Toto mu zlomí krk
22 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

Ukrajina žiada, aby Ukrajinci vrátili štátu finančnú pomoc, ktorú im vyplatil na začiatku vojny. Ukrajinci sú tak okamžite povinní vrátiť finančnú pomoc vydanú úradmi na začiatku špeciálnej operácie. Píše web eadaily.com.

Ukrajincov, ktorí dostali peniaze od štátu v rámci programu e-Support na začiatku ruskej špeciálnej operácie na Ukrajine, teraz úrady v Kyjeve žiadajú, aby prostriedky vrátili. Informoval o tom bývalý ukrajinský premiér Mykola Azarov.

Výška finančnej pomoci bola 6 500 hrivien (156 eur)

„Pomoc od Zelenského bola len vo veľkých rečiach. A teraz musíme všetko vrátiť! Zlodeji kyjevského režimu rozposielajú z príslušného ministerstva listy, v ktorých sa píše, že preverili tích, ktorí svojho času dostali po 6 500 UAH, ale nemali na to právo.

 Azarov o tom píše vo svojom telegramovom kanáli

Žiadosť je uvedená v príslušnom oficiálnom liste. Peniaze je potrebné poukázať na účet ministerstva hospodárstva v Štátnej pokladnici podľa určených údajov. List zároveň pripomína, že je potrebné počítať s províziou banky za prevod (čiže okrem „štátnych“ 6500 hrivien treba banke zaplatiť províziu z vlastného vrecka).

V prípade nesplatenia finančných prostriedkov hrozia ľuďom žaloby!“ Azarov je pobúrený.

Kuriózna "humanitárna" misia s granátometom na Ukrajine
Niečo na preclenie? Áááále niééé, iba taký malinký vreckový granátomet! Asi tak to mohlo vyzerať, keď sa istý britský manželský párpokúsil prepašovať z Ukrajiny domov vojnový arzenál. Píše web eadaily.com. Britský pár sa pokúsil prepašovať z... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme