Laššáková: Prezidentkin výletík je ukážkovým príkladom dvojakého metra (FOTO)
30 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

S Ruskom sa nebavíme, lebo Putin kašle na ľudské práva. S čínou sa nebavíme, lebo potlačuje ľudské práva. Spojené arabské emiráty sú síce učebnicovým príkladom potláčania ľudských práv, no to prezidentke zrejme nevadí! Na dvojaký meter poukazuje vo svojom statuse na sociálnej sieti právnička a publicistka Judita Laššáková. Alebo, žeby tam Čaputová išla na malé školenie?

Prezidentka si to mala dvakrát rozmyslieť

Prezidentka sa v Dubaji stretla s korunným princom Adú Dhabí a úradujúcou hlavou štátu emirátov. A mnohí ju za to kritizujú. "Možno som iba nepostrehla vyjadrenie pani ombudsmanky Pattakyovej, určite ju kritizovala aj ona. Mala by, lebo Spojené arabské emiráty sú učebnicovým príkladom potláčania ľudských práv," upozorňuje Laššáková.

"Niežeby sa mala Európska únia momentálne čím chváliť, ale tento „výletík“ je zase učebnicovým príkladom „dvojakého metra“ s pokrytectvom v hlavnej úlohe. Iba žeby nie...," húta právnička.

Dvojaký meter

Laššáková vo svojom statuse upriamuje pozornosť na to, že Zuzana Čaputová sa vyjadrila, že určite nepôjde do Čínskej ľudovodemokratickej republiky ani pri príležitosti Zimných olympijských hier v Pekingu. Podľa prezidentky by jej návšteva mohla vyznieť ako podpora režimu potlačujúceho ľudské práva.

T. Taraba: Vojenská sila by skončila zničením Európy
Poslanec NRSR a predseda strany Život Tomáš Taraba sa na svojom facebookovom profile predstavil svoju víziu, ako by mohol skončiť spor na Ukrajine. Podľa Tarabu dlhoročná politika Západu voči Rusom spôsobila, že dnes Rusi nemajú už čo stratiť.... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Ján Papuga

"S Ruskou federáciou a s jej prezidentom Putinom sa nebavíme, je to diktátor, ktorý kašle na ľudské práva. S čínou sa nebavíme, potlačuje ľudské práva. Výlet pani prezidentky do Dubaja je potom čo?! Cynik by povedal, že malé školenie ako vylepšiť systém potláčania ľudských práv aj na Slovensku," zamyslela sa Laššáková.

Išlo o malé školenie?

Pani prezidentka už podľa známej právničky spláchla kanálom Ústavného súdu SR petíciu o vypísaní predčasných volieb v SR a prezidentským potrubím pretiekla aj kritika Dohody o obrannej zmluve medzi vládami SR a USA. Pani prezidentka ignorovala výhrady odbornej verejnosti aj pobúreného národa.

AKTUALIZOVANÉ!!! Je to tu! Konvoj slovenských vodičov za mier
Slovensko by malo zažiť to, čo nedávno Kanada. Tam vodiči kamiónov zorganizovali 70 kilometrov dlhý konvoj kamiónov pod názvom "Konvoj za slobodu". Slovenská Únia vodičov zvoláva na svojej fanúšikovskej stránke cez sociálne siete na utorok, deň,... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

"Do emirátov sa možno išla poradiť ako sa vysporiadať s kritikmi svojej práce. Je známe, že ľudskoprávni aktivisti sa v SAE „strácajú“. Škoda, že si neodskočila aj do neďalekej Saudskej Arábie, tam by sa podučila ďalším trikom – Džamal Chášukdží by vedel rozprávať, keby ešte žil," konštatuje.

Na obrázku môže byť 4 ľudia, sediaci ľudia a text, v ktorom sa píše „Judita L.“

Zdroj: FB/JL

Ste s Čaputovej výkonom prezidentskej funkcie spokojní?

Podľa Laššákovej je úplne jedno, ako a kde sa porušujú ľudské práva. Výsledok je vždy rovnaký. "No zjavne nie v očiach našej pani prezidentky. Výletíkom do emirátov ukázala, že jej konanie ovplyvňuje farizejstvo, nie záujem o ochranu ľudských a občianskych práv. Dúfam, že všetci, ktorí ste ju volili, ste s jej výkonom prezidentskej funkcie spokojní!"

O čom sa mlčí? Lekár si posvietil na vakcínu Pfizer. Vyšli najavo mrazivé podrobnosti!
Očkovať sa, či neočkovať experimentálnou vakcínou od Pfizeru zvanou Comirnaty? Je skutočne bezpečná a účinná? V rozhodovaní vám môže pomôcť lekár a psychológ Vratislav Kalenda, ktorý v rozhovore pre české Parlamentní Listy popísal informácie v... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

V závere statusu právnička pridala ešte dva dodatky: "Nechoďte na mňa, prosím, s konšpiračnou teóriou, že si v Dubaji ako predstaviteľka strany PS dohadovala budúcu koaličnú spoluprácu so stranou SaS!"

"Všetci, čo pohoršene dvíhate obočie pri spojení prezidentky s pokrytectvom, poprosím vás, skúste mi vysvetliť „rúškový“ rozdiel na dvoch fotkách. Viete, ja tomu asi dostatočne nerozumiem…," upozornila úplne na záver Laššáková na rozdiel, ktorý si veru málokto na prvý pohľad všimne.

Štát minul milióny za letenky: Komu sa najviac skladáme na výlety?
Takí rozcestovaní aj počas pandémie! Medzi uzatvorenými zmluvami za posledné dni a mesiace pribudlo viacero rámcových dohôd medzi štátnymi orgánmi a sprostredkovateľmi na kúpu leteniek. Dokopy ide o zmluvy za milióny eur! Ktoré destinácie budú... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.