Hádajte, kto je kráľovnou hoaxov a klamstiev?    
02 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Podpredseda strany Smer - SD Ľuboš Blaha a poslanec NRSR sa na svojom profile na Facebooku vyjadril k vystúpeniu prezidentky k vysoko aktulálnej téme rusko-ukrajinsko-amerického konfliktu. Svojimi vyhláseniami potvrdila, že je klamárka a v prospech USA dokáže zradiť aj vlastný národ.

Podľa Blahu sa dnes stala Zuzana Čaputová hovorkyňou americkej veľvyslankyne Bridget Brinková. Predstavila svoj skreslený pohľad na situáciu na Ukrajine. Pritom sa neštítiľa dezinformácií a hoaxov. Tým podľa Blahu potvrdila to, že je americká agentka.

Očakávania aj patričné sklamanie...
Peter Pellegrini dnes na tlačovke netajil sklamanie z vyhlásenia pani prezidentky k situácii na Ukrajine. Čo neočakával "Neočakával som, že sa pani prezidentka prikloní buď na východ, alebo na západ, ale veľmi som si želal, že sa prikloní k... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Čaputová uviedla, že Rusko nás chce pripraviť o slobodu. V skutočnosti Rusko nemá voči Slovensku žiadne požiadavky, naopak, na stole je americká okupačná zmluva. Rusko vraj chce podľa Čaputovej, aby bývalé komunistické štáty, vrátane Slovenska, nemali na svojom území základne NATO. Rusko však hovorí o „postsovietskych“ štátoch. Slovensko ale nikdy nebolo súčasťou ZSSR.

Podľa Čaputovej ide o agresiu Ruska

Ruský prezident chce podľa prezidentky použiť silu - hoax. Putin hovorí o dialógu a mierovom riešení. Silou sa vyhráža práveže NATO.

Čaputová ďalej uviedla, že niekto popiera právo Ukrajiny rozhodnúť sa o vstupe do NATO.  Rusko očakáva od NATO, že Ukrajinu odmietne a je naším právom Ukrajinu odmietnuť. Alebo chce Čaputová zbaviť Slovensko možnosti slobodne sa rozhodnúť?

Čaputovej výzvy na pomoc Ukrajine sú podľa Blahu výzvami na vojnu. Slovensko nemá právo montovať sa do sporu Ruska a Ukrajiny a ak hlava štátu štve národ do vojny, je to trestný čin.

Milan Mazurek navrhuje...
Na dnešnom rokovaní NR SR odznel návrh Milana Mazureka, pri ktorom sme sa hádam všetci v redakcii dobre zasmiali. Ale teraz vážne... Nový bod programu "V parlamente som navrhol, aby sme do programu zaradili nový bod, ktorým by bolo prijatie... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Brežnev by to nepovedal lepšie

„Keď Čaputová súkala frázy o tom, že nesmieme byť „slabý článok“ a musíme udržať jednotu NATO, znela ako Brežnev v sukni - len s tým rozdielom, že Leonid Iľjič hovoril o Varšavskej zmluve a ona o NATO. (...) Potom Čaputová zase raz vynadala Slovákom - za to, že 44 % z nás obviňuje USA a NATO z agresie voči Rusku. Čaputovej je Slovákov ,ľúto´, Slováci sú vraj ,omyl´ a americkí agenti vraj musia viac klamať, aby Slovákov oblbli. Úžasné,“ píše Blaha.

Potom pokračovala v útokoch na Rusko. Vravela, že Rusko má armádu na ukrajinských hraniciach. Pravda však je, že na rozdiel od USA, Rusi majú svoju armádu na svojom území. Práve Spojené štáty vyslali svoje vojská na ruskú hranicu. Čaputová podľa Blahu klame.

Ona vníma, iba občania sú zmätení
Situácia na rusko-ukrajinskej hranici je naďalej napätá. Americké ministerstvo obrany tvrdí, že Rusko pokračuje v posilňovaní vojenskej prítomnosti v týchto oblastiach. Prezidentka SR Zuzana Čaputová v utorkovom vyhlásení uviedla, že situácia... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Ján Papuga

V Prezidentskom paláci máme proamerickú agentku  

„A bonbónik na koniec. Žiadna vojna nie je, ale Madam Doložka už teraz víta ukrajinských utečencov. Američania vyvolajú vojnu a my si to zase máme vyžrať, bravó! Mne je z jej prejavu normálne nevoľno. Čaputová dnes definitívne odhodila svoju sladkú masku. Nenávidí Rusko a otrocky slúži USA. Chystá sa podpísať okupačnú dohodu s USA a ženie národ do vojny proti bratskému ruskému národu. A klame, klame a klame. (...) V Prezidentskom paláci sedí agentka cudzej mocnosti a vojnová štváčka. Ona nie je našou prezidentkou, ona je americkou slúžkou,“ píše na záver Blaha.

Generálna prokuratúra by podľa neho mala spustiť vyšetrovanie, či Zuzana Čaputová nepácha trestný čin vlastizrady.

Expresná nadpráca za DCA
Predseda Strany Smer - SD sa vo svojom najnovšom videu vyjadril k tomu, že prezidentka Zuzana Čaputová expresne rýchlo vyslala do USA ministrov I. Korčoka (SAS) a J. Naďa (OĽaNO), aby podpísali „zradcovskú“ dohodu medzi Slovenskom a USA. Podľa neho... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.

Za cestu generálneho prokurátora do Ruska si už doňho kopol asi každý z koalície, komu sa chcelo.