Rozdiel medzi účinnosťou Ivermectinu a neúčinnosťou vakcíny je šokujúci, tvrdí Mesík
26 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Ivermectin vz vakcína. Boj, v ktorom zjavne ťahá za kratší koniec liek, ktorý má však jasne navrch v liečení COVID-19. Žiaľ, je lacný, a tak ho mnohé vlády v boji s pandémiou odmietajú. Radšej posielajú milióny farma firmám za málo účinné a ešte stále experimentálne vakcíny.


O účinnosti Ivermectinu pri liečbe koronavírusu sa napísalo už veľa štúdií, ktoré ale mnohých politikov ani „odborníkov“ nepresvedčili. Presvedčili však analytika bezpečnostných rizík a vyštudovaného lekára Juraja Mesíka. Ten v statuse opäť ukazuje na to, ako je to s týmto liekom napríklad v Indii, a ako je to s vakcínami a ich účinkami v takých USA.
Potrebuje tu niekto ďalšie dôkazy o fantastickej účinnosti mRNA a neúčinnosti Ivermectinu?

„V indickom štáte Uttarpradesh s 240 miliónmi obyvateľov zomiera na Covid v poslednom týždni menej ako 1 - slovom jeden - človek. V čase vrcholu delta vlny tam 7. mája za deň zomrelo 372 ľudí. Masovým nasadením Ivermectinu a ďalších lacných profylaktík a liečiv behom pár týždňov znížili viac ako 372-násobne,“ konštatuje hneď v úvode Mesík, ktorý vzápätí ukazuje smerom na USA. „V USA s 330 miliónmi obyvateľov z ktorých 55% dostalo dve dávky vírusovej mRNA zomiera v poslednom týždni (7 dňový kĺzavý priemer) denne 1724 ľudí. Teda 1724 x viac, ako v chudobnom Uttarpradeshi. Toľko isto Američanov zomieralo na Covid naposledy v polovici februára 2021, keď mali v USA zaočkovaných 5,5% ľudí,“ prirovnáva vyštudovaný lekár a analytik.



„Potrebuje tu niekto ešte ďalšie dôkazy o fantastickej účinnosti masového podávania mRNA a neúčinnosti a jedovatosti toho hnusného a konšpiračného odčervovača koní, ako Ivermectin označujú americké a po nich verne aj kontrahované tuzemské mainstreamové médiá?“ pokladá jasnú otázku Juraj Mesík, na ktorú si dá zrejme jasnú odpoveď každý sám.

Mesík: Jasným príkladom toho, že očkovanie nefunguje je Izrael (VIDEO)
Koronavírus nie je na ústupe nikde na celej našej planéte. Niekde s ním boj zvládajú lepšie, inde sa im to veľmi nedarí. Tak ako v Izraeli, ktorý patrí medzi najzaočkovanejšie krajiny na svete. Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik