Už aj Matovič? Ďalší KLAMÁR na scéne!
05 | 08 | 2022 I Ivan Mihale

Po včerajšej mediálnej prestrelke medzi Richardom Rašim (Hlas-SD) a Veronikou Remišovou (Za ľudí), kde sa navzájom osočovali a obviňovali z klamstiev, máme vo vládnej koalícii ďalší spor. Igor Matovič (OĹANO) označil Richarda Sulíka (SaS) s citom a dôstojnosťou jemu vlastnou. Sulíkovi venoval pomerne dlhý status, ktorý familiárne nazval "Rišo, KLAMAŤ SA NEPATRÍ".

Rišo, KLAMAŤ SA NEPATRÍ

Pred týždňom Richard Sulík v rozhovore pre Denník N(enávisť) zverejnil bombastickú správu, ako sa on veľmi snažil urovnať vzťahy v koalícii. Citujem:

RS: "Ja som mal snahu to urovnať, ale keď raz nie je vôľa, tak to nebudem robiť donekonečna. Minulý rok na jeseň som písal Igorovi Matovičovi správu v znení: "Igor, čo keby sme zakopali vojnovú sekeru?"

Redaktor: Čo vám odpísal?

RS: "Prišla mi odpoveď: "Hm". Ja som vykonával opakovane a preukázateľne kroky na zmiernenie situácie v koalícii."

Bolo to za posledný mesiac x-té klamstvo od Richarda v rade, ale kašlal som na to. Týždeň ubehol, ale asi nie je správne nechávať neustále jeho klamstvá žiť si vlastným životom. Preto reagujem.

AKÁ JE PRAVDA? Ako v skutočnosti "urovnával" Rišo vzťahy v koalícii?

Veronika Remišová má "zarobené" na veľký problém. Vraj KLAME!
V týchto dňoch sa má Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie (MIRRI SR) sťahovať do nových priestorov v širšom centre Bratislavy, ktoré na dnešnej tlačovej besede strany Hlas-SD, Richard Raši, nazval exkluzívnymi. Indície... Čítať ďalej
04 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Áno, krátka správa, ktorú mi napísal Richard Sulík 18.9.2021 začínala vetou: "Ahoj, možno nastal čas zakopať vojnovú sekeru." ... ALE končila OMNOHO PODSTATNEJŠÍM NÁVRHOM, citujem: "Ak sa rozhodneš vyprevadiť Borisa z koalície, môžeš rátať s 20 hlasmi klubu SaS (predbežne aj Miro Kollar). Ty máš 52, Veronika 4, to je 76."

Na túto správu s dvoma úplne rozdielnymi návrhmi som mu odpísal: "Hmm"

Richard ma za 2 roky koalície cca 10 krát vážne oslovil s tým, že "Poďme vyhodiť Borisa z koalície", cca 10 krát s tým, že "Na čo nám je v koalícii Remišová?" ... toto boli tie jeho "opakované a preukázateľné kroky na zmiernenie situácie v koalícii" ako tvrdí. V skutočnosti od samého počiatku našej koalície neustále robil systematické a zákerné kroky na jej rozbitie. Mňa nahováral na vyhodeniie Borisa a Veroniky. Borisa a Veroniku na vyhodenie mňa.

On to má v sebe. Je to silnejšie ako on. Pred 11 rokmi začal doslova šikanovať a poľovať na Ivetu Radičovú, až kým svoje dielo skazy dosiahol. Nasledovalo 8 ročné peklo mafie ovládajúcej štát a vrcholiace smrťou Jána a Martiny ... len preto, lebo jedno nedocenené a zrejme aj zakomplexované megaego si nedokáže pomôcť. Má to v sebe. Profesionálny rozbíjač vlastnej strany, koalície, iných strán a profipovalač demokratických vlád ... a ako je vidieť aj z tohto príkladu, aj profimanipulátor a klamár. A obchodník.

Tvrdiť o sebe, ako on veľmi urovnával vzťahy v koalícii a pritom zatajiť z "dôkazu" o tom dôkaz o presnom opaku - snahe koalíciu rozbiť, je priam čarovné. Ak by mal človek hanbu, tušim by sa aj hanbil.

ps. Rišo, odlož hračky a skús prstom do piesku 1000-krát napísať "Som už veľký, klamať sa nepatrí!" ... verím, že pomôže.

ps2. Necítim k tebe nenávisť, len mi je ťa ľúto. Drží palce, aby si sa závisti, nenávisti, zákernosti a pomstychtivosti aj ty ubránil.

ps3. Možno som naivný, ale verím, že svoj egotrip nakoniec skončíš krokom späť. Spiknúť sa s mafiou a fašistami proti vlastnej vláde a demokratickým voličom v najťažších chvílach, aké Slovensko zažíva, nie je hrdinstvo. To je zbabelosť a podraz.

Remišová vracia úder! Pán Raši, ten klamár ste VY!
V utorok na poludnie na tlačovej besede Richard Raši (Hlas-SD) vysvetlil tri indície, podľa ktorých Remišovej ministerstvo podporuje kllientelizmus. Netrvalo dlho a ministerka reagovala na svojej facebookovej fanstránke. Reakciu prinášame bez... Čítať ďalej
04 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu.

Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik