SVET ZOŠALEL! NATO chce vstúpiť do vojny s Ruskom! Už má plán (VIDEO)

NATO VSTÚPI DO VOJNY S RUSKOM, AK SA POUŽIJE JADROVÁ ZBRAŇ NA UKRAJINE! Vyhlásil to americký senátor Lindsey Graham napriek tomu, že Ukrajina nie je členom NATO! V rovnakom okamihu FSB zadržala v Rusku skupinu pašerákov s Céziom 137 - Kyjev a USA chcú na Ukrajine zinscenovať jadrový útok a následnú odvetu! Informuje AENews.

Nie je už vôbec žiadnych pochýb o tom, že svet zošalel a opäť stojíme o ďalší krôčik bližšie k riziku vypuknutia III. sv. vojny a všetky procesy smerujú k vypuknutiu najstrašnejšej vojnovej konfrontácie v dejinách. V posledných hodinách prichádzajú z Ruska aj z USA informácie o bezpečnostnej eskalácii, ktorá sa začína roztáčať do špirály. 

Jeden z najvplyvnejších amerických jastrabov a neoconov, senátor Lindsey Graham, totiž požiadal americké médiá, aby prišli na jeho tlačovú konferenciu. A na nej oznámil novinárom, že prezident Joe Biden na bezpečnostnom výbore Kongresu predložil dôkazy, že Kremeľ zvažuje použiť proti Ukrajine jadrovú zbraň.

Následne potom sa senátor pozrel do kamery a poslal generálom okolo Putina adresné varovanie, že ak rozkaz splní, bude Ruská armáda vo vojne s NATO, pretože krajiny aliancie nebudú tolerovať ožiarenie svojich štátov radiáciou, ktorá po údere bude prúdiť z Ukrajiny. 

Stoické vystúpenie senátora pripomínalo scénky Georgea W. Busha, ktorý v roku 2003 varoval Saddáma Husajna v Iraku, že pokiaľ neodovzdá zbrane hromadného ničenia, bude to mať za následok masívnu odozvu a dôsledky pre Irak. V tej chvíli ale pritom už bolo o invázii USA do Iraku dávno rozhodnuté. Vystúpenie Busha bolo len spektáklom pre médiá, aby ukázalo, že prezident sa do poslednej chvíle snaží o diplomaciu.

Vystúpenie senátora Grahama malo rovnaký pátos, rovnaké adresné odkazy k ruským generálom. Doslova to vyzerá, že o " jadrovej explózii " na Ukrajine je už rozhodnuté, a táto explózia, ktorá bude zinscenovaná a následne daná za vinu Ruskej armáde, sa stane zámienkou pre kolektívny vstup úplne celej aliancie NATO na Ukrajinu! 

Pusťte si to video so senátorom niekoľkokrát po sebe, máte v ňom odpoveď na otázku, ako dostať NATO na Ukrajinu, aby "neochotné" krajiny NATO nemohli cuknúť.  Pokiaľ totiž vybuchne na Ukrajine jadrová zbraň, resp. objavia sa na mieste explózie štiepne izotopy, ktoré sú typické pre ruské vodíkové zbrane, tzv. izotopové markery, potom NATO vyhlási, že aliancia bola napadnutá radiáciou z ruskej zbrane a vojská NATO vstúpia na Ukrajinu a nikto nebude môcť frfľať.

Rusko nasadilo na Krym BOJOVÉ DELFÍNY!
Bizarný návrat studenej vojny! Britská spravodajská služba tvrdí, že Rusko rozmiestnilo „zvýšený počet“ vojenských delfínov na svoju námornú základňu na Kryme, aby útočili na ľudských sabotérov. O téme informuje americký portál Breitbart. Rusko... Čítať ďalej
24 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Ak by došlo k zinscenovaniu jadrového útoku na Ukrajinu, predáci NATO by v tom okamihu mali súhlas všetkých členov na intervenciu na Ukrajine

Dokonca aj Maďarsko by muselo sklapnúť podpätky a vyslať svojich vojakov, inak by to ohrozilo Orbánovu pozíciu doma. Médiá spustia hystériu, dezinformačný mainstream začne zahlcovať mediálny priestor tabuľkami a číslami s aktuálnou radiáciou a premiéri znova vystúpia v televízii a vyhlásia  vojnový stav, čo je ich vlhký sen

Dostanú do ruky právomoci, o akých sa im nezdá, zákazy demonštrácií v čase vojnového stavu, zákony na obmedzenie tlače a slobody slova v čase tohto stavu, rekvírovanie majetku, neobmedzený štátny rozpočet atď.

A prečo je tento výrok senátora Grahama tak zásadný? Pretože nejde iba o "blábol" senilného senátora, ktorý nemá práve čo na práci a chce sa zviditeľniť.

Summit NATO v Prahe

S ofenzívou AFU je to jeden veľký a nekonečný "prúser"

Nie, je zjavné, že práve on dostal úlohu stať sa hlásnou trúbou, pretože aj keď ide o senátora za Republikánov, v prejave pochválil Joea Bidena za to, že dal tieto informácie o ruskom plénu na stôl. To znamená, že Deep State a obidve strany v Kongrese sa už dohodli, ako to bude. Na Ukrajine je to s ofenzívou AFU doslova a do písmena jeden veľký a nekonečný "prúser", informácie už vyplávali na povrch aj v ukrajinských cenzurovaných médiách a je jasné, že ukrajinská armáda skončila.

Nemá jednoducho na to, aby vytlačila Rusov z Ukrajiny, bodka! A ak niekto hovorí dnes ešte niečo iné, je odtrhnutý od reality. Lenže, čo to znamená? Skončí snáď podpora Ukrajine? Ak sa niečo nezmení, ak sa niečo na strane NATO neurobí, tak áno, skončí. A to veľmi rýchlo. Spackaná ofenzíva je pre Kyjev a AFU jednoducho konečná. A čo teraz?

Môže za to Západ, nie my!
Podoljak spojil nedostatok pozoruhodných úspechov v ofenzíve ozbrojených síl Ukrajiny s pomalosťou Západu. Mihailo Podoljak, poradca vedúceho kancelárie prezidenta Ukrajiny, vyčítal západným krajinám príliš pomalé dodávky vojenskej techniky... Čítať ďalej
23 | 06 | 2023 | Milan Laca

NATO je v kritickej situácii, pretože spackaná ofenzíva AFU ohrozuje jednotu aliancie! Časť krajín NATO chce vyslať na Ukrajinu vojská, časť krajín nechce

Pokiaľ sa neurobí na strane NATO nič, bude hroziť model, o ktorom hovoril Anders Rasmussen, že na Ukrajinu vstúpia vojská „koalície ochotných“ odohrá sa  to bez mandátu NATO, aj keď tá koalícia bude zložená výhradne z členských krajín NATO. A tento model by riadilo Poľsko. Lenže Pentagon v USA sa tohto variantu, a to aj podľa amerických novinárov, doslova desí, pretože by mohlo dôjsť k rozpadu NATO a k strate vedúcej úlohy USA v NATO, ktorú by prevzalo Poľsko a dosť možno aj Nemecko, ktoré by tu koalíciu ochotníkov zrejme financovalo.

A preto zrejme v Pentagone došlo k rozhodnutiu vyslať na Ukrajinu vojská NATO oficiálne, ale nie už na záchranu ukrajinskej ofenzívy, ale na svoju vlastnú záchranu, aby sa aliancia nerozpadla, že časť členských krajín bude chcieť vyslať vojská na Ukrajinu a druhá časť krajín NATO nebude chcieť. 

Preto Pentagon potrebuje na stmelenie NATO dohromady tzv. CE –  Crisis Event, teda krízovú udalosť. A tou bude odhalenie, že Rusko použilo proti AFU na Ukrajine jadrovú zbraň. Lenže ako to urobiť, keď Rusi vo vojne vyhrávajú a ukrajinská armáda je v troskách a je jasné, že Rusi nemajú dôvod jadrovú zbraň použiť?

Provokácia s radiáciou by na Ukrajine viedla k zatiahnutiu NATO do vojny

Existuje iba jediný spôsob  ala  Tonkinský záliv, a to falošné obvinenie protivníka z vojnového aktu. Zinscenovať na Ukrajine jadrový úder a hodiť to na Rusov je totiž ľahké len zdanlivo. V skutočnosti je v tom jeden háčik. Všetky jadrové zbrane na svete, teda zbrane jednotlivých jadrových veľmocí, majú svoj charakteristický izotopový podpis po explózii hlavice.

Je to doslova ako odtlačok prsta, pretože ruské, americké, francúzske, britské i čínske jadrové zbrane majú tzv.  identity isotope marker  (ISM), čo sú vyprodukované izotopy, ktoré vzniknú po explózii jadrovej zbrane a sú ako pachová stopa. Vnútorná konštrukcia stupňov je pri hlaviciach jednotlivých veľmocí odlišná a vznikajú tak odlišné izotopy. V prípade ruských jadrových hlavíc ide typicky o Cézium 137 spolu s ďalšími izotopmi v určitom pomere k sebe. Tento marker tak identifikuje ruské vodíkové zbrane úplne spoľahlivo.

Všeobecná mobilizácia na Ukrajine
V oblasti Chernihiv na Ukrajine vyhlásili „všeobecnú mobilizáciu“. Všetci vojensky registrovaní občania vo veku od 18 do 59 rokov sú povinní dostaviť sa na miestnu vojenskú správu, aby objasnili svoju spôsobilosť na vojenskú... Čítať ďalej
23 | 06 | 2023 | Milan Laca

Ruská FSB dopadla pašerákov, ktorí sa pokúsili dodať na Ukrajinu izotopy Cézia 137

A predstavte si, že v rovnakej chvíli, keď senátor Graham hovoril v priamej reči k ruským generálom, tak v rovnakej chvíli ruská FSB zadržala skupinu pašerákov , ktorí sa pokúsili z Ruska vyviezť bedňu s Céziom 137, teda presnejšie povedané ruské vojenské Cézium 137, ktoré sa používa v zdravotníctve, však inak vzniká iba pri štiepnych reakciách v ťažkovodných grafitových reaktoroch černobyľského typu a tiež pri explóziách jadrových bômb.

Skupina pašerákov údajne ponúkla 3,5 milióna dolárov za kilogram Cesia-137, ktorý chceli kupujúci neskôr použiť na obvinenie Ruska na Ukrajine. Ruská bezpečnostná služba (FSB) informovala o zadržaní skupiny potenciálnych pašerákov rádioaktívneho izotopu Cézium-137 v piatok na tlačovej konferencii. FSB uviedla, že ak by bola operácia úspešná, nebezpečný materiál by bol použitý na provokáciu proti Rusku v oblasti ukrajinského konfliktu.

Celkom 4 muži odnášajú ťažkú ​​debnu s Cesiom 137

Päť osôb bolo chytených agentmi FSB za podpory príslušníkov ministerstva vnútra, uvádza sa vo vyhlásení. Skupina konala "za koordinácie a pod vedením ukrajinského občana" a bola ochotná zaplatiť 3,5 milióna dolárov za jeden kilogram produktu, uviedlo sa v ňom. Zábery zverejnené službou ukazovali miesto údajnej výmeny. Kupujúcim bol predložený ťažký kontajner, na ktorého prenesenie a uloženie do kufra automobilu bolo potrebných štyroch mužov.

Policajti sa následne vydali na miesto, aby vykonali zatknutie. Časti videa boli rozmazané, aby boli skryté tváre zúčastnených osôb. Zahraničná strana, ktorá sa snažila Cesium-137 v Rusku získať, mala v úmysle ho použiť " na vedenie informačno-propagandistickej kampane s cieľom zdiskreditovať krajinu na medzinárodnej úrovni inscenovaním scén použitia zbraní hromadného ničenia ," uvádza sa vo vyhlásení FSB.

Prigožin v hľadáčiku ruskej FSB! Vo vnútri Ruska to vrie
Zakladateľ súkromnej armády PMC Wagner Jevgenij Prigožin obvinil klasickú ruskú armádu, že vtrhla do tábora wagnerovcov a pobila „veľké množstvo“ žoldnierov. Prigožin vyzval Rusov, nech sa pridajú na stranu wagnerovcov a vykorenia ono „zlo“ v... Čítať ďalej
24 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Prípravy na provokáciu už zašli tak ďaleko, že v americkej televízii vysielajú senátori varovania ruským generálom, aby to nerobili a jadrovú zbraň proti Ukrajine nepoužili...

Cesium-137 vzniká iba pri štiepnych jadrových reakciách, vo vnútri reaktorov s grafitovým jadrom a počas jadrových výbuchov. Jeho antropogénnu povahu v kombinácii so schopnosťou ľahko sa šíriť na veľké vzdialenosti využívajú vedci na presné datovanie objektov z doby pred atómovou vojnou tým, že v nich kontrolujú stopy tohto prvku a produkty jeho rádioaktívneho rozpadu. Používa sa tiež v rádioterapii a na kalibráciu senzorov gama žiarenia. Izotop má pomerne dlhý polčas rozpadu 30 rokov a jeho soli sú ľahko rozpustné vo vode, čo z neho robí vážne riziko kontaminácie.

Zatknutie skupiny pašerákov potvrdzuje prípravu NATO na zorganizovanie jadrovej provokácie na Ukrajine. A vystúpenie senátora Grahama doslova dopĺňa skladačku do desivého obrazu. Nezdarená ukrajinská ofenzíva sa tak transformuje do ešte desivejšieho scenára zámienky na nasunutie NATO na Ukrajinu – Obvinenie Ruska z použitia jadrovej zbrane na Ukrajine!  Ako ďaleko sú tieto prípravy na provokáciu? 

No, keď už v USA vystúpil s varovaním ruským generálom senátor Graham po tom, čo citoval Bidena, že majú informácie o pláne Ruska na jadrový útok, tak vám asi dôjde, že tie prípravy sú už veľmi ďaleko. Majú takú istotu, že sa už vyhrážajú aj ruským generálom vyslaním NATO do vojny na Ukrajinu. Memento Rehka! Pokiaľ dôjde ku stretu NATO a Ruska, budeme účastníkmi tohto konfliktu od prvej minúty! Na to treba stále myslieť, pretože to nemá zo svojej hlavy, ale z NATO!

Mimoriadny prejav Putina: TOTO je velezrada! Vzbura wagnerovcov je zradou Ruska. Príde tvrdá odveta
Rovnako ako ministerstvo obrany aj ruský prezident vyzval účastníkov vzbury, aby sa na "zločineckej" operácii ďalej nepodieľali. Ruský prezident Vladimir Putin v sobotňajšom mimoriadnom televíznom prejave vyhlásil, že „ozbrojená vzbura“... Čítať ďalej
24 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik