Beňová: Ak je znechutený minister, čo už majú povedať ľudia?
09 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Znechutení sú už všetci, nielen Vy, pán minister obrany! Toto odkazuje Jarovi Naďovi europoslankyňa Monika Beňová. Na to sú, ako sa vyjadrila na sociálnej sieti,  jednoznačnou odpoveďou predčasné voľby.

Reaguje na vyjadrenia Naďa

"Po Jurajovi Krúpovi sa chystá na odchod aj minister Jaro Naď. Ten je z politiky “znechutený”. Keď je teda znechutený minister, čo už majú povedať ľudia, ktorým ich politika ovplyvňuje život každý deň," skonštatovala europoslankyňa.

Podľa Beňovej politici miesto toho aby vládli, radšej na seba vynášajú rôzne sms-ky, informácie zo stretnutí, vydierajú sa, hádajú, špekulujú.

"Len nevládnu. Lebo asi načo, veď len rastú ceny energií, 75% občanov má zlú finančnú situáciu, nikto nevie čo bude na jeseň a v zime, atď. Doležité je “riešiť” osobné animozity," krúti hlavou politička, ktorá toho už očividne tiež má dosť.

Beňová hovorí, že by konečne mali priznať, že jediným zmysluplným riešením sú voľby. "Nenazývajme ich už predčasné, ale potrebné. Žiadna nová koaličná zmluva ani žiadne preskupovanie koaličných poslancov už nie je adekvátnym riešením," uzavrela europoslankyňa svoj status.

Ľuboš Blaha: Keď Naď odíde, na Slovensku vypukne celonárodná veselica
"Go home Jaro, go home," začína Ľuboš Blaha (SMER - SD), poslanec NR SR príspevok na Telegrame. Blaha reaguje na informáciu, že minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO), zvažuje odchod z politiky. Je presvedčený, že vypukne celonáradná veselica a... Čítať ďalej
07 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Tak čo s tým, páni, urobíme?

Minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO) v diskusii na festivale Atmosféra totiž iba pred pár dňami uviedol, že zvažuje odchod z politiky. Podľa vlastných slov je z nej znechutený. Oznámiť to mal už aj premiérovi Eduardovi Hegerovi (OĽANO) a tiež lídrovi hnutia a ministrovi financií Igorovi Matovičovi. 

Strana OĽaNO na výroky ministra Naďa reagovala a zdá sa, že vinník sa našiel. Nielen minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO), ale aj ďalší predstavitelia hnutia sú čoraz viac unavení. Za úvahami šéfa rezortu obrany o odchode z politiky vidia neprestávajúcu zbytočnú kampaň SaS proti OĽANO i vláde Eduarda Hegera.

Vinník sa našiel! Kto môže za výroky Jaroslava Naďa o odchode?
Minister Naď sa nechal počuť, že zvažuje odchod z politiky, podľa vlastných slov je z nej znechutený. Oznámiť to mal už aj premiérovi i lídrovi hnutia OĽANO. "Reálne hovorím, úprimne, že zvažujem, čo ďalej," povedal Naď. Strana OĽaNO reagovala na... Čítať ďalej
07 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik