Nie je vylúčené, že otec ministerky Milanovej diskrétne lieči predsedu OĽANO Matoviča
15 | 10 | 2021 I Aneta Leitmanová
Neexistuje o tom aspoň zatiaľ žiaden dôkaz. No nie je vôbec vylúčené, že otec ministerky Milanovej diskrétne lieči predsedu OĽANO Matoviča.

Výrok, že ministerka kultúry Natália Milanová je rozumovo najmenej vybavená vládna činiteľka v Európe od portugalských brehov po úpätie Uralu, azda ani netreba dokazovať. Popri nej aj Veronika Remišová pôsobí ako Albert Einstein v sukni.
Tri príklady za všetky

Uveďme však niekoľko príkladov, kým sa dostaneme k podstate. Pani Milanová napríklad prišla s iniciatívou ústavnej ochrany novinárov. Nie občanov pred novinármi! Novinárov pred občanmi. Tak Matovičov režim vytvára systém "našich chlapcov a dievčat". A Natálka to ochotne zastreší.

Radačovský: Pán Zurian, žiadne obavy, veď generálovi Lučanskému sa v podstate nič nestalo
Europoslanec reaguje na správy o tom, že bývalý šéf NAKA sa bojí, že dopadne ako M. Lučanský. S veľkou dávkou irónie Radačovský napísal, že Lučanskému sa vlastne nič nestalo. Upozornil, že vyšetrovanie smrti generála ukončení nie je, akokoľvek sa... Čítať ďalej
15 | 10 | 2021 | Petra Demková


Potom si estrogénom nadopovaný americký pešiak Jaroslav Naď zmyslí, že Múzeum SNP musí prejsť spod ministerstva kultúry do zriaďovateľskej pôsobnosti ministerstva obrany. A popletená Natálka opäť prikývne. Veď prečo nie? Veda a kultúra si predsa zaslúžia vedenie atlantických lampasákov, nie?

No a do tretice je tu odstránenie povinnosti slovenských rádií vysielať hudbu našich domácich producentov a interpretov. Okrem toho, že pojašená Natálka si proti sebe postavila všetkých slovenských muzikantov, ešte si aj osvojila stupídny liberálny argument. Vraj štát nemôže nútiť súkromné rádiá vysielať akýkoľvek, teda ani slovenský obsah. Pani Milanová zrejme nepostrehla (lebo jej sivé bunky na to jednoducho nestačia), že súkromné rádiá dostali pridelené slovenské (nie americké) frekvencie. A tie frekvencie sú slovenským národným bohatstvom!
Otec psychiater

Teraz sa vráťme na počiatok. Teda k úvahe o hlúposti večne vyškerenej Natálky na čele ministerstva kultúry. A položme si veľmi prostú otázku. Ako je možné, že práve na ministerstvo kultúry posadil šialený Igor intelektuálne anemickú Natáliu Milanovú? Áno, je pravda, že Budaj, Mikulec, Naď, Heger a ďalší výkvet OĽANO tiež stojí za figu borovú. Oni však aspoň dokážu predstierať, že vedia používať sivé bunky. Natálka ani omylom.

Takže prečo je ministerkou kultúry? To nikto nevie. Avšak za zváženie stojí jedna neoverená teória. Čo ak jej usadenie do ministerského kresla súvisí s okolnosťou, že Natálkin otec je psychiater, ktorý vie zabezpečiť náčelníkovi OĽANO neoceniteľné služby?

Valí sa na Slovensko Armageddon? Bude tak zle, ako ešte nikdy nebolo, obáva sa Laššáková
Slovenský priemysel sa rastúcimi cenami energií dostáva na kolená. Nielen to. Na kolená padajú aj ľudia, ktorí nezvládajú rast cien prakticky všetkého. Slovač síce nikdy nebola bohatá, no teraz celkom rýchlo skĺzava do poriadnej... Čítať ďalej
15 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik