D. Kramplová (SNS): Zahraničné mimovládky treba postaviť mimo zákona
24 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Dagmar Kramplová, členka predsedníctva Slovenskej národnej strany, na svojom facebookovom profile kritizuje mimovládne organizácie pôsobiace na Slovensku, ktoré sú financované zo zahraničia. Podľa nej stoja za prevratmi v rôznych štátoch a za netransparentným lobbingom. Text publikovala pod titulkom: Slovensko zachráni len zákon, ktorým postavíme zahraničné mimovládky mimo zákon!

Podľa Kramplovej na Slovensku vrcholí tzv. Kuciakov majdan, ako sa nazýva prevrat organizovaný zahraničím na Slovensku v rokoch 2018 - 2020. Naď, Čaputová, Korčok, Krúpa, Heger, Remišová a ďalší, ktorí dali priechod okupačnej dohode s USA, sú podľa nej ľudia, ktorých na tento účel školili a pripravovali mimovládky napojené na peňazovody zo zahraničia.

Nedeľný Blaha o Remišovej a Krúpovi
Je nedeľa popoludní, odzneli politické relácie, a teda nesmie chýbať tradičná, i keď ostrá analýza ich obsahu poslancom NRSR za Smer - SD Ľubošom Blahom. Ponúkol ju na svojom masovo sledovanom profile na FB. „Neviem, či existujú v slovenskej... Čítať ďalej
23 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Na najvyšších miestach máme „agentov“

Výsledok je ten, že dnes máme v Slovenskej republike v najvyšších štátnych funkciách aktívne pôsobiacich „agentov“ napojených na zahraničných činiteľov, ktorí neobhajujú záujmy Slovenskej republiky, ale záujmy ich zahraničných nadriadených.

Vinu kladie protislovenským mimovládkam, ktoré neboli postavené mimo zákon a nebol zastavený príliv financií pre týchto ľudí zo zahraničia. „My v SNS sme sa o to niekoľkokrát pokúšali, žiaľ, zakaždým bola táto snaha zmarená tým, že niektorý z koaličných partnerov podľahol tlakom zahraničných ambasád,“ píše Kramplová.

"Odborník" Krúpa tvrdí, že americký New York Times píše hlúposti
Poslanec hnutia OĽANO a predseda Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre obranu a bezpečnosť Juraj Krúpa reagoval na dnešnú otázku moderátora v diskusnej relácii O 5 minút 12 k dohode s USA. O tej písal aj známy magazín The New York (NYT)... Čítať ďalej
23 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Postaviť mimovládky mimo zákona

Inšpirovali sa ruským zákonom o mimovládnych organizáciách, ktorý prikazuje zo zahraničia financovaným organizáciám používať pri názve označenie Pozor, zahraničný agent! Čiže v slovenských podmienkach by to vyzeralo napr. Globsec - pozor, zahraničný agent!, ak by táto organizácia nedokázala preukázať, že svoje aktivity financuje v zákonom stanovenej miere z domácich zdrojov, ale naopak, zo zahraničných.

„Osobne som však presvedčená, že takto financované mimovládky by mali byť postavené mimo zákon úplne a mal by byť zastavený ich vplyv na domácu politiku. Skúsenosti nie len zo Slovenskej republiky dokazujú, že práve zahraniční agenti pôsobiaci v mimovládnych organizáciách stáli v rozhodujúcej miere za organizáciou štátnych prevratov - či už to boli farebné revolúcie v rôznych štátoch strednej a východnej Európy alebo tzv. Kuciakov majdan,“ píše Kramplová.

Matovičov režim treba vyhlásiť za zločinecký

Pri najbližších voľbách podľa Kramplovej treba režim vlád Igora Matoviča vyhlásiť za zločinecký. Potom treba postaviť mimo zákon všetky mimovládne organizácie napojené na zahraničné zdroje.

„Som presvedčená, že až po tom, keď bude na Slovensku regulované pôsobenie týchto subjektov, budeme môcť o Slovensku začať hovoriť ako o reálne zvrchovanej krajine, kde nemá na voľby vplyv žiadna cudzia moc, ale výlučne občania Slovenskej republiky!“ uzatvára krajská predsedníčka SNS, D. Kramplová.

Gröhling obvinil opozíciu, Kamenický ho uzemnil
Exminister financií za Smer - SD a poslanec NRSR Ladislav Kamenický sa vyjadril v dnešnej relácii Na telo, v ktorej okrem opozičného politika Richarda Rašiho (Hlas - SD) vystupoval minister školstva s podozrivo získaným vzdelaním Branislav... Čítať ďalej
23 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.