Povinné očkovanie je zločin (Vladislav Šafalinov)
01 | 09 | 2021 I Imrich Kovačič

Rozhovor s Vladislavom Šafalinovom (Rossaprimavera.ru)


 „Ak niektorí blázni majú znova chuť zaviesť fašizmus, nech sa dobre rozpamätajú, čo bude nasledovať. Norimberský kódex zakazuje akýkoľvek nútený lekársky zásah. Ničím ho nemožno ospravedlniť. Ani všeobecným blahom či núdzovým stavom,“ zdôrazňuje doktor lekárskych vied, profesor a akademik vojenských vied Ruskej federácie Vladislav Šafalinov.

Po celom svete sa rozbehol proces masového očkovania obyvateľstva proti koronavírusu. Zároveň jedna krajina za druhou odmieta
Povinné očkovanie za dverami! Lengvarský už má plán. Zatiaľ ešte nie je jasné, na aké skupiny ľudí...
Očkovacie šialenstvo sa šíri Slovenskom ako mor. A čo je najhoršie, minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský už celkom vážne uvažuje o tom, že bude pre niektoré skupiny povinné. Proti tomu sa už ľudia mohutne búria vo viacerých krajinách Európy... Čítať ďalej
16 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik
. Ľudia sú napriek veku a zdravotným problémom nútení nechať sa očkovať niečím, čo neprešlo celým cyklom klinických skúšok.

To všetko sa deje s úplnou absenciou akejkoľvek objektívnej vedeckej diskusie o bezpečnosti či účinnosti vakcín.

Povinné očkovanie odmieta až 61,9% občanov Slovenska
Povinné očkovanie väčšina (61,9 percenta) respondentov odmieta, pri názoroch na miernejšie epidemiologické opatrenia pre zaočkovaných je pomer ich zástancov a odporcov vyrovnanejší. Čítať ďalej
26 | 07 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR


Všetkých, ktorí sa snažia spochybniť propagandu „spasí nás len očkovanie“, okamžite označia za nepriateľov spoločnosti či dokonca bláznov. Lekárom a vedcom, ktorí sa odvážili z vedeckého hľadiska spochybniť účinnosť vakcín a samotnú potrebu očkovania, tvrdo zavreli ústa.

Napríklad laureáta Nobelovej ceny Luke Montagniera celkom zosmiešnili a francúzsky profesor farmakológie Jean-Bernard Furtlyan dokonca skončil v blázinci.

Pravdepodobne to bol príklad sily a signálu všetkým ostatným disidentom. „Vidíte, môžeme sa vysporiadať aj tými najväčšími vedcami. Tak seďte v kúte a buďte ticho!"

Preto sa zrejme väčšina z nich neukazuje a neodváži v médiách kritizovať súčasné metódy „boja s covidom“. Dokonca ani
Putin: "Povinné očkovanie sa v žiadnom prípade zavádzať nebude"
27 | 05 | 2021 | Diana Zaťková
.

Jedným z mála „statočných“ a pripravených odolať masívnym informačným útokom, je doktor lekárskych vied, profesor a člen Akadémie vojenských vied Ruskej federácie Vladislav Šafalinov. Je jedným z najtvrdších kritikov covid očkovania.

Mladí ľudia na ochranu pred COVIDom nepotrebujú očkovanie (Urs P. Gasche)
Komentár Ursa P. Gascheho (InfoSperber) Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ako vnímate covid očkovanie?

Skepticky. Možno povedať, že ho takmer úplne odmietam. Spočiatku sme si mysleli, že to je ozaj epidémia. Dokonca sme nakúpili rúška za milióny rubľov. Myslel som, že je to nejaká chrípka, ktorá čoskoro prejde.

Tušil som však, že niekto sa bude snažiť urobiť vakcínu a zarobiť. Dokonca som o tom už pred časom vravel vo verejnoprávnej ruskej televízii.

Ale absolútne som nepredpokladal, že udalosti v boji proti covidu naberú tak šialené rozmery.

Predtým bol môj postoj k očkovaniu skeptický. Uvedomil som si ale, že toto je vlastne očkovanie pre očkovanie. Nejedná sa o očkovanie proti koronavírusu. Ale koronavírus je tu preto, aby sa očkovalo. Preto očkovanie odmietam.
Ste jedným z mála, ktorí sa stavajú proti nútenému očkovaniu.

Myslím, že som jedným z mála lekárov, ktorí v tomto prípade nesúhlasí s očkovaním v zásade. Domnievam sa, že to nie je nutné. A to nie je len môj názor. Súhlasí so mnou napríklad i Luke Montagnier, laureát Nobelovej ceny v odbore virológia. A mnoho ďalších.

Ján Baránek: "Šialený nezmysel! Nič sa nedozviete, nič! Na všetko je jediná odpoveď očkovanie"
"Vládcovia naši primitívni. Plno nejasností, protirečení, ktoré vyvolávajú obrovské otázky. Prestávam rozumieť, čo je toto za pandémiu." Necháva vláde a poslancom NR SR Ján Baránek odkaz prostredníctvom videa zverejnenom na youtube kanály. ... Čítať ďalej
29 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová


Som kategoricky proti nútenému očkovaniu. Pretože tu prekročíme medicínsku hranicu a vstúpime do právnej oblasti. V istom zmysle otvoríme povestnú Pandorinu skrinku. Výsledkom Norimberského procesu bol istý kódex, ktorý obsahuje celú sadu pravidiel.

Ak niektorí blázni majú znova chuť zaviesť fašizmus, nech sa dobre rozpamätajú, čo bude nasledovať.
Izraelská vláda údajne porušila norimberský kódex - urobila zo svojich občanov pokusných králikov
Haagsky tribunál prijal minulý týždeň sťažnosť pre porušenie norimberského kódexu izraelskou vládou. Teraz sa čaká na rozhodnutie, informuje portál reddit.com. Čítať ďalej
13 | 03 | 2021 | Diana Zaťková
Izraelská vláda údajne porušila norimberský kódex - urobila zo svojich občanov pokusných králikov
Haagsky tribunál prijal minulý týždeň sťažnosť pre porušenie norimberského kódexu izraelskou vládou. Teraz sa čaká na rozhodnutie, informuje portál reddit.com. Čítať ďalej
13 | 03 | 2021 | Diana Zaťková
Izraelská vláda údajne porušila norimberský kódex - urobila zo svojich občanov pokusných králikov
Haagsky tribunál prijal minulý týždeň sťažnosť pre porušenie norimberského kódexu izraelskou vládou. Teraz sa čaká na rozhodnutie, informuje portál reddit.com. Čítať ďalej
13 | 03 | 2021 | Diana Zaťková
zakazuje akýkoľvek nútený lekársky zásah. Ničím ho nemožno ospravedlniť. Ani všeobecným blahom či núdzovým stavom.

V prípade, že zavedú nejakú formu výnimočného stavu, tak budeme všetkých povinne očkovať ako dobytok?
Aké sú podľa vás vedľajšie účinky očkovania?

Každý liečebný úkon má vedľajšie účinky. Bez toho to nejde. Všetko v prírode čo lieči, má i vedľajší účinok. Hovorí sa tomu zákon zachovania energie.

Pokiaľ ide o vedľajšie účinky očkovania, sú nimi rôzne komplikácie. Rozdelil by som ich na okamžité a neskoršie.

Čo sa týka skorých komplikácií. Vždy som hovoril, že sa neobávam začervenania v zóne vpichu alebo teploty ako reakcie na očkovanie. Obávam sa neskorých komplikácií. Príkladom môže byť detská onkológia.

Pozrime sa na nárast autoimunitných ochorení u detí. Máme tu diabetes mellitus prvého typu, bronchiálnu astmu či sklerózu multiplex. Toto všetko sú neskoré komplikácie, ktoré nespozorujete bezprostredne.

Môže trvať mesiace a uplynú roky, kedy sa u dieťaťa rozvinú rôzne choroby. A to som spomenul len niektoré z nich.

Korupčný charakter záujmu EÚ o očkovanie (Vladimír Prochvatilov)
Komentár Vladimíra Prochvatilova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Iveta Machová


Ohrozená je i reprodukčnú schopnosť a schopnosť rodiť deti. To je dôvod, prečo očkovaniu, a to nielen proti koronavírusu, ale každého druhu, treba venovať veľkú pozornosť.

Bohužiaľ, k úmrtiu alebo ťažkej chorobe dochádza často niekoľko dní po vakcinácii. Nehovorím, že sa očkovaní nakazia. To znovu zdôrazňujem. Naši oponenti hovoria, že tárame nezmysly. Tvrdia, ako môže pacienta nakaziť trocha vírusu?

To ale nie je ten problém. Rizikom je, že sa pacientovi po očkovaní zníži imunita. Takže je náchylnejší ochorieť. Aj na covid. Až do vytvorenia imunity. To je dôvod, prečo sa nikdy nesmie očkovať počas epidémie. To je zákon epidemiológie.
Čo vravíte na názory, že vakcíny ohrozujú schopnosť mať deti?

Neviem o rozsiahlejšom výskume tohto typu. Poviem aj prečo som o ňom zrejme nepočul. Nie je predsa možné, aby ste jednou rukou dávali do vrecka peniaze a druhou ich zároveň vyberali.

Kto objedná také štúdie? Kto bude mať záujem na objektívnom výsledku? Výrobca vakcíny, ktorý investoval peniaze a možno si vzal pôžičku a postavil závod? Ten už je v systéme. Ten rozhodne nebude skúmať účinok očkovacích látok na reprodukčné funkcie. Kto na to dá peniaze? Akákoľvek štúdia je predsa drahá.
Na internete existujú videá slávnych lekárov, ktorí naznačujú, že látky obsiahnuté vo vakcínach, sa ukladajú v pohlavných orgánoch.

Počul som o tom. Ako vedec, hovorím o tom, o čom som presvedčený. Nikdy nehádam. Tiež som čítal, že zložky vakcín majú tendenciu ukladať sa v placente a spermiách.

Keby sa ľudia spojili, populisti by nemohli presadzovať povinné očkovanie, tvrdí Laššáková
Príkladom liahne populistických politikov je podľa Laššákovej Progresívne Slovensko. "Vakcinačná kampaň, ktorú pretláčajú mainstreamové médiá, našla v tejto strane dokonalého zástancu," píše. "Namiesto toho, aby sprostredkovávali dialóg medzi... Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová


Ak je to pravda, treba očkovanie okamžite zastaviť. A to nielen u detí, ale aj u všetkých v reprodukčnom veku.
Na začiatku júna narástol v Rusku počet covid chorých. V Moskve a ďalších regiónoch zaviedli vynútené „dobrovoľné“ očkovanie. Je možné očkovať pri náraste  nakazených?

Samozrejme, že je to nezmysel. Teraz chápeme, že humorálna odozva je vytvorená v lehote dvoch mesiacov. Humorálna odozva protilátok, to je len časť imunitnej odpovede na infekciu.

Nemôžte očkovať v čase nárastu nakazených. Ohrozujete imunitu. Počuli ste ten strašný príbeh z Krasnodaru. Mama, otec a babička zomreli. Dedko je v resuscitácii. To je výsledok očkovania v období silnejúcej epidémie.
Povedali ste, že nútená vakcinácia je vražedná chyba. Vieme, že na to existujú rôzne názory. Prečo si myslíte, že je to chyba, či priam zločin?

Očkovanie samé o sebe je chybou. A jeho nútený charakter je z môjho pohľadu už trestný čin. Keby to bolo z hľadiska zákona objektívne, som presvedčený, že tí, ktorí to presadzujú, by mohli byť za to trestaní.
Prečo nie je covid očkovanie potrebné, či priamo škodlivé?

Naozaj by som chcel vyzvať našich slávnych virológov, aby sa prestali báť. Aby začali hovoriť o tejto téme. Vzhľadom k tomu, že stojíme na pokraji možno veľmi zlých udalostí.

Našťastie sa v Rusku zatiaľ zaočkovalo len pätnásť percent obyvateľstva. Teda dvadsaťjeden miliónov ľudí.

Bohužiaľ, mnohí boli donútení. Napríklad zo strachu, že stratia prácu. Obraciam sa na úradníkov na rôznych úrovniach. Ak budú mať očkovaní zdravotné problémy, čo si budú myslieť o štátnom aparáte?

Česká štúdia potvrdila, že už 4 mesiace po očkovaní nemáte takmer žiadne protilátky! Donútia nás chodiť na očkovanie ako na klavír?
Už mnoho štúdií potvrdilo, že protilátky nadobudnuté očkovaním nevydržia na veky. Česká spoločnosť Podané ruce však zistila, že u seniorov sú po štyroch mesiacoch od očkovania protilátky takmer na nule! Čítať ďalej
05 | 08 | 2021 | Diana Zaťková

A na koho sa obrátia?

Nie všetci majú pevné nervy. A ak nedostanú hodnoverné odpovede, môže to celé skončiť veľmi zle.
Ako hodnotíte informačnú hystériu spojenú s koronavírusom? Bolo niečo také v epidemiológii a virológii niekedy predtým?

Táto hystéria trvá rok a pol. Každé spravodajstvo začína počtom nakazených. To tu nikdy nebolo. Koronavírus má úmrtnosť dve a pol percenta. Teraz z môjho pohľadu už len percento.

Úmrtnosť sa podľa mňa pohybuje na úrovni chrípky. Po vypuknutí chrípky sme mali i sto tisíc prípadov na deň. Pričom boli príznaky jasne viditeľné.

Teraz máme
Niečo tu nesedí - rukavice namiesto rúšok? Bludy o infekčnosti a chybná aplikácia PCR testov
So zaujímavými citáciami prišiel Peter Weis z advokátskej kancelárie Weis & Partners. Dáva do pozornosti zistenia vedeckých kapacít z popredných a uznávaných vedeckých inštitúcií. Napríklad, že pandemický vírus sa šíri skôr dotykmi ako... Čítať ďalej
25 | 05 | 2021 | Ivan Brožík
. Údajne odhalilo dvadsať tisíc nakazených denne. Na čom je ale založené? Je veľmi ľahké získať PCR pozitívny test. Podľa mňa sú výsledky vopred pripravené. Predstavte si, že urobíte dostatok potrebných PCR testov a nakoniec budú pozitívny všetci.
Prečo je očkovanie nebezpečné pre deti, tehotné a dojčiace ženy?

U tehotných žien v prvom trimestri tehotenstva môže dôjsť v dôsledku očkovania k potratu. Dokázali to štúdie v USA. Čo sa týka posledného trimestra neviem povedať. Nechcem tvrdiť niečo, čo zatiaľ nie je preskúmané.

A ako to vôbec chcete preskúmať? Ako získate dobrovoľníčky? Tehotné ženy, ktoré sú ochotné riskovať život svojho dieťaťa? Svojej žene by som to nedovolil. A ani dcére.

Chcem zdôrazniť, že v prípade covidu nejde o štandardné očkovanie. Vakcína je produkt genetického inžinierstva. Nejedná sa o vakcíny v pravom slova zmysle. Tak, ako sme ich vnímali doteraz. Teda o prípravky s utlmenými vírusmi či baktériami.

Prirodzená imunita po prekonaní COVID-19 chráni lepšie ako očkovanie, ukazujú dáta z Izraela
08 | 08 | 2021 | Peter Sulek


Tu ide o produkt genetického inžinierstva. S-proteín môže vyvolať celý rad reakcií. To znamená, že máme čo do činenia s neovereným produktom.

Už sme hovorili o reprodukčnej funkcií detí či o niektorých ďalších nežiadúcich účinkoch. Nie je jasné, prečo by sa deti vôbec mali očkovať. Veď sa covidom nakazia menej často ako na chrípku. Pričom nemajú prakticky žiadne vážne následky.

A očkovať naše deti len preto, aby neochoreli? Už som povedal, ako sa tomu hovorí. To je obetovanie, len krajšie nazvané.
Obetovanie detí v záujme zachovania zdravia dospelých.

Áno. Faktom je, že v Kartágu sa pred tisíc rokmi dialo niečo podobné. Obetovali vlastné deti Bohu Molochovi. Aby „mali šťastný život“.

Princípy logiky myslenia sú dnes zhruba podobné. Len nie všetci sú schopní ich vidieť.
Hlavnou myšlienkou hromadnej vakcinácie je tvorba kolektívnej imunity. Možno ju dosiahnuť núteným očkovaním? Tak, ako sa to teraz deje v Rusku a vo svete?

Kolektívnu imunitu možno dosiahnuť iba prirodzene. Myslím, že ju nemožno vytvoriť umelo ako výsledok humorálnej odpovede. Vidíme, že aj očkovaní sa znova nakazia.

To opäť ukazuje, že
Mesík napísal: „Imunita stáda je čistá komerčno-ideologická fantázia.“ Pre svoje tvrdenie má aj dáta
„Snaha vlád zavakcinovať všetko čo sa hýbe s nasadením štátnej propagandy, cenzúry, vydierania, korumpovania a privilégiami pre poslušných, nemá nič spoločné s ochranou životov občanov. Všetko to má však spoločné s ideológiou, politikou a... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Petra Demková
Mesík napísal: „Imunita stáda je čistá komerčno-ideologická fantázia.“ Pre svoje tvrdenie má aj dáta
„Snaha vlád zavakcinovať všetko čo sa hýbe s nasadením štátnej propagandy, cenzúry, vydierania, korumpovania a privilégiami pre poslušných, nemá nič spoločné s ochranou životov občanov. Všetko to má však spoločné s ideológiou, politikou a... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Petra Demková
Mesík napísal: „Imunita stáda je čistá komerčno-ideologická fantázia.“ Pre svoje tvrdenie má aj dáta
„Snaha vlád zavakcinovať všetko čo sa hýbe s nasadením štátnej propagandy, cenzúry, vydierania, korumpovania a privilégiami pre poslušných, nemá nič spoločné s ochranou životov občanov. Všetko to má však spoločné s ideológiou, politikou a... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Petra Demková
Mesík napísal: „Imunita stáda je čistá komerčno-ideologická fantázia.“ Pre svoje tvrdenie má aj dáta
„Snaha vlád zavakcinovať všetko čo sa hýbe s nasadením štátnej propagandy, cenzúry, vydierania, korumpovania a privilégiami pre poslušných, nemá nič spoločné s ochranou životov občanov. Všetko to má však spoločné s ideológiou, politikou a... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Petra Demková
nemožno vytvoriť očkovaním. Mnohí zahraniční epidemiológovia už pred rokom a pol predpovedali, že vírus treba nechať doznieť. Nemali sme nechať tých bláznov, vrátane mojich kolegov, šíriť paniku.

Teraz máme oficiálnu úmrtnosť dve percentá. V normálnych krajinách, kde pacientov neliečia tak ako u nás, sa ale blíži k nule. Profesor Pavel Andrejevič Vorobjov vyliečil tritisíc ľudí bez jediného mŕtveho. Len vďaka tomu, že používa metódy, ktoré sú správne.

Fatálne následky očkovania: Hlavný nemecký patológ žiada viac pitiev očkovaných ľudí. 30 až 40 percent údajne zomrelo „na očkovanie“
Viac ako jedno z troch úmrtí po očkovaní môže byť spôsobené samotným očkovaním. Taký je výsledok z viac ako 40 obdukcií, ktoré urobil Prof. Dr. Peter Schirmacher z Ústavu patológie na Univerzite v Heidelbergu. Najnovšie údaje zo štúdie Biontechu... Čítať ďalej
10 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová


I pacientov s ťažkým koronavírusom možno vyliečiť. Spôsob poznáme už od osemdesiatych rokov minulého storočia. Od prasacej chrípky. Funguje čerstvo zmrazená plazma, antikoagulačná terapia a plasmophoresis. Každý lekár to musí vedieť. A ľahké prípady sa jednoducho opravia samé.

Lenže, vznikla panika. Ľudia bežali do nemocnice i so zvýšenou teplotou. A tam prirodzene nakazili jeden druhého.
Čo si myslíte o preočkovaní každých šesť mesiacov?

Ak by sme mali cieľ, aby sa očkovaná osoba stal mini-továrňou na výrobu protilátok proti S-proteínu, potom nech sa očkuje aj raz za šesť mesiacov. Aj častejšie.

Hovorím, samozrejme, s iróniou. Som zásadne proti opätovnému očkovaniu.
Akočkovanémuhovoria, že je potrebné znovu sa očkovať. Dostal potom ozaj vakcínu?

Samozrejme, že nie. Čo môžeme dosiahnuť očkovaním? V zásade iba humorálnu odpoveď. Teda rozvoj imunoglobulínov. Sú zložité, takže organizmus ich skôr či neskôr vypudí.

Ak osoba prekonala covid prirodzene, produkuje imunoglobulín M, potom imunoglobulíny G a tak postupne. M sa zbaví veľmi rýchlo. Sú to veľké molekuly. A G o niečo neskôr. Približne po šiestich mesiacoch. To je prirodzená reakcia. Ale ak si ich má očkovaná osoba umelo vytvárať, potom ide o genetické inžinierstvo.

Som proti opätovnej vakcinácii. Kto tvrdí, že je to odskúšané, klame. Áno, proti chrípke sa očkuje raz za rok. Ale aj pri nej sa domnievam, že to nie je najlepší spôsob, ako zabrániť ochoreniu. Ale tu máme čo do činenia s produktom
V norimberskom procese boli eugenici odsúdení, ale jeho korene zostali nezverejnené (Valentin Katasonov)
Komentár Valentina Katasonova (Fond strategickej kultury) Čítať ďalej
08 | 07 | 2020 | Iveta Machová
.
Máme dostatok informácií o všetkých covid vakcínach, aby sa tak masívne zaviedli do obehu?

Prirodzene, že nie. Keď je nová vakcína vyrobená podľa zaužívaných postupov, trvá niekoľko rokov, než sa dospeje k jej bezpečnosti. A v prípade covid vakcíny hovoríme o výskume na vzorke dvadsiatich tisíc dobrovoľníkov.

Doteraz platilo, že očkovanie sa rovná imunite. Prečo to tak nie je aj pri COVID-19? pýta sa Grosz (VIDEO)
Naši politici zvyknú s obľubou hovoriť, že na Slovensku je po novembri 89 demokracia. Posledný rok to však tak vôbec nevyzerá. A už vôbec nie pri pohľade na to, ako sa diskutuje o koronvíruse a vakcínach, ktoré by ho mali eliminovať. Čítať ďalej
11 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


Ale akých? Úplne zdravých mladých ľudí. Tým hoci dáte jed, tak prežijú. A dokonca možno bez komplikácií. A oni chcú očkovať deti, staršie osoby a ľudí s viacerými chorobami. Zjednodušene povedané, nemôžete výsledky zistení na týchto dobrovoľníkoch zovšeobecniť na priemerného človeka.
Môže genetická informácia, ktorá je prenášaná prostredníctvom týchto dvoch typov covid vakcín, zmeniť ľudský genóm?

Vedci sa o tom sporia. Ak ale neexistuje jednoznačná odpoveď, jednoducho sa to robiť nemôže. Ak neviete, čo robiť, je lepšie nerobiť nič. To je základný zákon medicíny. Neškodiť.
Čo si myslíte na základe dostupných informácií o povahe koronavírusu?

Už pred jeden a pol rokom som bol hlboko presvedčený, že má umelý charakter. Že je umelo vypestovaný. Dôkazom je množstvo vedeckých publikácií, ktoré sa objavili za posledných pätnásť rokov od okamihu SARS-CoV-1.

Mimochodom, boli medzi nimi mnohé z čínskeho Wuchanu. Autormi boli Číňania ale aj Američania. Pracovali na tom i Američania.

Lenže pred niekoľkými rokmi začali podobné články z médií miznúť. Už vtedy som si spomenul na príbeh profesora Vorobjova. Spomínal akademika Georgija Flerova. Ide o sovietskeho nukleárneho fyzika. Jedného zo zakladateľov ústavu pre jadrový výskum v Dubne. Počas Druhej svetovej vojny napísal upozornenie priamo Stalinovi, lebo si všimol, že z médií začali miznúť články o vývoji jadrových zbraní.

