Putin šokuje: Na Ukrajine je v stávke PREŽITIE RUSKEJ ŠTÁTNOSTI
14 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

Vladimir Putin sa prihovoril pracovníkom v leteckej továrni, kde povedal, že na Ukrajine je v stávke „prežitie ruskej štátnosti“, informuje Guardian.

Bojujeme o prežitie

Putin zopakoval svoj argument, že Západ je odhodlaný roztrhnúť Rusko, a povedal: "Pre nás to nie je geopolitická úloha, ale úloha prežitia ruskej štátnosti, vytvorenia podmienok pre budúci rozvoj krajiny a našich detí."

Dodal, že ruská ekonomika sa po západných sankciách uvalených na Moskvu za jej inváziu na Ukrajinu ukázala byť silnejšia, než sa očakávalo.

"Pre mnohých z nás a ešte viac pre západné krajiny sa ukázalo, že základné základy stability Ruska sú oveľa silnejšie, než si ktokoľvek myslel."

Obvinil Západ

Putin obviňuje Západ z toho, že využíva Ukrajinu ako nástroj na vedenie vojny proti Rusku s cieľom, aby Moskva utrpela strategickú porážku. Západné krajiny sa podľa neho snažia „roztrhať“ Rusko.

Západ chce v Rusku zmenu režimu 

Kanadská ministerka zahraničia Mélanie Joly priznala, že cieľom kanadskej vlády nie je len to, aby Rusko opustilo Ukrajinu, ale aj zvrhnutie samotnej vlády ruského prezidenta Vladimira Putina, informuje americký portál Breitbart.

„Sme schopní vidieť, ako veľmi izolujeme ruský režim práve teraz – pretože to robíme ekonomicky, politicky aj diplomaticky – a aké to má dopady aj na spoločnosť a do akej miery vidíme možnosť potenciálnej zmeny režimu v Rusku,“ uviedla Jolyová, informuje National Post.

Francúzsky prezident Emmanuel Macron medzitým úplne odmietol diskusiu o zmene režimu.

Buďme jasní, neverím ani na sekundu v zmenu režimu, a keď počujem veľa ľudí, ktorí vyzývajú na zmenu režimu, pýtam sa ich: „Pre akú zmenu? Kto je ďalší? Kto je tvoj vodca?" Povedal to minulý mesiac prezident Macron.

Kanadská ministerka zahraničia PRIZNÁVA: Cieľom je ZMENA REŽIMU V RUSKU!
Kanadská ministerka zahraničia Mélanie Joly priznala, že cieľom kanadskej vlády nie je len to, aby Rusko opustilo Ukrajinu, ale aj zvrhnutie samotnej vlády ruského prezidenta Vladimira Putina, informuje americký portál Breitbart. Feudovský... Čítať ďalej
14 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik