Za masové očkovanie v čase pandémie zaplatíme vysokú cenu (Geert Vanden Bossche)
13 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Názor Geerta Vandena Bosschea (The Epoch Times)

Masové očkovanie proti koronavírusu v čase pandémie spôsobí globálnu katastrofu „epických rozmerov"

Jeden z popredných svetových virológov a veľký zástanca očkovacích látok bije na poplach. Geert Vanden Bossche, ktorý pracoval v oblasti výskumu infekcií a vývoja vakcín pre farmaceutické spoločnosti Novartis a GlaxoSmithKline, ako aj pre organizáciu GAVI a Nadáciu Billa a Melindy Gatesovcov, varuje, že masové očkovacie kampane proti koronavírusu spôsobia globálnu katastrofu „epických rozmerov". Tvrdí, že za masové očkovanie zaplatíme obrovskú cenu. Pred niekoľkými mesiacmi dokonca vyzval Svetovú zdravotnícku organizáciu (WHO), aby zastavila očkovanie na celom svete.

Neskrýva vážne znepokojenie

Virológ v otvorenom liste vtedy naliehal, aby sa zastavili všetky očkovacie kampane proti koronavírusu na celom svete. Ak by sa tak nestalo, oveľa infekčnejšie varianty vírusu by sa podľa neho len zintenzívnili a nakoniec by spôsobili hromadné úmrtia ľudí.

V liste vtedy napísal: „Som všetko, len nie odporca očkovania. Ako vedec sa zvyčajne neodvolávam na takúto platformu, aby som zaujal stanovisko k otázkam súvisiacim s očkovaním. Ako špecializovaný virológ a odborník na očkovanie robím výnimku len vtedy, keď zdravotnícke orgány povolia podávanie vakcín spôsobom, ktorý ohrozuje verejné zdravie. A najmä vtedy, keď sa ignorujú vedecké dôkazy. Súčasná mimoriadne kritická situácia ma núti vydať toto núdzové volanie. Keďže bezprecedentný rozsah ľudskej účasti na pandémii Covid -19 hrozí globálnou katastrofou, ktorá nemá obdoby, táto výzva nemôže nezaznieť dostatočne hlasno a jasne."

Neočkovaní - ľudia druhej kategórie. Sú všetci ľudia slobodní a rovní?
Názor Bernadette Conradsovej (Wochenblick) Hraničné kontroly. Horní Rakúšania nesmú cestovať do Salzburgu. Podmienky ako v bývalej NDR. Deň ľudských práv vyznieva v Rakúsku zlomyseľne až groteskne. Zatiaľ čo Rakúšanom čoraz ráznejšie odoberajú... Čítať ďalej
11 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

„... nepoužívajte ju v čase pandémie na miliónoch ľudí“

Bossche zdôrazňuje, že nekritizuje samotnú vakcínu. Doteraz schválené vakcíny proti koronavírusu podľa neho vyvinuli skvelí ľudia. Hovorí však, že správnu vakcínu treba použiť na správnom mieste. Nie v čase pandémie na miliónoch ľudí.

Nekontrolovateľné monštrum

Očkovanie ľudí proti koronavírusu uprostred pandémie podľa neho povedie k tomu, že sa vírus stane nákazlivejším. Tým sa zvýši aj odolnosť vírusov voči vakcínam. Okrem toho podľa Bosscheho hromadné očkovanie proti koronavírusu pravdepodobne ešte viac zvýši adaptívny imunitný únik, keďže žiadna zo súčasných vakcín nezabraňuje prenosu vírusových variantov.

Imunitný únik znamená, že zmutovaný vírus prekoná vrodenú imunitu organizmu. Proti zmutovanému vírusu už nepomáha ani vakcína. A keďže sa proti korone očkuje čoraz viac ľudí, takéto varianty, ktoré sú už v obehu, by sa čoraz viac objavovali a stávali by sa infekčnejšími. A tak sa z vírusu stáva nekontrolovateľné monštrum, vysvetľuje odborník.

Profylaktické vakcíny by sa nikdy nemali používať v populáciách, ktoré sú už vystavené vysokému infekčnému tlaku. Ide o základné poznatky z vakcinológie, ktoré sa podľa Bosscheho vyučujú už v prvom ročníku odbornej prípravy. Podľa jeho slov sa to však v súčasnosti praktizuje na celom svete.

„Zaplatíme za to vysokú cenu. Vníma to aj emocionálne, pretože myslím na svoje deti, na mladú generáciu. To, čo tu robíme, je jednoducho nemožné. Nerozumieme pandémii," -  povedal Bossche.

„Obavy z povinného očkovania odrážajú pocit, že štát zachádza priďaleko" (Frauke Rostalski)
Názor Frauke Rostalski (The Epoch Times) Kolínska profesorka práva Frauke Rostalski, členka nemeckej Rady pre etiku, sa postavila proti celoplošnému povinnému očkovania. Podľa nemeckej profesorky je celoplošné povinné očkovanie proti koronavírusu... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Zničený imunitný systém

Podľa virológa je nepochopiteľné, že mladým ľuďom, o ktorých sa vie, že nepatria do rizikovej skupiny a majú dobrý imunitný systém, sa zakazuje kontakt s inými ľuďmi.

V skutočnosti, ako povedal, vládou nariadené lockdowny a zakrývanie tváre už vytvorili varianty, ktoré naznačujú potenciálny únik imunity. „Tie sa teraz, keď je masové očkovanie v plnom prúde, len zintenzívnia." To bolo aj vedecky dokázané, zdôrazňuje Bossche.

Vedec tiež varuje, že očkovanie počas pandémie zničí imunitný systém. Je „viac než znepokojený" tým, čo táto vírusová epidémia spôsobí. Ľudstvo utrpí „vážne poškodenie vrodenej imunity" v dôsledku vakcín. Toto poškodenie sa však netýka len očkovaných. Očkovaní by prenášali zmutované vírusy na neočkovaných, čo by spôsobilo globálnu zdravotnú krízu. A to by bolo oveľa horšie, ako keby pandémia prebiehala prirodzene.

Ako „udrie“ povinné očkovanie na spoločnosť? (Jennifer Fraczeková)
Názor Jennifer Fraczekovej (GMX) Teraz, keď sa za povinné očkovanie vyslovil aj dezignovaný nemecký kancelár Olaf Scholz, je veľmi pravdepodobné, že k nemu dôjde. Odborníci predpokladajú, že by to mohlo zradikalizovať tvrdé jadro odporcov... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

„Selektívne vyhýbanie sa imunite tiež podporuje ďalšie šírenie vysoko infekčných kmeňov, pretože masové očkovanie čoraz viac mení príjemcov vakcín na asymptomatických šíriteľov. Tie prenášajú vysoko infekčné vírusy na nechránené alebo ešte nenakazené osoby. To je presný opak toho, čo mali vakcíny robiť," hovorí virológ.

Existuje dokonca možnosť, že vrodená imunita sa „úplne stratí". Vrodená imunita označuje prirodzenú schopnosť tela bojovať proti patogénom prostredníctvom bohatej, variantnej, nešpecifickej imunity.

„Predložili sme dostatok vedeckých dôkazov. Bohužiaľ, tí, ktorí majú moc konať, to nevnímali. Ako dlho môžeme tento problém ignorovať, keď v súčasnosti existuje množstvo dôkazov, že únik vírusovej imunity ohrozuje ľudstvo? Ťažko môžeme povedať, že sme o tom nevedeli - alebo že sme neboli varovaní," - zdôrazňuje Bossche.

Nezrušiteľná abonentka na očkovanie. Trestami sa zbavujú kritikov vlády !
Názor Juliana Schernthanera (Wochenblick) Obavy z povinného očkovania sa stupňujú Pred niekoľkými dňami sa médiami a sociálnymi sieťami začal šíriť hrubý návrh pokút až do výšky 7 200 eur alebo dokonca trest odňatia slobody ako trest pre... Čítať ďalej
05 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

O tom, že masové očkovanie spôsobuje únik vírusovej imunity, svedčí miera infekčnosti a chorobnosti v krajinách, v ktorých sa už za niekoľko týždňov zaočkovali milióny ľudí. Bossche uviedol príklady: Veľká Británia, Izrael a USA.  Po prudkom poklese, by mohlo nasledovať krátkodobé vyrovnanie. Následný prudký nárast počtu prípadov (závažných) ochorení je však nevyhnutný, uviedol virológ.

Je potrebné sa tým zaoberať, pretože „ide o ľudstvo“, zdôrazňuje. „Ide o každého,“ – dodáva na záver virológ Bossche.

(Medzititulky red. HD.)

Povinné očkovanie cez šikanu, pokuty a väzenie  (Kornelia Kirchwegerová)
Komentár Kornelie Kirchwegerovej Padajú posledné zábrany rakúskej tyrkysovo-zelenej vlády Vládni prisluhovači teraz považujú svojich kritikov - a najmä tú časť ľudí, ktorí sa nechcú zúčastniť na ich očkovacom experimente - za väčšiu hrozbu ako... Čítať ďalej
03 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.