Občania vyzývajú vládu, parlament a prezidentku: Konajte konečne v záujme občanov Slovenska!
31 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Územie Slovenskej republiky patrí nám občanom a žiadnym iným vládam! Pripomína to našej vláde, parlamentu a prezidentke občianska strana OBČAN- NÁROD- SPRAVODLIVOSŤ (O NÁS). Člen občianskeho prípravného výboru strany, Ivan Stanovič, preto zverejnil na sociálnej sieti výzvu.

Naša redakcia zverejňuje výzvu v plnom znení. Aj my sme totiž občania Slovenskej republiky!

Pre vládu prekvapivý prieskum: Slováci vinia za napätie viac USA a NATO než Rusko
Politici by si mali konečne začať všímať nálady Slovákov! Tí totiž za narastajúce napätie na rusko-ukrajinskej hranici a v Pobaltí zväčša vinia USA a NATO a nie Rusko. Už vláda chápe tú nevôľu k dohode s USA? Politici by sa mali začať riadiť vôľou... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

"Na vedomie:

predseda parlamentu NR SR Boris Kollár, predseda vlády SR Eduard Heger, prezidentka SR Zuzana Čaputová

Výzva občanov, aktivistov, občianskych združení a spolkov.

My, občania Slovenskej republiky, dôrazne žiadame vládu, parlament a prezidentku SR , aby urýchlene konali v záujme občanov SR a pripravili bilaterálnu mierovú zmluvu, medzi Slovenskou republikou a Ruskou Federáciou !

Preto vás vyzývame, aby ste v žiadnom prípade neodsúhlasili vstup americkej armády, ako aj vojsk paktu NATO, ktoré usilujú pôsobiť na území Slovenskej republiky, s cieľom budovania vojenských základní, ktoré môžu byť zneužité proti Rusku a iným suverénnym štátom, ktoré priamo neohrozujú zvrchovanosť a občanov SR.

My občania SR sa cítime priamo ohrození, práve prítomnosťou týchto ,,spojeneckých“ armád NATO a USA na území SR!

MY Občania SR si želáme mier a preto požadujeme záväzok od našej vlády, poslancov NR SR, ako aj prezidentky SR, aby sa zmluvne zaviazali, že územie SR nebude využívané a zneužité na vojenské akty proti Ruskej federácii a iným suverénnym štátom, ktoré priamo neohrozujú suverenitu a občanov SR.

Územie Slovenskej republiky patrí nám občanom a žiadnym iným vládam. Bezpečnosť a obrana našej zvrchovanosti nad našim územím je výhradne záležitosť nás občanov SR. Preto rešpektujte vôľu ľudu a nie vôľu cudzích mocností!"

Redakcia HD iba pevne verí, že naše politické elity si všimli priekum agentúry Focus pre reláciu TV Markíza Na telo. Podľa neho totiž za napätie na rusko-ukrajinských hraniciach môžu podľa Slovákov skôr USA a NATO než Rusko. Politici by si mali konečne začať všímať nálady Slovákov! 

Čaputová už POVERILA Naďa podpísaním obrannej dohody s USA
Prezidentka SR Zuzana Čaputová už poverila ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽANO) podpísaním obrannej dohody s USA. Poverenie na základe návrhu vlády podpísala minulý piatok (28. 1.). TASR to potvrdil jej hovorca Martin Strižinec. Prezidentka sa... Čítať ďalej
31 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.