Čoraz viac štúdií ukazuje väčšie ohrozenie Omikronom po očkovaní
03 | 01 | 2022 I Ingrid Vrabcová

Názor TKP

Od začiatku decembra sa neustále objavujú nové štúdie o účinkoch nového variantu Omikron. Ukazujú, že očkovaní sa dokonca nielenže podstatne častejšie nakazia než neočkovaní, ale aj reálne ochorejú.

Imunitný únik

Štúdie ukazujú evolučný vývoj vírusov: sú viac nákazlivejšie, ale ľudia reálne nemusia ochorieť. A tiež ukazujú, že Omikronu „sa podaril“ imunitný únik pred geneticky modifikovanými vakcínami, a že očkovaní ľudia sú v skutočnosti oveľa náchylnejší nielen na nákazu, ale aj na ochorenie v porovnaní s neočkovanými.

Po očkovaní proti koronavírusu: 1 919 úmrtí a približne 200 000 nežiaducich účinkov (Susanne Ausicová)
Komentár Susanne Ausicovej (The Epoch Times) Myokarditída, trombóza, Guillainov-Barrého syndróm. Po očkovaní vakcínou proti COVIDu sa opakovane vyskytujú závažné vedľajšie účinky. Podľa najnovšej bezpečnostnej správy Inštitútu Paula Ehrlicha... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

„Pandémia očkovaných“

Bolo publikovaných niekoľko štúdií, podľa ktorých očkovaní ľudia majú väčšiu pravdepodobnosť ochorenia ako neočkovaní. Ak by sa použila prekrútená „definícia" WHO, mali by sme pandémiu očkovaných.

V Izraeli čoraz viac ľudí odmieta geneticky modifikovaný „booster“...  a ako sa z očkovaných stávajú neočkovaní
Komentár Peter F. Mayer Na mieste je otázka, či očkovanie vôbec funguje. Protesty sa stupňujú. Zdá sa, že Omikron sa teraz používa ako zámienka na zakrytie skutočnosti, že prípravky genetického inžinierstva schválené v EÚ nikdy nepriniesli to, čo... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Príkladom je štúdia, v ktorej sa síce pôvodne uvádza účinnosť vakcíny Pfitzer (PfiBi) 55,2 percenta a Moderny 36,7 percenta, z podrobnejších zistení však vyplynulo, že rozsah výsledkov pre Modernu prechádza do negatívneho pásma už v 1. deň, pre pri Pfizeri už na 31. deň, a po 3 mesiacoch je pravdepodobnosť infekcie a ochorenia v oboch prípadoch vyššia ako u neočkovaných.

Screenshot medRxiv | Graf
Oslabenie imunitného systému

Dôvodom je pravdepodobne oslabenie imunitného systému očkovaných osôb, čo vedie k zvýšenému výskytu respiračných ochorení. K tomuto scenáru došlo počas masovej očkovacej kampane proti prasacej chrípke v 70-tych rokoch 20. storočia.

Je potrebné pripomenúť, že všetky údaje o COVID prípadoch sa zakladajú na PCR a antigénových testoch. Antigénové nie sú presvedčivé, uvádzajú pozitívne výsledky aj u ľudí s normálnou chrípkou, ktorá má podobné symptómy ako COVID.

Výsledky podobných štúdií sa však ignorujú, vedľajšie účinky sa popierajú. Národné výbory pre očkovanie v Rakúsku, Nemecku, Švajčiarsku a ďalších krajinách, ale aj „etické výbory" pôsobia ako farmaceutickí lobisti, dodáva tkp.at.

(Medzititulky red. HD.)

Ako si IT magnát „kúpil" verejnú mienku: Médiá a vedci tancujú, ako im Bill Gates píska 
Podľa prieskumu amerického mediálneho portálu MintPress Bill Gates „investoval" prostredníctvom svojej nadácie takmer 320 miliónov amerických dolárov do „produkovania“ názorov vo svoj prospech, píše rakúsky Wochenblick. Peniaze údajne prúdili do... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.