Mimovládky alebo americkí agenti?
01 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Podpredseda strany Smer - SD Ľuboš Blaha a poslanec NRSR sa na svojom sledovanom profile na Facebooku vyjadril k správam, podľa ktorých sa odborníci vyjadrili za podpis obrannej dohody medzi USA a Slovenskom. Naznačil aj to, ako sa nová vláda má postaviť k mimovládkam financovaným zahraničím. Svoj text označil otázkou: Mimovládky alebo americkí agenti?

Blaha sa opäť ostro oprel do toho, ako funguje americká propaganda na Slovensku. A v zhode s myšlienkami Slovenskej národnej strany hovorí o zrušení financovania slovenských politických mimovládok zo zahraničia.  

D. Kramplová (SNS): Zahraničné mimovládky treba postaviť mimo zákona
Dagmar Kramplová, členka predsedníctva Slovenskej národnej strany, na svojom facebookovom profile kritizuje mimovládne organizácie pôsobiace na Slovensku, ktoré sú financované zo zahraničia. Podľa nej stoja za prevratmi v rôznych štátoch a za... Čítať ďalej
24 | 01 | 2022 | Ján Papuga

 „Včera médiami preletela správa, že ,Odborníci vyzývajú poslancov, aby podporili obrannú dohodu s USA´. (...) Akí ,odborníci´? Poctivo som si študoval analýzy odborníkov, počnúc docentom Chmelárom, cez doktora Drgonca, docenta Fábryho až po generálneho prokurátora Žilinku a všetci dospeli k jasnému záveru - dohoda s USA je vazalská a Slovensku hrozí strata suverenity. Ako je teda možné, že podľa médií ,odborníci tvrdia presný opak?“ pýta sa Blaha.

Odborníci s prepojením na USA a vládu

Za týchto odborníkov médiá označili mimovládne organizácie Stratpol a Memo 98. Blaha zistil, že Stratpol je roky štedro dotovaný z amerického veľvyslanectva a z NATO. Dostáva aj peniaze od tejto vlády, konkrétne od ministrov Korčoka a Naďa. Stratpol založil bývalý politik Mostu, „americký fanatik a ťažký rusofób“, Róbert Ondrejcsák.

Memo 98 je mimovládka, pri ktorej zrode stál americký Národný demokratický inštitút (NDI). Ten vznikol počas studenej vojny, aby po celom svete pomáhal vytvárať to, čomu dnes hovoríme majdany a farebné revolúcie. NDI financuje priamo americká vláda, blízko má k Bidenovej Demokratickej strane, úzko spolupracuje so Sorosovou Nadáciou otvorenej spoločnosti a je súčasťou tzv. liberálnej internacionály.  

Občania vyzývajú vládu, parlament a prezidentku: Konajte konečne v záujme občanov Slovenska!
Územie Slovenskej republiky patrí nám občanom a žiadnym iným vládam! Pripomína to našej vláde, parlamentu a prezidentke občianska strana OBČAN- NÁROD- SPRAVODLIVOSŤ (O NÁS). Člen občianskeho prípravného výboru strany, Ivan Stanovič, preto zverejnil... Čítať ďalej
31 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

„Takže toto sú tí ,odborníci´, ktorí odporúčajú obrannú dohodu s USA. Jedných financujú Američania a druhých financujú Američania. Bravó! A v médiách sa objaví článok, že ,odborníci´odporúčajú. Nie, žiadni nezávislí odborníci. Sú to aktivisti financovaní Spojenými štátmi, americkí lobisti a vládni politrukovia. Skrátka - agenti USA,“ odhaľuje pozadie mediálnej propagandy Blaha.

Mimovládky broja proti národným záujmom!

Keby sa stalo, že by tu fungovali mimovládky, ktoré by financovalo Rusko, okamžite by nastúpila úderka liberálnych médií a písali by o konflikte záujmov. Okamžite by ich obvinili z vlastizrady a z lobbingu. Ale v prípade americkej propagandy to podľa Blahu neplatí.

Naši politici a novinári sa správajú ako absolventi osobitnej školy
"Budúce voľby nebudú o reformách, ale o schopnosti riadiť štát" Začína svoju ďalšu úvahu na sociálnej sieti publicista a politológ Eduard Chmelár. "Generálny prokurátor SR Maroš Žilinka má môj rešpekt za to, s akým pokojom a rozvahou čelil osobným... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

„A do médií vypustíme, že - odborníci odporúčajú poslancom. Prepáčte, ale toto je na hrane trestného činu. Mimovládky platené zo zahraničia bojujú proti národným záujmom - dokedy to budeme tolerovať? S príchodom novej vlády budeme musieť urobiť veľký prievan v liberálnych mimovládnych organizáciách. Sú platené zo zahraničia, aby obhajovali záujmy cudzích mocností. Áno, v minulosti sme boli príliš mäkkí, a to bola chyba. Poučili sme sa. Spáchali na nás majdan, zneužili vraždu Kuciaka a teraz asistujú pri tom, ako Slovensku berú suverenitu. Už stačilo! Dozrel čas na to, aby sme na Slovensku konečne urobili poriadok. Už včera bolo neskoro,“ píše na záver Blaha.

Belousovová: Nedajte sa oklamať! Američanom ide iba o TOTO
Rozpútať vojnu a dodávať zbrane! To je podľa političky Anny Belousovovej skutočný zámer Spojených štátov v súčasnom napätí na Ukrajine. Veď kto by sa aj čudoval! Skúsenosti posledných sto rokov jej dávajú za pravdu. A Belousovovej čitatelia... Čítať ďalej
31 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.