Doteraz platilo, že očkovanie sa rovná imunite. Prečo to tak nie je aj pri COVID-19? pýta sa Grosz (VIDEO)
11 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Naši politici zvyknú s obľubou hovoriť, že na Slovensku je po novembri 89 demokracia. Posledný rok to však tak vôbec nevyzerá. A už vôbec nie pri pohľade na to, ako sa diskutuje o koronvíruse a vakcínach, ktoré by ho mali eliminovať.


Slovensko by si mohlo zobrať príklad z Rakúska. Skutočne sa tam diskutuje o vakcínach a ich účinkoch. Diskutujú zástancovia aj odporcovia Jednu pomerne ohnivú debatu v televízii OE24 zverejnil vo videu Branislav Štupák. Diskutovali známy rakúsky publicista a bývalý politik Gerald Grosz na jednej strane. Na druhej stál bývalý rakúsky politik, aktivista, spisovateľ a doktor psychoterapie Sebastian Bohrn Mena.
Očkovanie je veľkolepé. No nie proti COVID-19

Pomerne ostrá diskusia sa odohrala najmä kvôli vakcínam proti COVID-19. Aj nimi zaočkovaný človek môže nakaziť iného jedinca. Na úvod však treba povedať, že obaja diskutujúci si síce nič nedarovali, prevahu v argumentoch mal však Gerald Grosz. „Pán doktor Mena, očkovania sú veľkolepé. Máme napríklad očkovanie, po ktorom nie je možné nikoho nakaziť! Nemohol ďalej nakaziť!“ hovorí Grosz. Podľa neho to bol fakt, že ďalej nikoho nemôže nakaziť.

Česká štúdia potvrdila, že už 4 mesiace po očkovaní nemáte takmer žiadne protilátky! Donútia nás chodiť na očkovanie ako na klavír?
Už mnoho štúdií potvrdilo, že protilátky nadobudnuté očkovaním nevydržia na veky. Česká spoločnosť Podané ruce však zistila, že u seniorov sú po štyroch mesiacoch od očkovania protilátky takmer na nule! Čítať ďalej
05 | 08 | 2021 | Diana Zaťková


„To je fakt, že žltú zimnicu zaočkovaný neprenesie na druhého. Je tiež fakt, že žltačku typu A tiež zaočkovaný na druhého neprenesie. A hovoriť môžeme aj o niektorých ďalších. Pán doktor Mena, doteraz to bolo tak, že kto bol zaočkovaný, bol úplne imúnny. Vy hovoríte o plnej imunite. A nám bolo výnimočne oznámené. Spravte to, ochrana je medzi 70, 80 a 90 percentami. Podľa látky. Tak ste to všetkým povedali, 70 - 80 percent,“ konštatuje Grosz. Dodáva, že teraz prišiel Izrael na to, že 31 percent!

Grosz šokuje: Vakcína je najväčšia fake-news fraška, ktorá bola v 21. storočí ľuďom podaná (VIDEO)
Klamstvá, klamstvá a zase klamstvá. Toto je metóda ako nanútiť ľuďom ísť sa zaočkovať. Diskusia sa v našich médiách nepripúšťa a tí, ktorí hovoria o vakcíne ináč, ako je žiadané, sú antivaxeri či ešte niečo horšie. Pravda je úplne inde, lenže tá by... Čítať ďalej
07 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Tridsať percent ochrany pred infekciou napriek dvojnásobnej dávke je homeopatia!

„Pán doktor Mena, to je homeopatia! Viete čo? To je ako keď niekto stojaci na Reishsbrücke onanuje do Dunaja a v Bratislave žena pri plávaní otehotnie!“ pokúša sa o vtip Grosz. „To je homeopatia! 30% ochrany pred nejakou infekciou, napriek dvojnásobnej dávke ako v Izraeli. Tak potom toto očkovanie, či robí dobre alebo zle, niekto sa vyhovára a má pripomienky. Musí si to ujasniť s lekárom,“ nenechá sa odbiť Gros. „Potom to nie je to očkovanie, ktoré vy, Kurz, Merkelová a ďalší sľubujete. Ale výsmech!!“ konštatuje poriadne rozohnený Grosz, podľa ktorého si to teraz tiež musíme uvedomiť.



„Pozrite sa, pán doktor Mena, ja viem, že vás to bolí, ale pozrite sa, my máme tie čísla z Izraela, ktorý očkoval najviac. A Izrael práve mieri do štvrtej vlny. Čo to znamená? Izrael preočkoval 60, 65, 70% obyvateľov a k dnešnému dňu majú 3500 infikovaných! Sú vo štvrtej vlne napriek očkovaniu! Tak chráni to očkovanie pred štvrtou vlnou? Chrání?“ pýta sa Grosz, ktorý na námietky svojho diskutujúceho doktora Menu odpovedá: „Dobre, tak mi objasnite, prečo si to berieme!“ Zrejme takto podobne by prebiehali diskusie aj u nás. Pravdu by si hájili obe zo strán, ale človek by si aspoň mohol vybrať, ktoré z argumentov ho presvedčili. Takto, keď sme informovaní a strašení iba jednou stranou, na výber jednoducho nemáme. A tí, ktorí sa zľaknú tomu tlaku podľahnú. A aj podľahli!

Zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO šokuje: Očkovanie zabíja a príčiny sa tutlajú!
Je toto vôbec možné? U nás prepuklo doslova očkovacie šialenstvo a zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO doktorka Soumya Swaminathan nechala doslova vybuchnúť „bombu“. Podľa nej očkovanie zabíja a príčiny sa jednoducho radšej... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik