Ruský virológ: Mutácia Omikron by mohla ukončiť pandémiu. Zmutuje do vlastného zániku
04 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Ruský virológ, profesor Anatoly Altshtein, sa domnieva, že nová mutácia Omikron by mohla ukončiť pandémiu. Má totiž viac ako 30 mutácií v jedinom géne svojho proteínu Spike, čo je príliš veľa. To zvyčajne spôsobuje, že vírus je menej patogénny. Potvrdzuje tak to, čo sa predpokladá v Japonsku. Tam Delta variant pravdepodobne „zmutoval do vlastného zániku", už neexistuje, píše Wochenblick.

Veľa mutácií oslabuje vírus

Anatoly Altshtein je virológ v moskovskom Gamaleyaeho Výskumnom centre pre epidemiológiu a mikrobiológiu, kde bola vyvinutá ruská vektorová vakcína proti COVIDu-19 Sputnik .

O Omikrone je stále príliš málo informácií. Kým sa nepreskúmajú vlastnosti mutácie, treba byť stále opatrný. „V súčasnosti existujú dôvody domnievať sa, že Omikron spôsobuje menej škodlivých infekcií," - povedal Altshtein. Takýto vysoký počet mutácií by totiž oslabil schopnosť vírusu spôsobovať ochorenia. To by potom bolo smrteľné len v malom počte prípadov a vyvíjala by sa podobne ako iné bežné sezónne infekcie.

Katastrofa v Rakúsku V salzburských nemocniciach sa vytvárajú triediace tímy. Liečba nebude zaručená všetkým (!)
Vzhľadom na dramatickú situáciu s koronavírusom na jednotkách intenzívnej starostlivosti sa v salzburských nemocniciach v Rakúsku vytvárajú triediace tímy a prechádza sa na triáž. Liečbu všetkým pacientom tak už nebudú môcť garantovať, píše Der... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Niektorí vedci už otvorene hovoria, že Omikron by mohol viesť k väčšiemu počtu infekcií u ľudí očkovaných proti COVIDu-19. Predpokladá sa však, že očkovaní ľudia sú chránení pred závažným ochorením. Presvedčený je o tom aj Ugur Sahin, spoluzakladateľ spoločnosti BioNTech, ktorá vyvíja liečbu proti COVIDu-19 spolu so spoločnosťou Pfizer.

Pandémia očkovaných

To tiež odhaľuje pandémiu neočkovaných ako lož, ktorú politici používajú na rozdelenie populácie. Omikron viedol k panickým reakciám na celom svete a k zablokovaniu letov pre cestujúcich z Južnej Afriky a ďalších afrických krajín.

Farmafirmy dosahujú na vakcínach zisk 1 000 dolárov za ZA SEKUNDU
Farmaceutické spoločnosti Biontech, Pfizer a Moderna dosahujú podľa prieskumu globálnej aliancie pre vakcíny zisk 1 000 dolárov (necelých 880 eur) každú jednu sekundu na svojich vakcínach proti koronavírusu, informuje epochtimes.de K takémuto... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Hororové scenáre mainstreamu

Juhoafrická lekárska asociácia ubezpečila: V doteraz zistených prípadoch infekcie sa vyskytli len mierne príznaky. Mainstreamové médiá napriek tomu vytvárajú hororové scenáre. Vlády používajú Omikron na ospravedlnenie ešte väčších obmedzení a povinného očkovania. Dokonca aj EÚ vyzvala, aby sa nad tým zamyslela celá únia.

Skutočnosť, že očkovanie neukončí pandémiu, ale naopak, zrejme vynúti stále nové mutácie, ktoré postihujú predovšetkým tých, ktorí sú liečení pomocou genetického inžinierstva, sa ignoruje.

Bill Gates varuje pred bioteroristickými útokmi po pandémii
Bill Gates, aktuálne štvrtý najbohatší človek na svete, tvrdí, že potrebujeme nový spôsob očkovania. Varuje pred bioterorizmom, ktorý možno očakáť po pandémii, píše portál startitup.sk. Bill Gates ako jeden z prvých ľudí na svete varoval pred... Čítať ďalej
18 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Izrael: Omikron u trojnásobne očkovaných

Tento variant vírusu bol sekvenovaný v Južnej Afrike a nahlásili ho WHO.  Prvýkrát sa zistil v Botswane. Všetci štyria postihnutí boli očkovaní proti COVIDu-19.

Podobné nálezy boli aj v iných krajinách, čoraz častejšie aj v Izraeli. Tam sa touto mutáciou okrem iných nakazili aj dvaja lekári. Obaja boli trikrát zaočkovaní Pfizerom.

Aj v USA bol zaznamenaný prvý  prípad Omikronu.  Spojené štáty vyžadujú, aby letecké spoločnosti poskytovali údaje o cestujúcich z Južnej Afriky. Na palubu lietadla v USA teraz môžu nastúpiť len osoby, ktoré sú zaočkované proti COVIDu, a navyše sa vyžadujú aj testy PCR.

(Medzititulky red. HD.)

https://www.hlavnydennik.sk/2021/11/18/predavkovanie-ivermektinom-zena-skoncila-na-jednotke-intenzivnej-starostlivosti

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.