Dôvod PREČO hromadné testovanie nemá zmysel (Peter F. Mayer)
04 | 01 | 2022 I Ingrid Vrabcová

Názor Petra F. Mayera (TKP)

Na začiatku bol „nový“ koronavírus. Mainstreamové médiá neustále zdôrazňovali slovo „nový“.  Na druhej strane odborníci ako Wolfgang Wodarg od začiatku poukazovali na to, že 15 až 20 percent infekcií každú zimu spôsobujú koronavírusy. A to všetko bez toho, aby sa po nich „pátralo“ PCR testami.

Koronavírusy

Pred rokom 2020 sme koronavírusové infekcie bežne označovali ako prechladnutie, keď boli mierne, a ako závažné prechladnutie, keď boli symptomatické, a ako chrípku, keď boli sprevádzané horúčkou. Ak chrípka viedla k infekcii pľúc, nazvali sme ju buď infekciou dýchacích ciest, alebo zápalom pľúc a podali sme antibiotiká a infekcia sa vyliečila v 99,9 percentách prípadov, pokiaľ pacient nebol slabý, starší alebo s oslabenou imunitou. V takom prípade mohla miera vyliečenia klesnúť.

V Izraeli čoraz viac ľudí odmieta geneticky modifikovaný „booster“...  a ako sa z očkovaných stávajú neočkovaní
Komentár Peter F. Mayer Na mieste je otázka, či očkovanie vôbec funguje. Protesty sa stupňujú. Zdá sa, že Omikron sa teraz používa ako zámienka na zakrytie skutočnosti, že prípravky genetického inžinierstva schválené v EÚ nikdy nepriniesli to, čo... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Má hromadné testovanie zmysel?

Na identifikáciu vírusu sa testy nepoužívali. Ak by sme rutinne testovali všetkých pacientov na prítomnosť proteínov Spike, alebo iných cieľových génov koronavírusov, našli by sme ich približne u tretiny tzv. zimných prechladnutí alebo chrípky, ak nie dokonca u väčšieho počtu.

Analýzy závažnosti alebo úmrtnosti niektorých rozšírených koronavírusov u starších ľudí, napr. HCoV-OC43, ukazujú, že sú porovnateľné so SARS-CoV2.

Dánsko: Nechráni ani „booster“ - 83 percent osôb infikovaných omikronom je zaočkovaných 2- či 3-krát
Zo 785 osôb v Dánsku s pozitívnym testom na omikron ich 655 malo už dve dávky vakcíny, či dokonca aj „booster“. To zodpovedá 83,1 percentu, čo je približne rovnaká miera zaočkovanosti v krajine. Vzhľadom na nový variant sa preto zdá, že stav... Čítať ďalej
23 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Vedci ako John Ioannidis, Sucharit Bhakdi, Wolfgang Wodarg alebo nositeľ Nobelovej ceny Michael Levitt, ako aj celý rad ďalších, hneď na začiatku vyhlásili, že vlani nebola žiadna iná mimoriadna situácia v oblasti zdravia ako v ktoromkoľvek inom roku. Existuje približne 200 respiračných vírusov, ktoré môžu spôsobovať respiračné ochorenia. Mnohé z nich sú koronavírusy. Najjednoduchším riešením nie je 200 „vakcín", ale suplementácia vitamínom D3.

ŠTYRI dávky vakcíny za rok? Ochrana voči Omikronu po 10 týždňoch od očkovania klesá na 35 percent
Podľa najnovších údajov z Veľkej Británie môže ochrana proti Omikronu klesnúť až na 35 percent, a to už 10 týždňov po očkovaní vakcínou spoločnosti Pfizer, informuje idnes.cz. Štvrtá, piata a potom ďalšia... To podnietilo snahu, aby sa ľudia dali... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Koronavírusy (CoV) sú bežnou príčinou infekcií u mnohých druhov zvierat. U ľudí sa CoV najčastejšie spájajú s prechladnutím, ale môžu spôsobovať aj závažnejšie ochorenia, napríklad SARS a MERS. Tieto obalené vírusy vstupujú do hostiteľských buniek tak, že sa naviažu na receptory na plazmatickej membráne a potom sa spoja s membránou hostiteľa. Väzba, aj prepojenie sú sprostredkované špecifickým vírusovým proteínom Spike, dodáva na záver Peter F. Mayer pre tkp.at.

(Medzititulky red. HD.)

Booster dávka už po 4 týždňoch! Dáva to zmysel? Postoj imunológov je jasný
V Severnom Porýní-Vestfálsku budú môcť ľudia čoskoro dostať tretiu dávku už mesiac po druhom očkovaní proti koronavírusu. Dáva to zmysel? Imunológovia majú na to veľmi jasný názor, píše epochatimes.de. Posilňovacie očkovanie už po štyroch týždňoch... Čítať ďalej
15 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.