Radačovský: Pán Zurian, žiadne obavy, veď generálovi Lučanskému sa v podstate nič nestalo
15 | 10 | 2021 I Petra Demková

Europoslanec reaguje na správy o tom, že bývalý šéf NAKA sa bojí, že dopadne ako M. Lučanský. S veľkou dávkou irónie Radačovský napísal, že Lučanskému sa vlastne nič nestalo. Upozornil, že vyšetrovanie smrti generála ukončení nie je, akokoľvek sa ministerka spravodlivosti a liberálni novinári snažia navodiť dojem, že je už všetko jasné.



Zurian sa ukrýva a bojí o život

Bývalý sudca začína svoj príspevok na sociálnej sieti tým, čo sa dočítal v tlači. „Na PLUS 7 dní som si dnes ráno prečítal článok ‘Exšéf NAKA Zurian sa ukrýva v rusky hovoriacej krajine: Nechcem dopadnúť ako Lučanský’. Dozvedel som sa tiež o obavách pána Zuriana o svoj život,“ uvádza do deja europoslanec.
Lučanskému sa v podstate nič nestalo

Pre Zuriana má Radačovský odkaz: „Pán Zurian, žiadne obavy, veď generálovi Lučanskému sa v podstate nič nestalo. Prechádzal sa po cele, pošmykol sa o papuču a doráňal sa tak, že musel byť urgentne prevezený do vojenskej nemocnice v Ružomberku, kde sa s ním absolútne náhodou prevrátil invalidný vozík a keď toho nebolo dosť, tak v podstate o niekoľko dní sa udusil na teplákovej bunde. Ešte medzitým si spôsobil niekoľko tých škrabancov a pomliaždenín,“ píše s veľkou dávkou sarkazmu Radačovský.

„Samozrejme, to, čo som vyššie uviedol, je žart. Síce krutý žart a možno z mojej strany neetický, ale predsa len žart, lepšie povedané, výsmech,“ upozornil europoslanec.

Valí sa na Slovensko Armageddon? Bude tak zle, ako ešte nikdy nebolo, obáva sa Laššáková
Slovenský priemysel sa rastúcimi cenami energií dostáva na kolená. Nielen to. Na kolená padajú aj ľudia, ktorí nezvládajú rast cien prakticky všetkého. Slovač síce nikdy nebola bohatá, no teraz celkom rýchlo skĺzava do poriadnej... Čítať ďalej
15 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Politická vyšetrovacia komisia predviedla výsmech

Europoslanec a zakladateľ strany Patriot chcel poukázať na to, čo sa na Slovensku deje už celé mesiace. „Takýto ‘žart’ a výsmech verejne prezentovala tzv. politická vyšetrovacia komisia, zriadená ministerkou spravodlivosti. Táto komisia v podstate za niekoľko týždňov za výraznej podpory provládnych liberálnych médií dokázala bez pochybností konštatovať, že generál Lučanský si všetky poranenia spôsobil sám, lebo sa potkol o papuču a potom spáchal samovraždu.

‘Neskutočne’ šikovní, profesionálne erudovaní poslanci, ich ‘nesmierne’ forenzné skúsenosti a perfektný vláde a liberálnym médiám lahodiaci záver. Bravó! A naviac, ‘perfektný’ záver p. europoslanca Bilčíka, ktorý pred celou Európou prostredníctvom svojho postu europoslanca informoval Európsku úniu a ešte s tým aj oboznámil TASR, že tomu tak skutočne bolo a nezabudol ako úhlavného nepriateľa tohto tvrdenia označiť mňa ako europoslanca, pretože ja podľa neho získavam cez tento prípad politický profit,“ pripomenul bývalý sudca.

„Mne nestojí za to, aby som o takomto podlom a bezpochyby hnusnom útoku na moju osobu s pánom poslancom ani len rozprával. Takýmto podlým a nekorektným útokom sa pre mňa stal nikto a nič,“ vysvetľuje Miroslav Radačovský.

"Milan ťa už čaká. Teší sa na teba," našiel vo výhražnom liste Zurian, ktorý sa ukrýva
Bývalý šéf Národnej kriminálnej agentúry (NAKA), Branislav Zurian sa musí ukrývať. Na Slovensko sa vrátiť nechce. A uviedol aj dôvod. "Nechcem dopadnúť ako Lučanský," konkretizuje Zurianove slová portál Pluska v rozhovore s exšéfom NAKA... Čítať ďalej
14 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová

Kvalifikované vyšetrovanie ešte nie je ukončené

Bývalý sudca verejnosti pripomenul, že skutočné vyšetrovanie ešte nie je ukončené. „A na záver len toľko. To, čo politická komisia dokázala ‘vyšetriť’ za niekoľko týždňov a p. poslanec Bilčík za niekoľko minút, je doposiaľ predmetom právne kvalifikovaného vyšetrovania, ktoré doposiaľ ukončené nie je.

Skutočnosť je taká, že vyšetrovanie ešte nie je ukončené, že prebieha dokazovanie a prebiehať ešte bude, aj za mojej účasti ako splnomocneného zástupcu poškodenej strany. A nikto, nech by to bol ktokoľvek, nemôže zatiaľ objektívne a v súlade so zákonom konštatovať, že p. generál Lučanský si poranenie a smrť spôsobil sám a už vôbec nie ministerka spravodlivosti SR alebo nejaký liberálny nešťastník v pozícii europoslanca alebo mainstreamový redaktor, cítiaci sa ‘slobodný’ len do tej miery, čo mu dovoľuje jeho chlebodarca,“ ukončil príspevok splnomocnený zástupca poškodených Lučanských, europoslanec JUDr. Miroslav Radačovský.

Ako z filmu! Presný plán ako oklamať štát. V hlavných úlohách Imrecze aj Makó
15 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová