Otvorený list nemeckých lekárov proti povinnému očkovaniu a za ukončenie politiky paniky
23 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

„Darček“ pre nového nemeckého kancelára. 380 lekárov sa podpísalo pod otvorený list Olafovi Scholzovi a poslancom Bundestagu. Vyslovili sa v ňom za slobodu v očkovaní a ukončenie politiky paniky, ktorá sa riadi lobistickými záujmami. Informujú o tom v komentári The Epoch Times.

V otvorenom liste adresovanom novému nemeckému kancelárovi Olafovi Scholzovi a poslancom Bundestagu 380 lekárov žiada okamžité zastavenie vylučovania a obmedzovania neočkovaných detí a mladých ľudí zo spoločenského života.

Pediater Steffen Rabe: „Deti nepotrebujú očkovanie proti COVIDu“
Na základe odporúčania Stálej očkovacej komisie (Stiko) sa v Nemecku naplno spustilo očkovanie detí vo veku od 5 rokov. Komisia sa ale nevyslovila za plošné očkovanie detí. Všíma si to v komentári Susanne Ausicová v The Epoch Times. Uvedené... Čítať ďalej
22 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Diskriminácia neočkovaných

Ako píšu lekári, musí sa skončiť diskriminácia neočkovaných a nerovnaké zaobchádzanie s očkovanými a neočkovanými vo verejnom živote, v práci, v školách a škôlkach.

Podpísaní lekári tiež požadujú pravdivé informácie o očkovaní. Žiadajú ukončenie jednostranných informácií o očkovaní, ktoré zľahčujú možné škody.

Vedci sa bránia útokom a manipulácii s ich názormi. Veda musí byť slobodná!
Komentár The Epoch Times Kvôli rastúcemu napätiu a umelo vyrábanej nevraživosti voči vedcom sa významní výskumní pracovníci cítia byť ohrození. Hovoria o manipuláciou s ich mienkou a negatívnym ovplyvňovaním verejnej diskusie. Demokracia má vážny... Čítať ďalej
21 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Nútenie obyvateľstva k očkovaniu by sa podľa lekárov malo skončiť. Od politikov očakávajú, že sa vrátia k neutralite namiesto toho, aby pokračovali v panickej politike ovplyvnenej lobistami, v ktorej sa vedecké fakty zámerne ignorujú a pošliapavajú sa základné liberálno-demokratické hodnoty.

Riziká nežiadúcich neskorších účinkov

Lekári tiež varujú pred zatiaľ neznámymi rizikami nežiaducich neskorých účinkov. Varovanie zachádza tak ďaleko, že lekári neodporúčajú očkovanie mladým a zdravým ľuďom - najmä zdravým deťom a dospievajúcim. Dôvodom je riziko závažných vedľajších účinkov a dlhodobých následkov, ktoré výrazne prevyšujú akýkoľvek možný prínos.

Hon na čarodejnice: „Vyhadzov“ za odmietnutie podriadiť sa koronovej diktatúre
Komentár Wochenblick Uznávaný profesor viedenskej Lekárskej univerzity a špičkový lekár ostro kritizoval šéfa Rakúskej lekárskej komory. Ten hrozí výpoveďami neočkovaných lekárov. Profesor viedenskej Lekárskej univerzity Dr. Andreas Sönnichsen... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Na druhej strane, lekári nevidia deklarovanú ochranu ostatných ľudí pred ochorením COVID prostredníctvom očkovania a odvolávajú sa aj na vysoký počet chorých očkovaných.

Okrem toho uvádzaný rozdiel v nákazlivosti medzi očkovanými a neočkovanými osobami je nedôveryhodný. Lekári tiež dospeli k záveru, že očkovanie tých, ktorí ochorenie už prekonali, nemá vedecký ani epidemiologický zmysel.

Vládna elita „pribrzďuje“. Odvráti sa povinné očkovanie na pracovisku?
Komentár Wochenblick Zdá sa, že varovné štrajky a mohutné demonštrácie v Rakúsku konečne zapôsobili a priniesli prvé ovocie. Povinné očkovanie v systéme zdravotníctva by malo totiž zničujúce dôsledky. O prácu by prišli stovky neočkovaných... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Otvorený list lekárov bol okrem iného uverejnený na internetovej stránke bývalej poslankyne CDU a bývalej občianskej aktivistky Very Lengsfeldovej a zaslali ho aj spolkovému ministrovi zdravotníctva Karlovi Lauterbachovi, ministrom zdravotníctva spolkových krajín, ako aj stranám v Bundestagu, Nemeckej etickej rade, Spolkovej lekárskej komore a Spolkovému združeniu lekárov povinného zdravotného poistenia. Kópie boli rozoslané aj médiám.

Vlna protestu proti povinnému očkovaniu: Ostrý otvorený list zdravotnej sestry
Názor Wochenblick Napriek všetkým sľubom počas volebnej kampane sa teraz v Nemecku uvažuje o zavedení povinného očkovania. Zatiaľ je otvorené, či je plošné povinné očkovanie v súlade s ústavou, alebo sa bude týkať len určitých profesijných skupín.... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.