TOTO je psychologická vojna koronovej diktatúry – TAKTO funguje koncepcia psychického týrania (VIDEO)
24 | 11 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Americký psychológ Albert Biderman v schéme nátlaku zobrazuje systematiku „psychologického týrania“. Stretávame sa s ňou desivým spôsobom prostredníctvom celosvetového uplatňovania donucovacích opatrení koronadiktatúry, píše rakúsky Wochenblick.

Elity vedú psychovojnu proti ľuďom! Ide o pôvodne čínske a kórejské metódy „mučenia“, ktoré sa používali na amerických vojakoch v kórejskej vojne. Americký psychológ Albert Biderman analyzoval „trestajúce postupy“ voči vojakom a na základe toho vytvoril schému.

Podobnosť čisto náhodná?

Takto funguje psychické týranie – schéma Bidermana:

1. izolácia

2. monopolizácia vnímania

3. vyvolané vyčerpanie a oslabenie

4. hrozby negatívnych dôsledkov, trestov a násilia v prípade nedodržiavania pravidiel

5. príležitostné ústupky

6. poníženie a degradácia

7. spôsobuje závislosť obete od páchateľa

Očkovanie Pfizerom: 357 vedľajších účinkov u 200 000 francúzskych vojakov... a trest za odmietnutie vakcíny (VIDEO)
Po očkovaní vakcínou proti COVIDu-19 sa u desiatok príslušníkov armády vo Francúzsku vyskytli vážne zdravotné problémy, píše epochtimes.de. Francúzska armáda sa obáva početných vedľajších účinkov po očkovaní vakcínou proti... Čítať ďalej
13 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Stačí dosadiť rovnicu

Začínajú izoláciou („sociálny dištanc"), monopolizáciou vnímania („overovatelia faktov", rozdelenie na „dobré" a „zlé" informácie), vyvolaným vyčerpaním a oslabením (vakcíny proti korone poškodzujú imunitný systém), hrozbami trestov a násilia za nedodržanie (tvrdé tresty za porušenie covidových opatrení), príležitostnými ústupkami (uvoľnenie „uzamknutia“ v lete, občasné upustenie od požiadavky povinného nosenia rúška...), ponižovanie a degradácia (povinné testovanie, zavádzanie fyzických zákrokov, mediálne pranierovanie, šikanovanie detí v školách...), závislosť obete od páchateľa (už sa nesmieme slobodne pohybovať, ani podnikať...)

Katastrofa v Rakúsku V salzburských nemocniciach sa vytvárajú triediace tímy. Liečba nebude zaručená všetkým (!)
Vzhľadom na dramatickú situáciu s koronavírusom na jednotkách intenzívnej starostlivosti sa v salzburských nemocniciach v Rakúsku vytvárajú triediace tímy a prechádza sa na triáž. Liečbu všetkým pacientom tak už nebudú môcť garantovať, píše Der... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Koronadiktatúra sa riadi „koncepciou týrania“

V roku 1973 Amnesty International zistila, že Bidermanova schéma nátlaku obsahuje univerzálne nástroje týrania a nátlaku. Dnes koronadiktatúra „úspešne“ používa Bidermanovu koncepciu, a to v pomere 1:1.

Globálne koronové opatrenia sú totožné s nástrojmi „týrania“ z tejto schémy, dodáva rakúsky Wochenblick.

(Medzititulky red. HD.)

Farmafirmy dosahujú na vakcínach zisk 1 000 dolárov za ZA SEKUNDU
Farmaceutické spoločnosti Biontech, Pfizer a Moderna dosahujú podľa prieskumu globálnej aliancie pre vakcíny zisk 1 000 dolárov (necelých 880 eur) každú jednu sekundu na svojich vakcínach proti koronavírusu, informuje epochtimes.de K takémuto... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!