Covid pasy sú také isté, ako boli „vycestovacie doložky“ za komunizmu, tvrdí Mesík
03 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vakcinačné šialenstvo proti COVID-19 v Izraeli dosahuje vrchol. Napriek evidentnej nefunkčnosti experimentálnych vakcín tam ale očkujú ďalej. Na rade je tretia „posilňovacia“ dávka, v dohľadne sú však aj ďalšie. Kde sa to zastaví?


Experimentálne vakcíny proti koronavírusu mali byť „slobodou“ a „zdravím“. Ako sa ale ukazuje, nie sú ani jedno a ani druhé. Priam najjagavejším príkladom je asi najzaočkovanejší štát na svete – Izrael. Ako v statuse píše vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík, v Izraeli máme fiasko mRNA kampane doslova v priamom prenose.
Covid pasy sú iba nátlakovým nástrojom mRNA diktatúry

„Prípad „krajina kde zajtra znamená už včera“ Izrael: „Izrael obmedzil platnosť covid pasov na pol roka od druhej dávky vakcíny, na predĺženie treba tretiu dávku. Dôvodom opatrenia sú vysoké počty nakazených. (timesofisrael)“ Kde zostali sladké reči o imunite stáda a vakcína je sloboda“?“ Pýta sa hneď v úvode statusu Juraj Mesík, ktorý vzápätí dodáva:

„Dnes denne zomiera v Izraeli rovnaký počet ľudí, ako 3. marca, teda pred siedmymi mesiacmi, keď malo v sebe dve dávky 41% Izraelcov (to je toľko %, ako dnes Slovákov). „Zhruba tretina Izraelcov pritom má v sebe už aj tretiu dávku Pfizera. Mladí, zdraví EUrópania sa nechali v mene ziskov Pfizer, Gileadu, Mercu a spol. pripraviť o slobodu pohybu. Ich „covid pasy“ nie sú nič iné, ako nátlakový nástroj na donútenie občanov podriadiť sa mRNA diktatúre.“

Mesík: Jasným príkladom toho, že očkovanie nefunguje je Izrael (VIDEO)
Koronavírus nie je na ústupe nikde na celej našej planéte. Niekde s ním boj zvládajú lepšie, inde sa im to veľmi nedarí. Tak ako v Izraeli, ktorý patrí medzi najzaočkovanejšie krajiny na svete. Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


Podľa Mesíka sú také isté, ako boli „vycestovacie doložky“ za komunizmu, alebo ako sú „sociálne skóre“ v dnešnej Číne. „Podrobíš sa verejne moci - môžeš cestovať a máš iné privilégiá. S epidemiológiou a „imunitou stáda“ nemajú vakcinačné pasy nič spoločné. Majú ale všetko spoločné so servilnosťou stáda,“ konštatuje analytik, podľa ktorého za komunizmu sa servilnosť vyjadrovala každoročným chodením na prvomájové sprievody, nosením pionierskych šatiek a zväzáckych kravát, podpisovaním anticharty. „Dnes plní presne tú istú funkciu prijatie komerčnej mRNA a vlastníctvo „covid pasu“ a iných straníckych privilégií.


Problém s koronavírusom aj očkovaním je globálny

„Izrael je dnes nová „krajina, kde zajtra znamená už včera“. Problém je samozrejme globálny - na ilustráciu citát z K-tlače: Nový Zéland bude od cudzincov od novembra žiadať potvrdenie o očkovaní. Návštevníci budú musieť aj naďalej absolvovať 14-dňovú karanténu a mnohí z nich sa budú musieť preukázať aj negatívnym testom. „Aj jediný prípad predstavuje riziko. Vysoká miera zaočkovanosti na celom svete však prinesie viac slobody a menej obmedzení,“ povedal minister Chris Hipkins. (reuters)“ To majú na Novom Zélenda 40% dvojočkovancov,“ končí svoj status Juraj Mesík.

Mesík: Egypt a India zvládajú COVID-19 s Ivemectinom, v Izraeli idú na štvrtú dávku vakcíny
Strašenie koronavírusom a najmä jeho mutáciou delta ani na Slovensku neprestáva. Na každom kroku počuť čísla nakazených, no nikto ešte nepovedal, či sú to nakazení nezaočkovaní alebo aj zaočkovaní. Prečo asi? Zrejme preto, že bu-bu-bu nátlak na... Čítať ďalej
05 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik