Hon na čarodejnice: „Vyhadzov“ za odmietnutie podriadiť sa koronovej diktatúre
20 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Wochenblick

Uznávaný profesor viedenskej Lekárskej univerzity a špičkový lekár ostro kritizoval šéfa Rakúskej lekárskej komory. Ten hrozí výpoveďami neočkovaných lekárov.

Profesor viedenskej Lekárskej univerzity Dr. Andreas Sönnichsen je známy ako fundovaný kritik koronovej politiky rakúskych vládnych špičiek. Nedávno označil predsedu Rakúskej lekárskej komory (ÖÄK) Thomasa Szekeresa za „neprijateľného“ na tomto vedúcom poste.

Vlna protestu proti povinnému očkovaniu: Ostrý otvorený list zdravotnej sestry
Názor Wochenblick Napriek všetkým sľubom počas volebnej kampane sa teraz v Nemecku uvažuje o zavedení povinného očkovania. Zatiaľ je otvorené, či je plošné povinné očkovanie v súlade s ústavou, alebo sa bude týkať len určitých profesijných skupín.... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

„Vyhadzov“ za kritiku

Šéf komory už predtým totiž vyhlásil, že každého lekára, ktorý bude odporovať jeho covidovej línii, postaví pred disciplinárnu komisiu. Niektorí kritickí lekári už prišli o licenciu, pretože sa odmietli tomu podriadiť. Profesor Sönnichsen dostal výpoveď z Lekárskej univerzity a s okamžitou platnosťou bol uvoľnený zo služby.

Takto bezohľadný koronový režim zaobchádza s kritikmi, dodáva Wochenblick. Dostanú jednoducho „padáka“. Profesor Sönnichsen je ostrým kritikom prehnaných koronových opatrení, ako aj očkovania vakcínami genetického inžinierstva.

Rakúski lekári sa búria proti diktátu: Umlčať sa nedáme! NIE nútenému očkovaniu!
Lekári z celej krajiny v otvorenom liste pranierujú diktátorské maniere šéfa Komory lekárov a žiadajú jeho odstúpenie. Upozornil na to časopis Wochenblick. Predseda Komory rakúskych lekárov Thomas Szekeres nemá zľutovanie. Ak bude po jeho, lekári... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Šéf Lekárskej komory je „neprijateľný“

Profesor Sönnichsen nedávno v otvorenom liste adresovanom predsedovi Rakúskej lekárskej komory Szekeresovi uviedol veľa dôvodov proti vakcínam, medzi nimi aj závažné vedľajšie účinky. Podľa neho ide o „najväčší lekársky škandál všetkých čias", a tiež zdôraznil, že väčšina pacientov na jednotkách intenzívnej starostlivosti je zaočkovaných.

Viedenská Lekárska univerzita sa už predtým niekoľkokrát dištancovala od Sönnichsenových vyhlásení a pohrozila právnymi krokmi. Rozhodujúcim faktorom vraj bolo, že profesor údajne niekoľkokrát porušil interné protikoronové pravidlá. Údajne tiež vyzval študentov, aby ich ignorovali.

Militarizácia logistiky očkovania plánovaná podľa Billa Gatesa? (Achim Baumann) (VIDEO)
Komentár Achima Baumanna (Wochenblick) Až 5 miliónom Rakúšanov hrozia pokuty za neuposlúchnutie „rozkazu“ nechať sa povinne zaočkovať Už niekoľko mesiacov sa v Rakúsku, Nemecku, ale aj vo Švajčiarsku zvyšuje agresívna propaganda proti ľuďom,... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ešte v júni sa Wochenblick profesora opýtal, či sa nebojí takto ísť proti svojmu zamestnávateľovi. Vtedy s úsmevom vysvetlil, že sa neobáva prípadného „odsúdenia“ Lekárskou komorou. Bol presvedčený, že koná správne, a preto sa nenechal odradiť od svojej hlasnej kritiky. Zdraví ľudia musia byť plne informovaní o možných rizikách.

V októbri mu disciplinárna rada viedenskej Lekárskej komory uložila pokutu 5 000 eur za jeho kritické vyjadrenia o koronových opatreniach a ich užitočnosti. Jeho sťažnosť na Viedenskom správnom súde bola úspešná a súd mu dal za pravdu.

Hon na čarodejnice

Aj Rakúska zdravotná poisťovňa organizuje hon na čarodejnice - proti kritickým lekárom s odlišnými názormi. Tí, ktorí spochybňujú vakcíny, majú prísť o zmluvu so zdravotnou poisťovňou, dodáva Wochenblick.

(Medzititulky red. HD.)

Za masové očkovanie v čase pandémie zaplatíme vysokú cenu (Geert Vanden Bossche)
Názor Geerta Vandena Bosschea (The Epoch Times) Masové očkovanie proti koronavírusu v čase pandémie spôsobí globálnu katastrofu „epických rozmerov" Jeden z popredných svetových virológov a veľký zástanca očkovacích látok bije na poplach. Geert... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.