Mesík: Doktorka Janeková mala 188 pacientov s Covidom z toho 0 v nemocnici a 0 mŕtvych. Včas liečila Ivermectinom
02 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Na Slovensku boj Ivermectin vz experimentálne vakcíny jasne vyhrávajú vakcíny, pretože naši „odborníci“ liek proti zákernej chorobe neuznávajú. A prečo by aj keď farmaceutické firmy, ktoré väčšinu z nich štedro dotujú, na ňom takmer nič nezarábajú?


Druhá vlna koronavírusu poriadne zatriasla Slovenskom a počty mŕtvych boli desivé. Žiaľ, vôbec také byť nemuseli. Vie to i vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík, ktorý je veľkým zástancom Ivermectinu a odporcom očkovania. Teraz sa v statuse podujal zhodnotiť, ako to u nás po roku asi vyzerá.
Teraz je to delta, po nej možno príde celá abeceda až po omegu

„Oficiálny počet mŕtvych na milión na začiatku Hegerovej vlny bol k 30.9. 2021 presne 1,18/milión - presne 10-násobok počtu pred rokom, 30.9.2020. Pred rokom sme mali 0% ľudí s injikovanou komerčnou mRNA, dnes má v tele dávky vírusovej mRNA 45% obyvateľov Slovenska, vrátane kvanta detí a mladých ľudí,“ konštatuje v úvode Mesík.

„Samozrejme, teraz je to delta - a po nej možno príde celá abeceda až po omegu,“ naráža analytik na stále nové a nové „rodiace sa“ mutácie koronavírusu. Mesík ponúka aj dva citáty z vládou kontrahovanej tlače. „Nesmejte sa - tomuto časť našich spoluobčanov vďaka nepretržitému vládou platenému brainwashingu aj verí,“ prízvukuje vyštudovaný lekár Juraj Mesík.

Rozdiel medzi účinnosťou Ivermectinu a neúčinnosťou vakcíny je šokujúci, tvrdí Mesík
Ivermectin vz vakcína. Boj, v ktorom zjavne ťahá za kratší koniec liek, ktorý má však jasne navrch v liečení COVID-19. Žiaľ, je lacný, a tak ho mnohé vlády v boji s pandémiou odmietajú. Radšej posielajú milióny farma firmám za málo účinné a ešte... Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Ku kolapsu nemocníc sme bližšie ako kedykoľvek predtým,“ píše lekár Milan Kulkovský a dodáva: „Neočkovaných pacientov na prístrojoch sa nepýtam, prečo sa tak rozhodli.“ Na podávanie ivermektínu pacientom s covidom nie sú podľa pľúcneho lekára Štefana Laššána žiadne odporúčania. „Skúsili sme v rámci liečby podávať Ivermektin a nemalo to absolútne žiaden efekt,“ hovorí s tým, že sa obáva, že rodiny budú Ivermektín pre pacientov žiadať,“ prináša vyštudovaný lekár slová a názory svojich kolegov z praxe.



„Kto umí umí, kto neumí, čumí, alebo radšej ani nič nevie. Dr. Janeková v zime a na jar 2021: 188 pacientov s Covidom, nula v nemocnici, nula mŕtvych. Taká drzosť! Nečakala na „odporúčania“ a včas liečila. Bez remdesiviru, s Ivermectinom a s poznaním FLCCC protokolov,“ končí Juraj Mesík svoj status s poukazom, že sú lekári, ktorí dokážu zabrániť hromadnému umieraniu.

Mesík: Jasným príkladom toho, že očkovanie nefunguje je Izrael (VIDEO)
Koronavírus nie je na ústupe nikde na celej našej planéte. Niekde s ním boj zvládajú lepšie, inde sa im to veľmi nedarí. Tak ako v Izraeli, ktorý patrí medzi najzaočkovanejšie krajiny na svete. Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik