Vlna protestu proti povinnému očkovaniu: Ostrý otvorený list zdravotnej sestry
18 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Názor Wochenblick

Napriek všetkým sľubom počas volebnej kampane sa teraz v Nemecku uvažuje o zavedení povinného očkovania. Zatiaľ je otvorené, či je plošné povinné očkovanie v súlade s ústavou, alebo sa bude týkať len určitých profesijných skupín. Jedno je však isté, zdvihla sa proti tomu vlna odporu. Proti takýmto plánom sa na barikády postavili najmä zdravotníci. Rakúsky Wochenblick uverejnil otvorený list detskej zdravotnej sestry, ktorý adresovala priamo nemeckému spolkovému kacelárovi Olafovi Scholzovi.

Sú pod obrovským tlakom politikov a médií

Zdravotníci v Nemecku sú pod obrovským tlakom politikov a médií. Hoci sú v prvej línii a najlepšie vedia, čo je skutočne potrebné, nikto ich nepočúva. Mnohí z nich zúfalo píšu otvorené listy politikom, aby sa ich zastali. Ako napríklad detská zdravotná sestra, ktorá pracovala v nemocnici takmer 45 rokov. Už má toho dosť! A dôvod? Povinné očkovanie môže situáciu v zdravotníctve len zhoršiť.

Za katastrofálny stav v zdravotníctve nesú zodpovednosť politici. Tí roky neurobili vôbec nič a len sa prizerajú nedostatku zamestnancov v zdravotníctve.

Ako „udrie“ povinné očkovanie na spoločnosť? (Jennifer Fraczeková)
Názor Jennifer Fraczekovej (GMX) Teraz, keď sa za povinné očkovanie vyslovil aj dezignovaný nemecký kancelár Olaf Scholz, je veľmi pravdepodobné, že k nemu dôjde. Odborníci predpokladajú, že by to mohlo zradikalizovať tvrdé jadro odporcov... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Zdravotná sestra adresovala otvorený list priamo nemeckému spolkovému kancelárovi Olafovi Scholzovi. Pripomína mu predvolebný sľub, že k žiadnemu povinnému očkovaniu v krajine nedôjde.

A tu je otvorený list zdravotnej sestry v plnom znení:

Vážený pán kancelár Scholz,

prikladám svoje osvedčenie o tom, že som detská zdravotná sestra, pretože by ste ho určite chceli vidieť.

V nemocničnej zdravotnej starostlivosti pracujem už takmer 45 rokov a som zdravotná sestra srdcom a dušou. Za všetky tie roky sa nikto nezaujímal o to, či som zaočkovaná, alebo nie.  Som presvedčená zástankyňa očkovania a už som motivovala mnohých kolegov, aby sa každý rok dali zaočkovať proti chrípke.

Absolvovala som všetky možné očkovania od tuberkulózy po hepatitídu a besnotu, a ďalšie. Dostanem za to nejaké bonusové body?! Sú tieto očkovania také nedôležité?

Nezrušiteľná abonentka na očkovanie. Trestami sa zbavujú kritikov vlády !
Názor Juliana Schernthanera (Wochenblick) Obavy z povinného očkovania sa stupňujú Pred niekoľkými dňami sa médiami a sociálnymi sieťami začal šíriť hrubý návrh pokút až do výšky 7 200 eur alebo dokonca trest odňatia slobody ako trest pre... Čítať ďalej
05 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Čoraz viac očkovaných ľudí je chorých

Dovoľte mi, prosím, aby som pridala niečo zo svojich skúseností. Poznám okolnosti nedostatku sestier, ktorý je väčší, ako sa prezentuje navonok. Viem aj to, prečo máme „nedostatok lôžok na intenzívnej starostlivosti"... Teraz už aj vidím, že narastá počet veľmi chorých pacientov. Anamnéza sa vždy robí s očkovacím statusom.  Je to šokujúce. Dvakrát očkovaní, prípadne dostali už aj booster? Prečo to zodpovední neberú na vedomie?

Povinné očkovanie cez šikanu, pokuty a väzenie  (Kornelia Kirchwegerová)
Komentár Kornelie Kirchwegerovej Padajú posledné zábrany rakúskej tyrkysovo-zelenej vlády Vládni prisluhovači teraz považujú svojich kritikov - a najmä tú časť ľudí, ktorí sa nechcú zúčastniť na ich očkovacom experimente - za väčšiu hrozbu ako... Čítať ďalej
03 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Nemocničný personál nie je príčinou pandémie

Viem tiež, aké náročné je za daných podmienok uspokojivo sa starať o pacientov, byť pod obrovským časovým tlakom a pracovať každý deň nadčas. Stúpa aj chorobnosť v ošetrovateľstve! Prečo?

Za celé tie roky sa nikto nezaujímal o to, či som prišla do kontaktu s MRSA, MRE, tuberkulózou, norovírusom atď. a mohla som ich prípadne preniesť na iných pacientov. Nie, nič sa nestalo, pretože sa držíme svojich prísnych hygienických zásad. Takto sa ošetrovateľský personál vysporiada s koronavírusom. Nie, nie sme príčinou pandémie, inak by to mainstreamové médiá už nemilosrdne využili.

Takto nebezpečné je detské a doplnkové očkovanie (Geert Vanden Bossche)
Názor Geerta Vandena Bosscha (Wochenblick) Špičkový virológ, ktorý pracoval na vývoji vakcín pre Nadáciu Billa a Melindy Gatesovcov, spôsobil na jar senzáciu. V tom čase varoval pred možným vznikom nových mutácií odolných voči vakcínam v dôsledku... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Najprv ste nám tlieskali, teraz „vyhadzov“

Prečo sa nehlási, keď pozitívne testovaný a očkovaný pacient nakazí očkovanú sestru? Aj to je realita! Ak je infekcia koronavírusom taká nebezpečná (mám pred touto chorobou veľký rešpekt),  ako je ochránený zdravotný personál? Prečo by mala byť prepustená zdravotná sestra, ktorá bola počas celého obdobia koronavírusu zdravá a bez vakcín? Najprv ste nám tlieskali a potom „vyhadzov“?! Prečo?

Dám sa zaočkovať hneď, ako bude na trhu riadne schválená a riadne otestovaná konvenčná vakcína! Ale nenechám sa zaočkovať len podmienečne schválenou mRNA vakcínou.

Chcela by som Vás požiadať, aby ste pri očkovaní ponúkli osvedčenú vakcínu, a nie mRNA vakcínovú terapiu, skôr, než prídete o vysokokvalifikovaný personál.

Škody idú na úkor pacientov a starostlivosti o nich, ktorá si už aj tak vyžaduje veľa úsilia a odhodlania.

Voľby ste vyhrali aj vďaka sľubu:

"Nebude žiadne povinné očkovanie"

Stojte si za svojím slovom!

Vráťte nám dôveru v politikov!

Zdravotná sestra Petra

(Medzititulky red. HD.)

WHO - deti zatiaľ neočkovať ! (Klaus Samhaber)
Komentár Klausa Samhabera (Wochenblick) Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) hovorí priamo a jasne: Nie, neočkujte! Neexistujú dôkazy o prospešnosti očkovania proti COVIDu-19 pre osoby mladšie ako 18 rokov. Na oficiálnej stránke WHO si možno... Čítať ďalej
30 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.