POKRYTECTVO a ELITÁRSTVO: Na konferenciu o KLÍME 400 súkromnými lietadlami!
13 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Samit o zmene klímy COP27, ktorý bol príliš pokrytecký na to, aby sa ho zúčastnila aj Greta Thunberg, bol zahltený obvineniami z elitárstva a dvojitých štandardov. Na letisku Sharm El Sheikh pri Červenom mori na klimatickú konferenciu pristálo asi 400 súkromných lietadiel, píše Breitbart.

Hodnotové pokrytectvo od globalistických elít

Potvrdilo sa to aj v piatok, keď tlačová agentúra Agence France-Presse (AFP) informovala, že v priebehu posledných dní pristálo v egyptskom pobrežnom meste počas konferencie viac ako 400 súkromných lietadiel. Potvrdil to zdroj blízky miestnym leteckým úradom. "Pred konferenciou COP27 sa konalo stretnutie a predstavitelia tieto lietadlá očakávali. Na letisku Sharm el-Sheikh urobili nejaké opatrenia na privítanie týchto lietadiel. Pristálo ich 400," uviedol zdroj.

Hodnotové pokrytectvo od globalistických elít nie je neprirodzené, keďže na minuloročnú konferenciu COP26 v Glasgowe priletel podobný počet súkromných lietadiel. Pritom aj vtedajší princ Charles a Boris Johnson sa rozhodli letieť súkromne napriek tomu, že žijú v rovnakej krajine s dostupnou železnicou. 

Zníženie emisií uhlíka už také dôležité asi nie je

Na stretnutie v Egypte sa zaregistrovalo približne 33 000 ľudí, čo by sa dalo urobiť hlavne na Zoom spojenie, ak by bolo zníženie emisií uhlíka také dôležité.

Medzitým sa summit OSN stal terčom kritiky za to, že ponúka účastníkom  gurmánske jedlá pozostávajúce z mäsa, rýb a mliečnych výrobkov, keďže mnohí prítomní – vrátane samotnej OSN – sa zasadzovali za to, aby obyčajná verejnosť začala jesť „udržateľnejšie“ potraviny ako sú proteíny získané z hmyzu.

Zelenského ČIERNA DIERA: Utratených 66 miliardách dolárov!
Prečo boli realistickí republikáni označovaní za putinistov a fašistov, keď argumentovali tým istým, čo robí Bidenova administratíva? Túto otázku si kladie pracovník pre národnú bezpečnosť v Centre for National Interest a člen Kráľovskej... Čítať ďalej
12 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Nemeckí reportéri tiež tvrdili, že v areáli, v ktorom sa summit konal, bola klimatizácia pustená tak naplno, že sa ľudia balili do šatiek a iného zimného príslušenstva.

Konferencia stratila u verejnosti dôveryhodnosť

To všetko spôsobilo, že konferencia stratila u verejnosti dôveryhodnosť. Popredné osobnosti na konferencii, ako napríklad britský premiér Rishi Sunak a bývalý americký viceprezident Al Gore, vyzvali na čoraz radikálnejšie reakcie na údajnú klimatickú krízu, vrátane poskytovania klimatických reparácií.

Napriek tomu podľa Climate Action Against Disinformation, ktorá sleduje údajné dezinformácie na sociálnych médiách, boli hlavnými témami vo vnímaní stretnutia verejnosťou „pokrytectvo a elitárstvo“.

Svet dúfa, že nás ukrižuje!
Saudskoarabský minister energetiky princ Abdulaziz bin Salmán na margo klimatického summitu COP27 v egyptskom Šarm aš-Šajchu v piatok uviedol, že jeho krajina je pre jej vedúcu úlohu v produkcii ropy terčom útokov aktivistov, informuje... Čítať ďalej
12 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik