Čo videl Nostradamus
09 | 08 | 2022 I Milan Laca

Všetci budú zasiahnutí: najdesivejšie predpovede Nostradama na rok 2022.

Jeden z najväčších prorokov,  Nostradamus,  predpovedal budúcnosť už pred storočiami.  Nie všetky predpovede sú jednoznačne pozitívne, keďže svet nie je rozdelený na čierno-biely,  je komplikovanejší a nepochopiteľnejší. Proroctvá z úst starovekého alchymistu Nostradama sú známe svojouch hrozivosťou, ale vcelku aj spoľahlivosťou.

Tento rok

Astrológovia, interpretujúci Nostradamove štvorveršia, dokázali rozšifrovať jeho predpovede na rok 2022. Hovoril o prirodzenom znamení, po ktorom vypukne vážny konflikt. Astrológovia sa domnievajú, že išlo o asteroid, ktorý sa k Zemi priblížil 19. januára. Podľa proroka bude tento rok ľudstvo čeliť mnohým problémom, ekonomickým otrasom a konfliktom. Povedal, že ľudia budú čeliť hladu a peniaze stratia svoju hodnotu. Na základe nájdených záznamov proroka pripravil rok 2022 pre ľudstvo mnoho ťažkých skúšok. Predpovede hovoria, že ľudia budú čeliť vážnej kríze. Prioritou pre každého bude jeho vlastné blaho a prežitie. Ľudia stoja pred ťažkou voľbou.  

Belousovová: sociálny výbuch je na spadnutie
"Psi sa bránia útokom a krysy sa zachraňujú útekom," začína svoju najnovšiu glosu Anna Belousovová na Facebooku. Taká je podľa nej charakteristika politickej scény Slovenska. Veľmi dobre vedia, čo robia "A majú sa pred čím zachraňovať. Sociálne... Čítať ďalej
09 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Splnia sa?

Ak veríte Nostradamovým predpovediam, rok 2022 bude prelomový. Svet čaká na zmenu a Rusko vyjde z konfliktu ako víťaz. Multipolárny svet sa stane bipolárnym. Nostradamus predpovedal aj smrť slávneho panovníka. Údajne v tomto roku  práve smrť politika povedie k skutočnému šoku pre spoločnosť a ku globálnym zmenám na Zemi.

Katastrofy

Na základe slov veštca je ľudstvo v roku 2022 predurčené k celosvetovým katastrofám vo všetkých smeroch. Budú však impulzom pre znovuzrodenie sveta. Nedávno  sa skupine vedcov podarilo rozlúštiť doteraz nevyriešené predpovede Nostradama. Je známe, že svoje proroctvá písal pomocou šifry, aj  kombinovaním  jazykov, medzi ktorými boli gréčtina, stará francúzština, taliančina a latinčina. Odborníci posolstvo rozlúštili, všetkým obyvateľom Zeme predpovedalo zlú budúcnosť. 

Mária Škultétyová: Prečo médiá mlčia o Hirošime? Všimli ste si, že by túto tragédiu aspoň niekto odsúdil, citlivo vnímal(a)?
Počuli ste to ticho? Médiá a hlavy pomazané sa akosi nepredbiehali v tom , aby informovali o smutnom sedemdesiatom siedmom výročí hirošimskej tragédie. Prečo asi? No... lebo... Zato o istej vojnovej udalosti nás kŕmia ako kačice na maďarskej... Čítať ďalej
08 | 08 | 2022 | Mária Škultétyová

O zlom roku hovorili aj iní

Okrem Nostradama  tento rok označili za osudný aj Vanga, Wolf Messing a Seraphim zo Sarova. Prvou katastrofou pre ľudstvo sú globálne klimatické zmeny. Záznamy o Nostradamovi hovoria, že otepľovanie môže viesť ku koncu celej civilizácie. Sucho, cunami, zhoršenie poveternostných podmienok, vyčerpanie životne dôležitých zdrojov môže spôsobiť hrozný hladomor.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik