiahla Francúzsko. Protesty podnietilo aj Macronovo vyhlásenie, že chce neočkovaných v pandémii koronavírusu „nervovať“ až do konca. Vyslúžil si za to ostrú kritiku zo strany opozície a celej spoločnosti.

Dôvod PREČO hromadné testovanie nemá zmysel (Peter F. Mayer)
Názor Petra F. Mayera (TKP) Na začiatku bol „nový“ koronavírus. Mainstreamové médiá neustále zdôrazňovali slovo „nový“. Na druhej strane odborníci ako Wolfgang Wodarg od začiatku poukazovali na to, že 15 až 20 percent infekcií každú zimu... Čítať ďalej
04 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Rakúsko: Povinné očkovanie aj napriek protestom

Desaťtisíce ľudí opäť vyšli do ulíc Viedne, aby protestovali proti vládnym koronovým opatreniam. V centre rakúskej metropoly vyjadrili svoj nesúhlas s rozhodnutím vládneho kabinetu zaviesť od 1. februára povinné očkovanie. Podľa polície sa na demonštrácii zúčastnilo približne 40 000 ľudí. Nasadená bola tisícka policajtov.

Napriek neutíchajúcim protestom rakúsky spolkový kancelár Karl Nehammer vyhlásil, že povinné očkovanie sa uskutoční podľa plánu. „Nepochybujem o tom, že to príde. Povinné očkovanie je potrebné, aby sme ukázali, že je to skutočne správna cesta, že nepotrebujeme neustále opatrenia obmedzujúce slobodu", - dodal kancelár, pričom mal na mysli lockdowny od začiatku pandémie.

„Veľký hráč“ Omikron: Vyššia náchylnosť na infekciu u očkovaných než u neočkovaných (Anton Stein)
Názor Antona Steina (TKP) Podľa britských a nemeckých údajov očkovaným hrozí väčšie riziko ochorenia na Omikron než neočkovaným. Ľudia už číslam veľmi neveria. Podľa Tichys Einblick, alebo nedávneho prieskumu INSA len 32 percent opýtaných... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Rakúsko v poslednom čase zaznamenalo nárast počtu pozitívnych testov. Sedemdňová incidencia opäť vzrástla a dosiahla 525 prípadov na 100 000 obyvateľov. Nehammer sa tiež nakazil koronavírusom, ale tvrdí, že sa u neho zatiaľ neprejavili žiadne príznaky. „Vďaka očkovaniu sa mi darí veľmi dobre," - povedal.

V rakúskom Innsbrucku vyšlo do ulíc asi 6 000 aktivistov proti očkovaniu. Za búrlivého potlesku vystúpil na Landhausplatz v centre mesta predseda spolkovej strany FPÖ Herbert Kickl: „Toto je ono, novoročný koncert slobody s jasným novoročným posolstvom: Nezlomíte nás!“

Klinická štúdia priniesla znepokojujúce údaje o očkovaní malých detí (Waldo Holz)
Komentár Walda Holza (TKP) Klinická štúdia spoločnosti Pfizer priniesla znepokojujúce údaje o očkovaní malých detí proti koronavírusu. Vedľajšie účinky sa vyskytli v závislosti od množstva mRNA vakcíny. U malých detí vo veku 2 až 5 rokov, ktorým... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Česká republika: Protesty proti povinnému očkovaniu

V Prahe v Českej republike protestovalo približne 4 000 ľudí proti povinnému očkovaniu proti COVIDu-19.V Brne sa zišlo približne 2 000 ľudí.

(Medzititulky red. HD.)

Omikron – príležitosť alebo nebezpečenstvo? Známy virológ varuje WHO pred očkovaním proti Omikronu (Steffen Munter)
Komentár Steffena Muntera (The Epoch Times) Belgický virológ Geert Vanden Bossche vo svojom druhom liste adresovanom Svetovej zdravotníckej organizácii (WHO) varuje pred očkovaním proti Omikronu. Namiesto očkovania vidí v Omikrone príležitosť na... Čítať ďalej
07 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.