Vinník sa našiel! Kto môže za výroky Jaroslava Naďa o odchode?
07 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Minister Naď sa nechal počuť, že zvažuje odchod z politiky, podľa vlastných slov je z nej znechutený. Oznámiť to mal už aj premiérovi i lídrovi hnutia OĽANO. "Reálne hovorím, úprimne, že zvažujem, čo ďalej," povedal Naď. Strana OĽaNO reagovala na výroky ministra Naďa a zdá sa, že vinník sa našiel.

Nielen minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO), ale aj ďalší predstavitelia hnutia sú čoraz viac unavení, za úvahami šéfa rezortu obrany o odchode z politiky vidia neprestávajúcu zbytočnú kampaň SaS proti OĽANO i vláde Eduarda Hegera. Pre TASR to uviedol Peter Dojčan z mediálneho tímu OĽANO.

Ľuboš Blaha: Keď Naď odíde, na Slovensku vypukne celonárodná veselica
"Go home Jaro, go home," začína Ľuboš Blaha (SMER - SD), poslanec NR SR príspevok na Telegrame. Blaha reaguje na informáciu, že minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO), zvažuje odchod z politiky. Je presvedčený, že vypukne celonáradná veselica a... Čítať ďalej
07 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

OĽaNO reaguje prostrendíctvom hovorcu

"Na rozdiel od SaS, my nikoho z vlády nevyhadzujeme a nevyvolávame napätie. Vnášanie osobných pocitov a animozít do riadenia krajiny je neprofesionálne a nezodpovedné," odkázalo OĽANO.

Hnutie pripomína, že premiér Eduard Heger i líder hnutia Igor Matovič opakovane SaS vyzvali na upokojenie situácie a návrat k práci. Kvalita spolupráce vlády musí byť odvodzovaná od plnenia programu, nie osobných vzťahov. Reformná vláda má podľa hnutia veľmi dobré výsledky, preto ho mrzí, že SaS ich prekrýva "zbytočným rozdúchavaním kríz, nezmyselnými ultimátami a verejnými vyhrážkami."

Minister Naď sa nechal počuť, že zvažuje odchod z politiky, podľa vlastných slov je z nej znechutený. Oznámiť to mal už aj premiérovi i lídrovi hnutia OĽANO. "Reálne hovorím, úprimne, že zvažujem, čo ďalej," povedal Naď. Nepáči sa mu, že niektorí politickí lídri uprednostňujú stranícke alebo osobné priority pred prioritami krajiny.

Milan Uhrík: Pán Naď, odíďte, a vezmite so sebou aj ostatných z vlády
Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) uvažuje o odchode z politiky. Europoslanec Milan Uhrik (Republika) mu gratuluje a pripomína, že Naď nad odchodom uvažuje, lebo je znechutený z politiky a zrejme aj bordelu svojej vlády, pretože opozícia vo vláde... Čítať ďalej
07 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik