Ľuboš Blaha: Keď Naď odíde, na Slovensku vypukne celonárodná veselica
07 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Go home Jaro, go home," začína Ľuboš Blaha (SMER - SD), poslanec NR SR príspevok na Telegrame. Blaha reaguje na informáciu, že minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO), zvažuje odchod z politiky. Je presvedčený, že vypukne celonáradná veselica a prosí, aby Naď odišiel už dnes.

"Naď zvažuje odchod z politiky. Vraj sa to môže stať už zajtra - prosíme, prosíme, už dnes. Na Slovensku vypukne celonárodná veselica," píše Ľuboš Blaha na sociálnej sieti Telegram. V pätnástich bodoch Blaha prináša dôvody, kvôli ktorým by Naď mal odísť z pozície ministra obrany už dnes. 

Minister obrany Jaroslav Naď je znechutený! Odchádza?
Minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO) zvažuje odchod z politiky, podľa vlastných slov je z nej znechutený. Povedal to v diskusii na festivale Atmosféra. Oznámiť to mal už aj premiérovi Eduardovi Hegerovi (OĽANO) a tiež lídrovi hnutia a ministrovi... Čítať ďalej
07 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Prinášame ich v plnom znení.

Dokončil kšeft a vytrubuje, že odchádza

1. Povedzme si to na rovinu - keby USA mali na Slovensku svojho najvernejšieho agenta, nesprával by sa inak ako Naď. 

2. Keď bolo treba, napochodoval do Pentagonu, sľúbil, že okamžite podpíše judášsku obrannú dohodu a bum-bác, pokyn v rekordnej rýchlosti splnil.

3. Keď sem došiel Lloyd Austin a luskol prstom, Naď okamžite poslal S-300 na Ukrajinu. A celému Slovensku ukázal, že je len obyčajný klamár.

4. Asi každý na Slovensku vie, komu Naď slúži. Otázkou je dnes len to, aké plány majú so svojím verným sluhom jeho friends.

5. Zjavne už aj v Amerike pochopili, že v politike nepotrebujú poskokov s charizmou spľasnutej nafukovačky. Ale nebojte, postarajú sa oňho.

6. Mimochodom, keď bolo treba nakúpiť osemkolky a urobiť kráľovský kšeft pre fínskych zbrojárov, bum-bác, Naď bez mihnutia oka spáchal ekonomickú vlastizradu.

7. Dokončil kšeft za miliardy a odrazu vytrubuje, že zvažuje odchod z politiky. Aká náhoda. Ako to spieval Elán? "Zahojil" sa chlapec, tak už sa to stalo?

8. Čo vôbec tento tragéd robil v politike. Odstúpiť mal s hanbou už vtedy, keď Slovákov označil za "opice" - ako sa takto hulvátsky môže správať jeden minister?

9. Ale nie, zbrojný lobista robil kšefty. A slúžil Matovičovi. No keď vidí, že OĽaNO končí a vláda sa rozpadá, ako správna krysa opúšťa loď ako prvý.

10. Predbehol ho iba jeho nohsled Krúpa, ktorého Naď dovliekol do politiky. Aj ten zradil Naďa, len tak zahučalo. 

11. Naďa si totiž nedokážu vážiť ani jeho najbližší. Keby mal andulku, skočila by z okna. Aj s klietkou a bidielkom.

12. Naď sa nedá rešpektovať. To je skoro fyzikálny zákon. Je to zakomplexovaný uzlík nervov, ktorým pohŕda celé Slovensko. 

13. Ale toto je typické. Na Slovensko sa rúti strašná kríza a títo egomaniaci rieši všetci dokola len samých seba. Urazená Čaputová, urazený Sulík, urazený Matovič, urazený Naď.

14. Dôchodcovia nebudú mať z čoho platiť energie, inflácia vyletela do stratosféry - a tuná Naďa v reakcii nič lepšie nenapadlo, len že vymetá festivaly a ľutuje samého seba.

15. Je fajn, že chcete zdupkať, pán minister, ale pamätajte jedno - pred spravodlivosťou sa nikde neschováte. Nikde.

Juraj Draxler: Ukrajinské záhady! Veľa dezinformácií, aj málo dôveryhodných správ
Okolo konfliktu na Ukrajine je podľa Juraja Draxlera pomerne veľa dezinformácií aj málo dôveryhodných správ a malá snaha sa nejako venovať aj očividným rozporom. Ide podľa neho o Ukrajinské záhady a v príspevku na sociálnej sieti pre zaujímavosť... Čítať ďalej
07 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik