Mesík: Egypt a India zvládajú COVID-19 s Ivemectinom, v Izraeli idú na štvrtú dávku vakcíny
05 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Strašenie koronavírusom a najmä jeho mutáciou delta ani na Slovensku neprestáva. Na každom kroku počuť čísla nakazených, no nikto ešte nepovedal, či sú to nakazení nezaočkovaní alebo aj zaočkovaní. Prečo asi? Zrejme preto, že bu-bu-bu nátlak na očkovanie by potom nefungoval.


Vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík je nielen proti očkovaniu na COVID-19, ale aj zástancom lieku Ivermectin, ktorý je pri podaní včas veľmi účinný v boji s „pandémiou“. V statuse Mesík ukazuje grafy nakazených zaočkovaných Izraelčanov, ako aj nezaočkovaných a Ivermectinom liečených Egypťanov a Indov. Naostatok v ďalšom statuse ukazuje i to, ako sa vyvíjala situácia u nás okolo ľudí, ktorí sa chcú ísť pozrieť na pápeža Františka.
Pred návštevou Svätého Otca hrá naša vláda doslova bábkovú trilógiu

„Už je to tady, už je to tady!“ kričala vo filmu Helena Ružičkoá a účastníci zábavy v českej komédii Slunce, seno erotika. Rovnaké slová použil na úvod svojho statusu aj Juraj Mesík. „Najvyšší očkovač Izraela Salman Zarka oznámil, že vývoj smeruje k podávaniu štvrtej dávky. A to máme za sebou ešte len osem mesiacov roka a 2,5 milióna Izraelčanov má už v sebe troch Pfizerov!“ konštatuje Mesík.

Na grafe ukazuje vývoj počtu úmrtí na milión obyvateľov v Izraeli (jedna dávka cez 68 percent) a v susednom Egypte jedna dávka 5,9 percenta. Tam však majú Ivermectin v každej lekárni. Špeciálne pre „čivavy, čo sa tak vytešovali, keď na jar prepukla delta v Indii“, pridáva ďalší graf.



Vakcinovaných skončilo pri alfa aj delta variante v nemocnici viac ako nevakcinovaných, šokuje Mesík
Aj na Slovensku je veľa lekárov, vedcov a odborníkov, ktorí sú doslova „zatracovaní“ iba preto, že neuznávajú očkovanie proti COVID-19. Sami ponúkajú riešenia ako sa tejto chorobe brániť. To isté platí aj o lieku Ivermectin. Patrí medzi nich aj... Čítať ďalej
05 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


Mesík sa však nezastavil iba pri týchto grafoch, ale ponúka aj svoj „umelecký“ pohľad na „vládnu bábkovú komédiu“ v troch dejstvách.

Dejstvo prvé, 21. 7. 2021 - na vládou organizované masové stretnutia s pápežom uprostred pandémie môžu len registrovaní plne očkovaní veriaci! („plne očkovaní“ vtedy bolo dvakrát mRNA)

Dejstvo druhé, 1. 9. 2021 - na vládou organizované masové stretnutia s pápežom uprostred pandémie môžu prísť aj plne (dvakrát) očkovaní ateisti. Príslušnosť k cirkvi sa kontrolovať nebude, stačí viera v Sv. Pfizera.

Dejstvo tretie, 4.9. 2021 - na vládou organizované masové stretnutia s pápežom uprostred pandémie môžu prísť aj nezaočkovaní ľudia. Štát povolí aj ľuďom s negatívnym testom a tým, čo prekonali COVID-19 v uplynulých 180 dňoch.



„A sme doma, stará mama. Hlavne, preboha, niekto príďte, vírus čaká!“ píše sarkasticky Juraj Mesík, ktorý ešte dodáva: „Na pápežskej omši v Budapešti sa môžu zúčastniť všetci bez očkovania či testu, nebudú potrebné ani rúška.“ A my pre čivavy dodávame: To bude bašta!

Mesík: Najprv robili z pápeža marketingový nástroj a teraz púťovú atrakciu pre veriacich v Sv. Pfizera?
Ani nie dva týždne nás delia od návštevy Svätého Otca na Slovensku. Očakávaná udalosť so sebou nesie mnoho kontroverzných podmienok a stala sa nástrojom na rozdeľovanie zaočkovaných a nezaočkovaných. Analytik Juraj Mesík na sociálnych sieťach... Čítať ďalej
03 | 09 | 2021 | Tibor Sipos