Dr. Mesík: „Citujem z bitúnkovej tlače: „Nezabrali kampane, lotérie ani odmeny.
05 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Boj o zaočkovanie čo najviac ľudí pokračuje. Zatiaľ je ale márny, hoci médiá stále masírujú ľuďom mozgy o počte nakazených - nezaočkovaných. Je jasné, že ich bude a je viac, pretože zaočkovaní, hoci sú tiež šíritelia koronavírusu, ba sami ním môžu byť opäť nakazení, sa testovať nemusia.


Očkovacie šialenstvo na Slovensku nie a nie povoliť. A to i napriek tomu, že vo svete sa už začína stále viac hovoriť o tom, že očkovanie nielenže nechráni pred opätovným nakazením, že účinok vakcíny po krátkom čase klesá, a zaočkovanci majú tiež ťažký priebeh, ba na COVID-19 aj zomierajú. Viac o tom napísal v statuse vyštudovaný lekár Juraj Mesík, ktorý je nielen odporcom očkovania, ale aj propagátorom lieku Ivermectin.
Zväzáci a zväzáčky „s IQ Einsteina“ ďalej veselo blúznia o imunite stáda

„V skladoch na Slovensku vraj čaká na ochotné telá 2,3 milióna dávok vírusovej mRNA. Píšu vo vládnom denníku Sme. To sú tí čo by z občanov „s teľacím IQ“ odmietajúcich mRNA experiment na svojich telách radi urobili „kvičiace svine na bitúnku“ a dohnali ich pod ihly Pfizera „poriadne dlhým bičom“,“ konštatuje hneď v úvode statusu Mesík, ktorý vzápätí dodáva:

Mesík: Doktorka Janeková mala 188 pacientov s Covidom z toho 0 v nemocnici a 0 mŕtvych. Včas liečila Ivermectinom
Na Slovensku boj Ivermectin vz experimentálne vakcíny jasne vyhrávajú vakcíny, pretože naši „odborníci“ liek proti zákernej chorobe neuznávajú. A prečo by aj keď farmaceutické firmy, ktoré väčšinu z nich štedro dotujú, na ňom takmer nič... Čítať ďalej
02 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Berme to ako dobrú správu pre našich očkovaných spoluobčanov: Pre každého je už pripravená vytúžená tretia dávka - a s ňou aj covidové „vycestovacie doložky“ predĺžené o ďalších 6 mesiacov.“ Mesík tiež radí všimnúť si tiež, že zväzáci a zväzáčky „s IQ Einsteina“ ďalej veselo blúznia o imunite stáda. „Čo tam nejaké epidemiologické dáta, keď ste vládou štedro zaplatení za agitprop?“ píše ďalej vyštudovaný lekár.



„Citujem z bitúnkovej tlače: „Nezabrali kampane, lotérie ani odmeny. Nápady, ako zvýšiť zaočkovanosť, dochádzajú PCR testy, odhalili 267 nakazených. Celkovo ich laboratóriá vyhodnotili 2 223. Počet hospitalizovaných sa nezmenil, v nemocniciach tak aktuálne leží 606 pacientov. Pribudlo aj osem obetí ochorenia Covid-19. Prvú dávku vakcíny dostalo 165 ľudí. V skladoch je 2,3 milióna vakcín proti covidu. Ak by každú z nich dostal doteraz nezaočkovaný človek na Slovensku, dosiahlo by 85% zaočkovanosť.

Covid pasy sú také isté, ako boli „vycestovacie doložky“ za komunizmu, tvrdí Mesík
Vakcinačné šialenstvo proti COVID-19 v Izraeli dosahuje vrchol. Napriek evidentnej nefunkčnosti experimentálnych vakcín tam ale očkujú ďalej. Na rade je tretia „posilňovacia“ dávka, v dohľadne sú však aj ďalšie. Kde sa to... Čítať ďalej
03 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


To by bola zrejme hranica kolektívnej imunity. Lenže o vakcíny už nie je záujem. V priemere sa denne zaočkuje asi 2200 ľudí. V máji, keď bol záujem vysoký a bol aj dostatok vakcín, to bol asi dvanásťnásobok. V niektorých krajinách, napríklad v Spojených štátoch, narástol záujem po nástupe tretej vlny, pretože ľudia sa začali covidu viac obávať. Na Slovensku je nárast očkovania zanedbateľný.“ A týmto citátom Juraj Mesík svoj status aj zakončil, pričom priložil aj štatistiku ako to vyzeralo v USA do začiatku septembra.

Rozdiel medzi účinnosťou Ivermectinu a neúčinnosťou vakcíny je šokujúci, tvrdí Mesík
Ivermectin vz vakcína. Boj, v ktorom zjavne ťahá za kratší koniec liek, ktorý má však jasne navrch v liečení COVID-19. Žiaľ, je lacný, a tak ho mnohé vlády v boji s pandémiou odmietajú. Radšej posielajú milióny farma firmám za málo účinné a ešte... Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik