Milan Mazurek navrhuje...
01 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Na dnešnom rokovaní NR SR odznel návrh Milana Mazureka, pri ktorom sme sa hádam všetci v redakcii dobre zasmiali.

Ale teraz vážne...

Nový bod programu

 

"V parlamente som navrhol, aby sme do programu zaradili nový bod, ktorým by bolo prijatie uznesenia o "založení vládneho útvaru rýchleho nasadenia"," hovorí M. Mazurek. "Členmi tohto útvaru by boli prezidentka, predseda NR SR, premiér, ministri a vládni poslanci. V prípade vyprovokovaného vojenského konfliktu s Ruskou federáciou by bol tento útvar nasadený v bojových operáciách v rámci prvej línie konfliktu."

Treba ísť príkladom

"Považujem za vrcholnú zbabelosť, aby niekto veľkohubými rečami provokoval vojenský konflikt a potom doň posielal umierať niekoho iného! Ak provokujú, musia byť pripravení ísť do prvej línie!" Upozorňuje M. Mazurek a my v redakcii sa predsa len nemôžeme prestať smiať, ako sa všetcí tí "modroknižkári" klepú aj s blatom na ihrisku niekde v prvej línii. Lebo ruku na srdce. To blato na ihrisku bude mať v prípade vojny každý súdny človek.

Sebavedomia po oblaky, úcty ani za krtinec...
Žijeme nezdravú dobu, keď je sebareflexia cudzí pojem, zato ambície kvitnú, ako orgován v máji. Zabúda sa aj na "obyčajnú" slušnosť a úctu voči veku a skúsenostiam. Vyprahnutá sebakritika? "Ako inak si vysvetliť aroganciu juniorského 26 ročného... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.