Prečo Twitter zablokoval účet vynálezcu mRNA vakcíny? (VIDEO)
04 | 01 | 2022 I Ingrid Vrabcová

Twitter zablokoval účet molekulárneho biológa Dr. Roberta Maloneho, ktorý kritizoval očkovaciu kampaň americkej vlády, informuje epochtimes.de.

Twitter pozastavil účet virológa a molekulárneho biológa Dr. Roberta Maloneho. Malone je jedným z vynálezcov vakcíny mRNA a otvoreným kritikom koronových opatrení vlády USA. Na Twitteri ho sledovalo viac ako 500 000 ľudí.

Malone na svojom Substack webe potvrdil, že jeho konto na Twitteri bolo „natrvalo zablokované". „Všetci sme vedeli, že sa to nakoniec stane," - dodal.

Po očkovaní proti koronavírusu: 1 919 úmrtí a približne 200 000 nežiaducich účinkov (Susanne Ausicová)
Komentár Susanne Ausicovej (The Epoch Times) Myokarditída, trombóza, Guillainov-Barrého syndróm. Po očkovaní vakcínou proti COVIDu sa opakovane vyskytujú závažné vedľajšie účinky. Podľa najnovšej bezpečnostnej správy Inštitútu Paula Ehrlicha... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Trafil do čierneho

„Viac ako pol milióna sledovateľov tak bolo v okamihu preč. To znamená, že som sa musel trafiť do povestného terča," – konštatuje Malone a dodal, „znamená to ale tiež, že sme stratili kľúčový nástroj v našom boji proti povinnému očkovaniu detí proti COVIDu-19, a proti korupcii vo vláde a farmapriemysle.“

Malone odkázal svojich sympatizantov na svoju stránku Substack.

Twitter so sídlom v San Franciscu zatiaľ verejne nevysvetlil, prečo pozastavil Maloneov účet. Neurobil tak ani na dopyt redakcie The Epoch Times.

V Izraeli čoraz viac ľudí odmieta geneticky modifikovaný „booster“...  a ako sa z očkovaných stávajú neočkovaní
Komentár Peter F. Mayer Na mieste je otázka, či očkovanie vôbec funguje. Protesty sa stupňujú. Zdá sa, že Omikron sa teraz používa ako zámienka na zakrytie skutočnosti, že prípravky genetického inžinierstva schválené v EÚ nikdy nepriniesli to, čo... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Zavádzajúce informácie o korone

Twitter Malonea teraz nevaroval, že mu zablokuje účet. Vlani už dostal niekoľko oznámení, že bola podaná sťažnosť na nejaký príspevok. Vtedy však neboli prijaté žiadne opatrenia. Tentoraz ale žiadne varovanie neprišlo, dodal molekulárny biológ.

V rozhovore pre Epoch Times ešte v roku 2021 Malone uviedol, že prirodzená imunita po nákaze koronavírusom je lepšia ako imunita, ktorá vzniká po očkovaní proti COVIDu-19.

Ľudia sa dozvedeli, že prirodzená imunita ich pred vírusom dostatočne nechráni. V USA sa im hovorilo, aby sa dali zaočkovať dvakrát, aj keď už prešli koronavírusom. Tvrdilo sa im, že toto očkovanie im poskytne širokú a trvalú ochranu, a že po ňom nebudú môcť vírusom nakaziť svojich starších príbuzných, povedal Malone v rozhovore, ktorý bol uverejnený ešte vlani v septembri.

Ako si IT magnát „kúpil" verejnú mienku: Médiá a vedci tancujú, ako im Bill Gates píska 
Podľa prieskumu amerického mediálneho portálu MintPress Bill Gates „investoval" prostredníctvom svojej nadácie takmer 320 miliónov amerických dolárov do „produkovania“ názorov vo svoj prospech, píše rakúsky Wochenblick. Peniaze údajne prúdili do... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Kritici tvrdia, že Twitter porušuje americkú ústavu

Twitter už niekoľkokrát zablokoval účty známych osobností, napríklad bývalého prezidenta USA Donalda Trumpa. To vyvolalo kritiku zo strany zástancov slobody prejavu a republikánov.

Alex Berenson, prominentný kritik koronových opatrení a bývalý reportér denníka The New York Times, podal začiatkom decembra žalobu na Twitter, pretože jeho účet bol pozastavený už niekoľko mesiacov predtým.

Podľa Berensona, ktorý prevádzkuje aj stránku Substack, je trvalé zablokovanie jeho účtu na Twitteri porušením prvého dodatku ústavy USA, ako aj kalifornských zákonov.

EÚ v krízovom režime – obzretie za rokom 2021
Červené čiary, byrokracia a čierne listiny. Krízové rokovania a kompromisy. V roku 2021 došlo v EÚ k viacerým patovým situáciám, bilancuje de.euronews.com. Tu je stručné zhrnutie, ktoré začína vo Veľkej Británii. Problematický brexit Rok sa... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

„Twitter je služba na posielanie správ. Kalifornský zákon upravuje pôsobenie takýchto služieb. Twitter musí akceptovať tweety. Podľa prvého dodatku americkej ústavy ich nemôže odmietnuť len preto, že s nimi nesúhlasí," – zdôraznil Alex Berenson, dodáva epochtimes.de.

(Medzititulky red. HD.)

2022: Quo vadis Európa? (VIDEO)
Rok 2021 bol poznačený pandémiou, lockdownami, krízami, strachom a protestmi, bilancuje de.euronews.com. Čo bude rozhodovať o vývoji v roku 2022? Európa chce mať vo svete väčšiu váhu, ale vnútorne bojuje s vnútornými konfliktmi a migračnou... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.