Nastáva biblická Apokalypsa? (Valentín Katasonov)
19 | 03 | 2020 I Preklad: Redakcia HD

Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry)


„Predposledná scéna svetovej histórie“ alebo „Pod vlajkou boja proti koronavírusu“.


Z môjho pohľadu je celosvetová panika vyvolaná koronavírusom len pokračovaním plánu globálnej elity. Kedysi ho sformuloval Rímsky klub.



Ciele Rímskeho klubu


  1. Zníženie počtu obyvateľov Zeme na „optimálnu“ úroveň 1 miliardy ľudí.

  2. Odstránenie priemyslu a budovanie spoločnosti bez neho.

  3. Narušenie suverenity štátov.

  4. Na troskách národných štátov vytvoriť svetovú vládu a kontrolovať populáciu priamo.


Na prvý pohľad opatrenia jednotlivých krajín v boji proti koronavírusu idú proti globalizácii. Lenže tento „izolacionizmus“ je len krátkodobý.
O čo naozaj ide vládnucej elite

Aké sú aktuálne ciele globálnej elity? Ako vždy ich nie je na prvý pohľad vidieť, keďže ich kryje závoj boja s koronavírusom. Jedným z nich je ukončiť liberalizmus. Ten bol vo svete „pestovaný“ v posledných desaťročiach.

Po udalostiach z 11. septembra 2001 sa ale obhajoba ľudských práv a slobôd značne obmedzila. „Dramatické predstavenie“ s názvom „Útok teroristov na veže medzinárodného obchodného centra v New Yorku“ sa stalo východiskovým bodom. Vtedy nastal čas „boja proti medzinárodnému terorizmu“. Nielen v USA, ale po celom svete. Terajšia „hystéria-pandémia“ má dokončiť obmedzovanie zvyškov demokracie a slobody. To začalo práve 11. septembra 2001. Žiadny z občanov si teraz nemôže byť istý, že nie je prenášačom alebo obeťou koronavírusu. Úrady tak s cieľom zabezpečiť „bezpečnosť“ musia konať tak, že každý môže mať vražedný vírus. Získajú tým úplnú kontrolu nad obyvateľstvom.

Najbohatší ľudia sveta utekajú pred koronavírusom. Smerujú do bunkrov a krajín, v ktorých je najmenej nakazených
Najbohatší ľudia na planéte sa začínajú izolovať pred šíriacim sa vírusom COVID-19. K dispozícii majú aj súkromných lekárov a sestričky. Čítať ďalej
14 | 03 | 2020 | Jaroslav Fabok

Zavádzanie úplnej kontroly

Po prvé.
Kontrola zdravia. Zavedenie povinných pravidelných analýz a testov. Zhromažďovanie všetkých lekárskych informácií o osobe v centralizovanej databáze. Na základe nich bude každý priradený ku konkrétnej skupine. Pôjde o systém sociálnych hodnotení podobný tomu v Číne.


Po druhé.
Kontrola pohybu. Do úvahy prichádzajú obmedzenia a zákaz nielen cezhraničný, ale aj v rámci krajiny.


Po tretie.
Kontrola styku ľudí navzájom.


Po štvrté.
Kontrola správania. Nielen v práci ale aj vo voľnom čase. Zber informácií o strave a osobnom živote.



Čip pre každého

Pomocníkmi pri kontrole budú dobre známe prostriedky „Veľkého brata“. Teda všadeprítomné kamery a mikrofóny. Okrem už „tradičnej“ techniky sa budú používať rôzne nové pomôcky. Pomenované ako „inteligentné veci“. Medzi nimi autá, chladničky a iné domáce spotrebiče. Ďalej termokamery a drony. A v samom finále mikročipy nasadené priamo do ľudského tela. „Koronavírusový argument“ môže viesť k povinnému čipovaniu. Úrady sa budú usilovať o stopercentné pokrytie populácie týmto technickým prostriedkom kontroly.


Globalizácia pandémiu neprežije
Komentár Petra Akopova (Pohľad) Čítať ďalej
18 | 03 | 2020 | Preklad: Redakcia HD

Dôsledná izolácia

Po prvé.
Dosiahnuť dobrovoľné oddelenie človeka od človeka. Každý „zodpovedný“ občan sa musí dobrovoľne izolovať.


Po druhé.
Nútená izolácia alebo vynútená karanténa.


Po tretie.
Vynútená izolácia karanténnych porušovateľov. Väzenie bude najlepšou školou pre tých, ktorí nechcú žiť podľa zákonov výnimočného stavu. Normou bude tiež medzinárodná izolácia. Vstup a výstup z krajiny budú prísne obmedzené. Možno ešte tvrdšie než v bývalom Sovietskom zväze.



Prevencia vírusových pandémií

Po prvé.
Mladí ľudia sa budú učiť „Základy bezpečného života“. Po pandemickej hystérii sa stanú hlavným predmetom. Obmedzí sa tým výučba rodného jazyka, literatúry a matematiky. Študenti budú študovať vírusy, históriu pandémií a praktické zručnosti izolácie.


Po druhé.
Na prevenciu sa použijú vakcíny. Sme zvyknutí, že zatiaľ sú dobrovoľné. Po ére koronavírusu budú ale povinné.



A teraz to najhlavnejšie

Vakcíny sú teraz pod kontrolou globálnej elity. Je tiež známe, že sa vyvíjajú v laboratóriách, ktoré sú sponzorované a financované nadáciou Billa a Melindy Gatesovcov. Miliardár Bill Gates, ktorého sme poznali ako zakladateľa spoločnosti Microsoft, dnes už takmer nesúvisí s počítačovým svetom. Teraz pôsobí ako „verejná osobnosť“, ktorá je „znepokojená zdravím svetovej populácie“. Trápi ho však zároveň, že na planéte je príliš veľa ľudí. Už v minulom roku sa objavili správy, že financuje „možnosť nových pandémií“ vo svete. A že na zníženie svetovej populácie na jednu „zlatú“ miliardu, by nemal byť použitý koronavírus, ale vakcína proti nemu.


Bill Gates po 45 rokoch opúšťa Microsoft
V piatkovej tlačovej správe spoločnosť Microsoft oznámila, že jej 64-ročný spoluzakladateľ sa rozhodol odstúpiť z predstavenstva tejto gigantickej spoločnosti, aby „venoval viac času svojim charitatívnym aktivitám.“ Čítať ďalej
14 | 03 | 2020 | Timotej Dudka

Globálna elita sa predtým spoliehala na cielené vírusy. Niečo ako etnické zbrane. Na odstránenie „nepriateľov“ a ochranu „našich“. O vírusoch ako prostriedku ničenia „nechcených“ ľudí už dávno sníva vojvoda z Edinburghu, princ Filip. Teda manžel kráľovnej Veľkej Británie. V roku 2020 bude mať 99 rokov. Je známy ako horlivý zástanca takzvaného „Zeleného fašizmu“.


Princ je milovníkom divokej prírody. V podstate ľudstvo ako také nenávidí. V rokoch 1981 až 1996 pôsobil ako prezident Svetového fondu divokej prírody (WWF). Dokonca napísal knihu. V nej otvorene pripustil, že počas nasledujúcej „reinkarnácie“ by chcel byť „vírusom, ktorý usmrtí väčšinu svetovej populácie“. Princ samozrejme presne vie, kto je „nežiadúci“. Existuje však riziko, že sa zbraň vráti ako bumerang tým, ktorí milujú „divokú prírodu“ a nenávidia „divokých ľudí“.


Neverím, že koronavírus bol vytvorený ako zbraň priameho zničenia ľudstva. Plne ale verím, že vakcína proti nemu už existuje a čoskoro vyskočí ako „diabol z tabatierky šňupavého tabaku“. A predstavia ju ako „záchranu ľudstva“. Musí zničiť sedem „zbytočných“ miliárd ľudí. Potom na planéte zostane „optimálna miliarda“ vypočítaná Rímskym klubom.


Je možné, že koronavírus je biologická zbraň
Ruský vojenský expert Konštantín Sivkov pripúšťa, že najnovší koronavírus môže byť cielenou biologickou zbraňou. Uviedol portál Life.ru. Čítať ďalej
31 | 01 | 2020 | Preklad: Redakcia HD

Nový svetový poriadok

Potom môže nastať predposledná scéna svetovej histórie. Štátne hranice, ktoré tvorili ilúziu suverenity a izolacionizmu, budú cez noc odstránené. Na scéne sa objaví svetová vláda. A s ňou svetové väzenie pod záštitou boja proti koronavírusu. Príde „Nový svetový poriadok“. Dokonalejší než ten, pred ktorým ľudí varoval George Orwell v knihe „1984“.



Príchod „Antikrista“

A prečo je nástup „Nového svetového poriadku“ predposlednou scénou ľudskej histórie? Pretože poslednou bude príchod „Antikrista“. Sadne si do kresla hlavy svetovej vlády. A od obyvateľov svetového väzenia bude chcieť, aby ho uctievali ako Boha. Tragické scény posledných „ľudských“ dní popísal v závere „Svätého písma“ v „Knihe zjavení“ Ján. Nazval ich „Apokalypsa“.



Je to „len“ varovanie

Možno som vás týmto zamyslením trocha vystrašil. Zmyslom podobných úvah je však práve varovať. Aj takýto na prvý pohľad šialený scenár, je pokojne možný ...


Nestabilný americký svetový poriadok (Vladimír Prochvatilov)
Komentár Vladimíra Prochvatilova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
23 | 11 | 2019 | Preklad: Redakcia HD