Povinné očkovanie cez šikanu, pokuty a väzenie  (Kornelia Kirchwegerová)
03 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Kornelie Kirchwegerovej

Padajú posledné zábrany rakúskej tyrkysovo-zelenej vlády

Vládni prisluhovači teraz považujú svojich kritikov - a najmä tú časť ľudí, ktorí sa nechcú zúčastniť na ich očkovacom experimente - za väčšiu hrozbu ako terorizmus. Infiltrujú sa do hnutí a nazývajú ich „odporcovia korony". Vianoce majú byť „nepríjemné", čas solidarity sa skončil. A to pravdepodobne znamená nielen vysoké pokuty, ale v najhoršom prípade aj väzenie, ak zaočkovanie odmietnete.

Povinné očkovanie za každú cenu

To, čo sa v posledných dňoch Rakúšania dozvedeli o možnom katalógu trestov, je šokujúce. Vláda chce uložiť zdravým ľuďom, ktorí sa odmietnu dať zaočkovať, pokuty až do výšky 14 400 eur ročne, čo je viac ako polovica priemerného platu, alebo niekoľkomesačný alternatívny trest odňatia slobody.

Bavorsko: Nárast očkovaných aj na JIS-kách
Takmer 30 percent úmrtí na COVID-19 v Bavorsku v októbri tvorili plne zaočkovaní, informuje epochtimes.de. Medzi rýchlo rastúcim počtom úmrtí na koronavírus v Bavorsku je pomerne vysoký podiel plne očkovaných ľudí. Podľa údajov Štátneho úradu pre... Čítať ďalej
16 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Tyrkysovo-zelená vláda chce vypracovať nový zákon, ktorý umožní uväzniť ľudí, ktorí odmietnu povinné očkovanie. Preventívna väzba vždy znamenala: zadržanie na týždne, dokonca mesiace, bez súdneho procesu, s cieľom vymôcť splnenie povinnosti štátu. Teoreticky by mimochodom hrozil aj výkon „priameho donútenia“.

Totalitné črty

Totalitné črty rakúskej vlády v otázke očkovania tak nadobúdajú čoraz hrozivejšie podoby. Je pravda, že vládne špičky tvrdia, že výkon preventívnej väzby je v Rakúsku výnimkou, pretože zvyčajne postačujú pokuty, ale po neopodstatnenom označovaní neočkovaných za „zlých ľudí krajiny“ treba biť na poplach.

Faktom zostáva, že existuje teda možnosť, že preventívna väzba sa použije proti tým, ktorí nechcú, alebo nemôžu dostať génovú injekciu!

(Medzititulky red. HD.)

Katastrofa v Rakúsku V salzburských nemocniciach sa vytvárajú triediace tímy. Liečba nebude zaručená všetkým (!)
Vzhľadom na dramatickú situáciu s koronavírusom na jednotkách intenzívnej starostlivosti sa v salzburských nemocniciach v Rakúsku vytvárajú triediace tímy a prechádza sa na triáž. Liečbu všetkým pacientom tak už nebudú môcť garantovať, píše Der... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.