Belousovová: Nedajte sa oklamať! Američanom ide iba o TOTO
31 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Rozpútať vojnu a dodávať zbrane! To je podľa političky Anny Belousovovej skutočný zámer Spojených štátov v súčasnom napätí na Ukrajine. Veď kto by sa aj čudoval! Skúsenosti posledných sto rokov jej dávajú za pravdu. A Belousovovej čitatelia tiež!

"NATO nepošle vojsko na Ukrajinu, ani keď ich napadnú Rusi. Ukrajine poskytne však podporu. V preklade to znamená, že Západ plánuje zarábať na dodávkach zbraní a vraždiť by sa medzi sebou mali len slovanské národy!" Takto ohodnotila súčasnú napätú situáciu na sociálnej sieti Anna Belousovová.

Sumár toho, čoho sa Slovensko vzdáva podpisom zmluvy s USA, je nekonečný!
To vážne? Poradca europoslanca Milana Uhríka a člen predsedníctva strany Republika Marián Ďuriš vymenoval 23. bodov. Sumár toho, čoho sa Slovensko vzdáva a čo prezidentka a vláda podporuje pri podpísaní dohody s USA. Tak ešte raz: To... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Rozoštvať národy, podporiť vzájomné vraždenie

A jej čitatelia s ňou absolútne súhlasia! Pod statusom sa ihneď objavilo množstvo komentárov.

"Vymysleli diabolský plán! Rozoštvať národy, podporiť vzájomné vraždenie národov! Ničiť iných a zarábať na smrti! Svinstvo, ktoré naša "slávna vláda "podporuje!" Myslí si Helena.

Na obrázku môže byť text, v ktorom sa píše „NATO nepošle vojsko na Ukrajinu, ani ked' ich napadnú Rusi. Ukrajine poskytne však podporu. V preklade to znamená, že západ plánuje zarábat' na dodávkach zbraní a vraždit' by sa medzi sebou mali Slovanské národy.“

O ľudí vôbec nejde Len o mocenské a finančné záujmy

Ján to vidí jasne: "To bol cieľ, rozpútať vojnu a dodávať zbrane. Tak ako vždy a všade, kde sa zamiešali USA!"

"Čiže vyvolať vojnu, zarobiť na militarizme a hlavne potom prídu geroji amíci a budú budovať rozmlátene, aká krásna pomoc," skonštatovala Daniela.

Ľubomír si zase myslí, že "už by bolo tých hier aj dosť. Všetko točia len o mocenských a finančných záujmoch. O ľudí im vôbec nejde?"

"Ako už storočie zarábajú na dodávkach zbraní," uzavrela Denka známym faktom.

A. Belousovová: Ukrajina USA zlikvidujú ako Afganistan!
Bývalá politička Anna Belousová v súvgislosti so záujmami USA na ukrajine vo svojom príspevku zaťala do živého. Na osude Afganistanu po výboji USA predpovedá podobnú budúcnosť Ukrajine. Vo svojom statuse varuje pred agresivitou USA. Podľa... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.