Nezrušiteľná abonentka na očkovanie. Trestami sa zbavujú kritikov vlády !
05 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Názor Juliana Schernthanera (Wochenblick)
 

Obavy z povinného očkovania sa stupňujú

Pred niekoľkými dňami sa médiami a sociálnymi sieťami začal šíriť hrubý návrh pokút až do výšky 7 200 eur alebo dokonca trest odňatia slobody ako trest pre každého Rakúšana, ktorý sa odmietne dať povinne zaočkovať. Prvú časť ľudí tak zahnal do kúta strach z vírusu, druhá časť sa bojí sociálneho vylúčenia a zvyšok zápasí s obavami o svoju vlastnú existencii, poznamenáva Schernthaner.

Nezrušiteľná „abonentka na očkovanie“

Ťažko pracujúci občania sú zbavení plodov svojej práce, nemajetní fyzickej slobody. Už to, že vláda chce niečo také zaviesť pre milióny ľudí, svedčí o tom, že to myslí veľmi vážne. A myslia to vážne so všetkými: Tí, ktorí boli očkovaní dvakrát alebo trikrát, sa stále cítia v bezpečí, ale aj oni budú časom donútení „prijať“ nezrušiteľnú abonentku na očkovanie.

Vláda zaobstarala viac ako 72 miliónov dávok vakcín - dosť na osem dávok na každého obyvateľa, od dojčiat až po starších ľudí. Za neposlušnosť hrozia tvrdé tresty. Aj preto sa TERAZ oplatí postaviť sa tomu, vyzýva Schernthaner.

Katastrofa v Rakúsku V salzburských nemocniciach sa vytvárajú triediace tímy. Liečba nebude zaručená všetkým (!)
Vzhľadom na dramatickú situáciu s koronavírusom na jednotkách intenzívnej starostlivosti sa v salzburských nemocniciach v Rakúsku vytvárajú triediace tímy a prechádza sa na triáž. Liečbu všetkým pacientom tak už nebudú môcť garantovať, píše Der... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Povinné očkovanie ako test totálneho prebudovania spoločnosti

Ustupovať by bolo nesprávne - aj pre budúcnosť. Pretože toto je niečo ako test. Takéto represívne modely budú používať aj v iných vážnych situáciách. Napríklad, ak nerobíte dosť „pre klímu" a nechcete sa vzdať svojho benzínového auta.

Ide o to, aby si ľudí podmanili

Nezabúdajte, že tá istá globalistická klika, ktorá teraz podporuje preočkovanie celého sveta, je aj tá, ktorá pred časom ohlásila nasledovnú perspektívu: Už o deväť rokov budete "vyvlastnení, ale šťastní". Nejde teda o zdravie, ale o to, aby si ľudí podmanili, uzatvára svoj komentár Julian Schernthaner.

(Medzititulky red. HD.)

Farmafirmy dosahujú na vakcínach zisk 1 000 dolárov za ZA SEKUNDU
Farmaceutické spoločnosti Biontech, Pfizer a Moderna dosahujú podľa prieskumu globálnej aliancie pre vakcíny zisk 1 000 dolárov (necelých 880 eur) každú jednu sekundu na svojich vakcínach proti koronavírusu, informuje epochtimes.de K takémuto... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.