AKTUALIZOVANÉ!!! Je to tu! Konvoj slovenských vodičov za mier
30 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

Slovensko by malo zažiť to, čo nedávno Kanada. Tam vodiči kamiónov zorganizovali 70 kilometrov dlhý konvoj kamiónov pod názvom "Konvoj za slobodu".

Slovenská Únia vodičov zvoláva na svojej fanúšikovskej stránke cez sociálne siete na utorok, deň, keď sa začne v parlamente rokovať o dohode DCA "Konvoj za mier, Československý konvoj za slobodu".

Vzhľadom na nedostatok zdrojov redakcia HD preberá všetky informácie z FB stránky. Už teraz na nej vidieť obrovskú popdporu a obdiv, zároveň spojený so súhlasom k akcii od komentujúcich. Redakcia HD sa pripája k všeobecnej prosbe - zdieľajte! 

Informácia SÚV (Slovenskej únie vodičov)

"Konvoj za mier !!!
Československý konvoj za svobodu !!!"


Slovensky konvoj - návrh trasy!

"2.2.2022

Príjazd do BA pre všetky o 11:00, v čase sú zahrnuté aj prestávky: 
ZÁPADNÁ CESTA: Rožňava-Rimavská Sobota-Levice-Nové Zámky (tu sa pripoja z Komárna)-Dunajská Streda-Bratislava
štart 5:00 
STREDNÁ CESTA: Michalovce-Košice-Poprad-Banská Bystrica (tu sa pripoja z Topoľčian)-Nitra-Bratislava
štart 2:00
VÝCHODNÁ CESTA: Bardejov-Prešov-Spišská Nová Ves-Žilina (tu sa pripoja z Prievidze, Púchova)-Trenčín-Trnava-Bratislava
štart 2:00
ZÁHORÁCKA CESTA: Kúty-Malacky,Stupava-Bratislava
štart 9:00 Tu je možnosť vojsť pri Stupave na diaľnicu a tam urobiť blok i všetkých z CZ a potom na Volkswagen a zablokovať celý vjazd do BA.

Výzva


Potrebujeme z každého uvedeného miesta 1 osobu, ktorá bude kontaktnou pre koordináciu s ostatnými, ktorí sa v danom mieste pripoja

Z komentárov až mrazí

T-inna Aries
Máte u mña podporu na Záhorackej ceste

Eva Nohejlová

Treba sa spojit, Kanada nám ukázala cestu. Máte moju podporu z Brna.

Róbert Dobi

Vodiči, dopravcovia, poľnohospodári! Slovenský ľud sa k Vám pridá, lebo len spolu dokážeme vybojovať našu SLOBODU! Tak ako v Kanade, Austrálii a podobne. Kovidfašizmus a nezodpovedné riadenie nášho štátu a pokus o odovzdanie územia nášho štátu musíme ukončiť skôr, ako bude neskoro!

Miroslava Csizmadiova

Konečne chlapci super

 

AKTUALIZÁCIA

Na Fb stránke Slovenská únia vodičov //SUV// fanúšikovská stránk došlo k záhadným zmenám. Príspevok o konvoji, ako aj koordinačných bodoch bol odstránený. V ďalších vstupoch nastáva čoraz väčší zmätok.

Slovenská únia vodičov // S U V // neskôr píše: "Naše združenie vodičov s názvom Slovenská únia vodičov plne podporuje tento konvoj za mier a slobodné Slovensko bez neodbornej a totalitnej vlády a bez prítomnosti amerických vojakov na Slovensku."

Avšak na inom mieste stránky sa nachádza tento oznam

"Príspevok o konvoji vzbudil mimoriadnu Vašu pozornosť. Videlo ho od rána cca 15 000 ľudí. Po viacerých apeláciách a žiadosť o lepšiu koordináciu s konvojom, sa človek od ktorého prišlo prvé info už viac neozval. Pokúša sa spojiť s ním viac ľudí a tvrdí, že on nič nedal na ten svoj profil hoci to tam ráno bolo. Príspevok bol ako dezinformácia a istý spôsob hejtu odstránený!"

Dezinformácia?

Redakcia HD má odložené reprofoto príspevku z fb stránky Slovenská únia vodičov //SUV//fanúšikovská stránka:

Reprofoto Slovenská únia vodičov | Konvoj

 

Štát minul milióny za letenky: Komu sa najviac skladáme na výlety?
Takí rozcestovaní aj počas pandémie! Medzi uzatvorenými zmluvami za posledné dni a mesiace pribudlo viacero rámcových dohôd medzi štátnymi orgánmi a sprostredkovateľmi na kúpu leteniek. Dokopy ide o zmluvy za milióny eur! Ktoré destinácie budú... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

_______________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.