Bol preto presvedčený, že na Západe už začali jadrové zbrane vyvíjať. Práve na základe tohto listu dal Stalin príkaz na začatie vývoja jadrovej bomby.

To isté platí pre koronavírus. Po roku 2017 som články tohto druhu v médiách takmer nevidel. Bolo jasné, že v tejto oblasti začal nejaký vývoj. Som si istý, že sa jedná o vojenský vývoj. Otázka znie, bol covid vypustený z laboratória cielene? Súdiac podľa toho, ako rýchlo reagovali médiá po celom svete, WHO a ministerstvá zdravotníctva, som presvedčený, že ide o vopred pripravenú hru.

Fico: Hochštaplerské Aktuality klamú, len sa tak práši. Neverím v očkovanie!
Robert Fico upozornil na dezinformačné a manipulatívne praktiky liberálneho portálu Aktuality. Podľa neho portál klame, len sa tak práši a zopakoval svoj negatívny postoj k očkovaniu proti COVID-19. Myslí si, že neúčinnosť očkovania sa... Čítať ďalej
14 | 08 | 2021 | Peter Sulek

Existuje spôsob reakcie na takýto útok? V podstate ide o biologickú vojnu.

To je vec politiky. Je to stále len vírus, aj keď umelý. Keďže nie je prirodzený, príroda si s ním poradí.

Stvoriteľ vytvoril človeka ako veľmi odolného. Porazí i tento vírus. Ak však budeme očkovať, sme odsúdení opakovane čeliť jeho novým podobám. Tak ako predpovedal Luke Montagnier.
Najnovšie sa spomína i ďalšia možnosť, takzvaný syndróm ADE. Teda, že protilátky vytvorené očkovaním v podstate ľahšie umožnia nákazu novým variantom vírusu. Ak pripustíme, že ide o biologickú zbraň, potom možno predpokladať, že sily, ktoré ju vytvorili, počítali s očkovaním. A že niektoré pripravené mutácie vírusu majú za cieľ práve ADE.

Vďaka Bohu, že sa o tom začalo hovoriť. Je známy už od sedemdesiatych rokov minulého storočia. Bol popísaný pre viaceré infekcie. Podstatou je práve to, že očkovaná osoba s umelými protilátkami je po kontakte s vírusom vo väčšom riziku než neočkovaná.

A nevieme odhadnúť, v akej časti prípadov. Či zriedka, či sa to týka polovice alebo dokonca väčšiny očkovaných.
Chceli by ste niečo odkázať vedeckej komunite? Lekárom a virológom?

Iba jedno. Skutočná diskusia o covid očkovaní začne až vtedy, keď
Keby sa ľudia spojili, populisti by nemohli presadzovať povinné očkovanie, tvrdí Laššáková
Príkladom liahne populistických politikov je podľa Laššákovej Progresívne Slovensko. "Vakcinačná kampaň, ktorú pretláčajú mainstreamové médiá, našla v tejto strane dokonalého zástancu," píše. "Namiesto toho, aby sprostredkovávali dialóg medzi... Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová
Keby sa ľudia spojili, populisti by nemohli presadzovať povinné očkovanie, tvrdí Laššáková
Príkladom liahne populistických politikov je podľa Laššákovej Progresívne Slovensko. "Vakcinačná kampaň, ktorú pretláčajú mainstreamové médiá, našla v tejto strane dokonalého zástancu," píše. "Namiesto toho, aby sprostredkovávali dialóg medzi... Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová
Keby sa ľudia spojili, populisti by nemohli presadzovať povinné očkovanie, tvrdí Laššáková
Príkladom liahne populistických politikov je podľa Laššákovej Progresívne Slovensko. "Vakcinačná kampaň, ktorú pretláčajú mainstreamové médiá, našla v tejto strane dokonalého zástancu," píše. "Namiesto toho, aby sprostredkovávali dialóg medzi... Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová


Toto je nechutný jarmok s vakcínami, komentuje očkovanie popredný český imunológ
Infektológ, farmakológ a najmä uznávaný vakcinológ prof. RNDr. Jaroslav Turánek, CSc., DSc. prelomil mlčanie a poskytol rozhovor pre český internetový portál Svědomí národa. Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Imrich Kovačič