Vládna elita „pribrzďuje“. Odvráti sa povinné očkovanie na pracovisku?
20 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Wochenblick

Zdá sa, že varovné štrajky a mohutné demonštrácie v Rakúsku konečne zapôsobili a priniesli prvé ovocie. Povinné očkovanie v systéme zdravotníctva by malo totiž zničujúce dôsledky. O prácu by prišli stovky neočkovaných zdravotníkov.

Po rakúskom spolkovom kancelárovi Karlovi Nehammerovi teraz „pribrzďuje“ aj minister práce Martin Kocher. Zatiaľ čo pred niekoľkými mesiacmi ešte avizoval, že neočkovaní prídu o dávky v nezamestnanosti zo Servisu trhu práce (AMS), teraz už prehodil výhybku. Vylúčil povinné očkovanie na pracovisku. Je tak čoraz jasnejšie, že koronový režim musí zaradiť spiatočku kvôli masívnej vlne protestov. Elita to vie: Ak sa protesty príliš rozrastú, môže byť zosadená z trónu.

Rakúski lekári sa búria proti diktátu: Umlčať sa nedáme! NIE nútenému očkovaniu!
Lekári z celej krajiny v otvorenom liste pranierujú diktátorské maniere šéfa Komory lekárov a žiadajú jeho odstúpenie. Upozornil na to časopis Wochenblick. Predseda Komory rakúskych lekárov Thomas Szekeres nemá zľutovanie. Ak bude po jeho, lekári... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Zábava vládnym špičiek v čase lockdownu

Minister práce Martin Kocher sa nedávno zúčastnil na neslávne známom galavečere Licht ins Dunkel  (Svetlo do tmy).  Stretla sa tu politická elita, ktorá sa pred očami televíznych divákov zabávala bez rešpektovania pandemických opatrení, zatiaľ čo Rakúšania boli v čase lockdownu „uväznení“ doma. To vyvolalo vlnu pobúrenia.

Na galavečere rakúskej televízie sa „blysol“ práve minister Kocher. Mal smolu, keďže v momente, keď fotil „pozadie“ Karoline Edtstadlerovej, ho snímala kamera ORF. Jeho správanie vyvolalo hnev a rozhorčenie ľudí, najmä v situácii, keď dramaticky rastú čísla nezamestnaných. Pieseň „Life is Life“, ktorá sa niesla celým galavečerom, sa medzičasom stala protestným songom. Ten sprevádza demonštrácie Rakúšanov za slobodu.

Militarizácia logistiky očkovania plánovaná podľa Billa Gatesa? (Achim Baumann) (VIDEO)
Komentár Achima Baumanna (Wochenblick) Až 5 miliónom Rakúšanov hrozia pokuty za neuposlúchnutie „rozkazu“ nechať sa povinne zaočkovať Už niekoľko mesiacov sa v Rakúsku, Nemecku, ale aj vo Švajčiarsku zvyšuje agresívna propaganda proti ľuďom,... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Varovné štrajky a demonštrácie zjavne zapôsobili

Minister práce sa po škandalóznej zábave na podujatí v ORF napokon nechal počuť, že povinné očkovanie na pracovisku nebude.  To sa však stretlo s nevôľou sociálnych partnerov. Odborová centrála a Komora práce zasypali vládu kritikou a tvrdia, že to prehnala.

Odkedy sa však vláda zaujíma o sociálnych partnerov alebo právne zásady? - pýta sa Wochenblick. Len nedávno minister Kocher hrozil, že zruší dávky v nezamestnanosti pre nezaočkovaných.

Za masové očkovanie v čase pandémie zaplatíme vysokú cenu (Geert Vanden Bossche)
Názor Geerta Vandena Bosschea (The Epoch Times) Masové očkovanie proti koronavírusu v čase pandémie spôsobí globálnu katastrofu „epických rozmerov" Jeden z popredných svetových virológov a veľký zástanca očkovacích látok bije na poplach. Geert... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Náhle "prehodnotenie" môže mať v skutočnosti iné príčiny, ako sa tvrdí. Vďaka masovým demonštráciám a rozsiahlym výstražným štrajkom si minister zjavne uvedomil,  že len tak nemožno vylúčiť neočkovaných zo spoločnosti. Tisíce ľudí ukázali, že ich je priveľa, a že bez nich to jednoducho nejde.

Povinné očkovanie v systéme zdravotníctva by malo zničujúce dôsledky

Nie je však  úplne isté, či povinné očkovanie pre špeciálne profesie aj tak nepríde. Často spomínaným kandidátom boli doteraz vždy zdravotníci. Viac ako 30 percent zdravotníckeho personálu sa stále odmieta dať zaočkovať. Ak by museli odísť, hrozí kolaps zdravotníctva.

(Medzititulky red. HD.)

„Obavy z povinného očkovania odrážajú pocit, že štát zachádza priďaleko" (Frauke Rostalski)
Názor Frauke Rostalski (The Epoch Times) Kolínska profesorka práva Frauke Rostalski, členka nemeckej Rady pre etiku, sa postavila proti celoplošnému povinnému očkovania. Podľa nemeckej profesorky je celoplošné povinné očkovanie proti koronavírusu... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.