PODVOD: tretina pacientov, oficiálne evidovaných ako covidoví, je v nemocnici z úplne iných dôvodov (Peter F. Mayer)
01 | 01 | 2022 I Ingrid Vrabcová

Komentár Petra F. Mayera (TKP)

S cieľom udržať tvrdenie o pandémii neočkovaných, musí byť v nemocniciach a na jednotkách intenzívnej starostlivosti čo najviac neočkovaných.

Na tento účel sa údaje falšujú, alebo sa aspoň už neuvádzajú, ako sa to robí v Rakúsku. Okrem toho sú aj pacienti po nehode, zaradení do zoznamu pacientov s Covidom, ak majú pozitívny test po infikovaní v nemocnici.

V nemocnici sú pre niečo úplne iné

V Anglicku bol teraz odhalený škandál - tretina pacientov, oficiálne evidovaných ako covidoví, je v nemocnici z úplne iných dôvodov.

Po očkovaní proti koronavírusu: 1 919 úmrtí a približne 200 000 nežiaducich účinkov (Susanne Ausicová)
Komentár Susanne Ausicovej (The Epoch Times) Myokarditída, trombóza, Guillainov-Barrého syndróm. Po očkovaní vakcínou proti COVIDu sa opakovane vyskytujú závažné vedľajšie účinky. Podľa najnovšej bezpečnostnej správy Inštitútu Paula Ehrlicha... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Podiel takýchto takzvaných „náhodných covidových“  prijatí sa zvýšil na rekordných 29 percent. To znamená, že tisíce údajných prípadov Covidu túto chorobu vôbec nemajú.

Mnohí pacienti v Anglicku boli pozitívne testovaní až na oddeleniach a mohli sa vírusom nakaziť tam. V Dánsku sa takéto prípady evidujú osobitne, v Anglicku zrejme nie a v Rakúsku o tom aj tak nikto nemá ani potuchy.

Čoraz viac preto narastá nedôvera kvôli počtu covidových pacientov, ktoré uvádza vláda. Ukázalo sa totiž, že takmer každý tretí človek prijatý do nemocnice údajne s vírusom, bol vlastne v skutočnosti prijatý z úplne iných dôvodov.

V Izraeli čoraz viac ľudí odmieta geneticky modifikovaný „booster“...  a ako sa z očkovaných stávajú neočkovaní
Komentár Peter F. Mayer Na mieste je otázka, či očkovanie vôbec funguje. Protesty sa stupňujú. Zdá sa, že Omikron sa teraz používa ako zámienka na zakrytie skutočnosti, že prípravky genetického inžinierstva schválené v EÚ nikdy nepriniesli to, čo... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Zavádzajúce oficiálne údaje

Štatistiky ukázali, že podiel takzvaných „náhodných covidových" prijatí stúpol na rekordných 29 percent, čo vedie k tvrdeniam, že oficiálne údaje sú zavádzajúce.

Ide o pacientov, ktorí sú hospitalizovaní z iného dôvodu, napríklad po páde alebo zlomenine, a potom sa u nich náhodne zistí, že majú aj vírus. Mnohí z nich boli pozitívne testovaní až vtedy, keď už boli na oddeleniach - a možno sa tam jednoducho nakazili vírusom.

Štúdia vyvolala obavy, že hlavné štatistiky, ktoré sú základom vládnych rozhodnutí o obmedzeniach a lockdowne, nadhodnocujú počet ľudí, ktorí sú nebezpečne chorí na Covid, a sú jednoducho nesprávne.

Dánsko: Nechráni ani „booster“ - 83 percent osôb infikovaných omikronom je zaočkovaných 2- či 3-krát
Zo 785 osôb v Dánsku s pozitívnym testom na omikron ich 655 malo už dve dávky vakcíny, či dokonca aj „booster“. To zodpovedá 83,1 percentu, čo je približne rovnaká miera zaočkovanosti v krajine. Vzhľadom na nový variant sa preto zdá, že stav... Čítať ďalej
23 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Od júla mali nemocnice v Anglicku poskytovať zoznamy osôb prijatých primárne pre akútne príznaky Covidu a osôb, ktoré boli hospitalizované z iných dôvodov.

Z pôvodných údajov vyplynulo, že 20 percent, teda každý piaty pacient s Covidom, bol hospitalizovaný pre iné ochorenie. Tento podiel sa však neustále zvyšuje a v posledných týždňoch dosiahol niekoľko nových maximálnych hodnôt.

Dvanásteho decembra to bolo 25 percent, teda každý štvrtý, o päť dní neskôr 27 percent, 19. decembra 28 percent a 21. decembra 29 percent. Tento údaj sa v ďalšej sérii údajov určite ešte zvýši v dôsledku nárastu počtu prípadov.

ŠTYRI dávky vakcíny za rok? Ochrana voči Omikronu po 10 týždňoch od očkovania klesá na 35 percent
Podľa najnovších údajov z Veľkej Británie môže ochrana proti Omikronu klesnúť až na 35 percent, a to už 10 týždňov po očkovaní vakcínou spoločnosti Pfizer, informuje idnes.cz. Štvrtá, piata a potom ďalšia... To podnietilo snahu, aby sa ľudia dali... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Z najnovších údajov vyplýva, že zo 6 245 lôžok obsadených pacientmi s Covidom bolo len 4 432 liečených primárne na tento vírus.

Z ďalšej analýzy vyplýva, že len pätina z nedávneho týždenného nárastu počtu hospitalizovaných pacientov s Covidom je spôsobená skutočne koronavírusom: 45 pacientov bolo prijatých kvôli vírusu, zatiaľ čo ostatných 214 pacientov prišlo pre iné ochorenia.

Vzhľadom na rýchle šírenie miernejšieho variantu Omikron sa počet „náhodných covidových“ prijatí odvtedy pravdepodobne ešte zvýšil, dodáva na záver v komentári Peter F. Mayer.

(Medzititulky red. HD.)

Ako si IT magnát „kúpil" verejnú mienku: Médiá a vedci tancujú, ako im Bill Gates píska 
Podľa prieskumu amerického mediálneho portálu MintPress Bill Gates „investoval" prostredníctvom svojej nadácie takmer 320 miliónov amerických dolárov do „produkovania“ názorov vo svoj prospech, píše rakúsky Wochenblick. Peniaze údajne prúdili do... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.