Očkovanie Pfizerom: 357 vedľajších účinkov u 200 000 francúzskych vojakov... a trest za odmietnutie vakcíny (VIDEO)
13 | 11 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Po očkovaní vakcínou proti COVIDu-19 sa u desiatok príslušníkov armády vo Francúzsku vyskytli vážne zdravotné problémy, píše epochtimes.de.

Francúzska armáda sa obáva početných vedľajších účinkov po očkovaní vakcínou proti koronavírusu.

Celkovo 357 vedľajších účinkov u 200 000 vojakov

Podľa združenia "Gendarmes libres", ktoré sa zasadzuje proti povinnému očkovaniu vojenského personálu a zamestnancov orgánov činných v trestnom konaní, vojenskí lekári zaznamenali 357 nežiaducich účinkov u približne 200 000 vojakov, ktorí dostali aspoň jednu dávku vakcíny - 40 z nich bolo závažných, čo znamená, že boli buď život ohrozujúce, alebo dokonca smrteľné.

Podľa bývalého dôstojníka Alexandre Juving-Bruneta môžu byť tieto čísla podhodnotené. „Nepoznáme skutočné počty vedľajších účinkov, pretože nie všetky sú hlásené. V prípade civilného obyvateľstva by tento počet mohol byť 10- až 20-krát vyšší," - povedal Juving-Brunet.

Podľa týchto údajov 343 z celkových 357 prípadov spôsobila vakcína spoločnosti Pfizer.

Lôžko s umelou pľúcnou ventiláciou len po protekcii!
Chorvátski lekári sú zúfalí. Zdravotnícky systém v krajine je podľa nich na pokraji kolapsu, informuje nemecký Der Spiegel. Vzhľadom na vysoký počet pacientov s COVIDom sú kliniky v Chorvátsku maximálne preťažené. Bez zveličovania možno povedať,... Čítať ďalej
02 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Trest za odmietnutie vakcíny

Neočkovaným príslušníkom francúzskej armády hrozia sankcie, napríklad prepustenie z armády.

„Vojaci, ktorých poznám, hovoria, že sa s ničím podobným ešte nestretli. Ak odmietnu vakcínu, znamená to, že odmietajú priamy príkaz," - hovorí Alexandre Juving Brunet.

Príkazy v rozpore so zákonom?

Vojenské velenie sa riadi príkazmi francúzskej vlády. Tieto príkazy však môžu byť dokonca v rozpore so zákonom.

„Existuje zákon, ktorý zakazuje, aby boli ozbrojené sily očkované naraz v tom istom roku. Ide o bezpečnostné opatrenie, aby vojaci nemali súčasne vedľajšie účinky. Tento zákon sa nedodržiava. Na vojakov sa zároveň vyvíja tlak, aby sa dali zaočkovať. To by mohlo ovplyvniť operačnú schopnosť armády," - vysvetľuje bývalý dôstojník.

Roztržka kvôli údajnej Macronovej SMS austrálskemu premiérovi
V súvislosti s krachom dohody o ponorkách medzi Francúzskom a Austráliou sa na verejnosť dostala SMS, ktorú údajne poslal Macron austrálskemu premiérovi. Únik informácií vyvolalo veľké rozhorčenie, píše nemecký Der Spiegel. Nové problémy v spore... Čítať ďalej
03 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Podobné prípady aj v USA

Minulý týždeň armádna chirurgička z Alabamy oznámila prípady srdcových zápalov vo svojej jednotke. Na vypočutí na Kapitole povedala, že vojenskí velitelia ignorovali jej varovania týkajúce sa očkovania, dodáva epochtimes.de.

(Medzititulky red. HD.)

Scenára sociálnej biedy sa vďaka COVIDU už možno ani nedožijeme
Sociálne siete tú plné zaručených politických „návodov“ na to, ako sa dajú poľahky zlikvidovať drobní podnikatelia. Na jeden z nich vo svojom statuse poukazuje Juraj Mesík. Ako píše, nie je ešte ani polovica novembra a „koleso inflácie sa v Európe... Čítať ďalej
10 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová